Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:2 lokma ekmek 2 zeytin 1 parça peynir
Ara:kahve
Ogle:yarım kase çorba 1 Hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek
ara:Nescafe
Aksam: 2 lolma ekmek 4 kaşık tas kebabı
Su yeşil çay çok fazla içtim bugün bide yemekte börek vardı zor tuttum kendimi ama yemedim

Bir tabak tas kebabi yaninds yogurt ve salata harika olurdu. Birak su bi lokma ekmekleri.

Bence 2 bardak icin yesil cay max 3 icin kizlar tansiyonu etkilemesin.

Yagliydi çok yemek istemedim ondan

Tarçın karanfil kimyon kaynatım onun içtim bende normalde sade yeşil çay demleme içiyorum Ayy midem bi fena ödem atsin diye abandim bugün
iyi yaptin ozaman annen nye oyle yagli yapiyo. Ben ilk dyetten beri yemege cok az yag atiyorum. Bu hafta bilmemdm de haftaya sende -500olcaksin.

Sallama hafif oluyo bende öyle iciyodum ama normal yesil cayda vardı french press e koyup yapayım dedım 2 tk koydum sonuççç böööğğğğğğğğğğğ
anladim ben suyu kaynatiyorum icine koyuyorm tarcinli cok hos 5 dk drmleniyo sonra atiyorum hafif olmuyo ozaman sanki..
Tamammmm sizlanmaaaa bari yarin eksii ciksan bea

Geceleri en buyuk huzurum. Kizimin uyuyunca etrafi toplayip kalan bardaklari yerlestirip mutfagnda piril piril olmasaylaaaaa bitki cayimi yudumlamak
Cok eglenceli ama haebi huzur veriyo

Geceleri en buyuk huzurum. Kizimin uyuyunca etrafi toplayip kalan bardaklari yerlestirip mutfagnda piril piril olmasaylaaaaa bitki cayimi yudumlamak
Cok eglenceli ama haebi huzur veriyo
işte annelerin keyfi de bu oluyo ablam da çocukları uyutunca napcani şaşırıyo beni arıyo uyusam mi çay mi demlesem bilemedim diyo

inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…