- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.221
hayırlısı artık ya biraz daha sabret evine geciceksinGercekten zor geciyor,aslina bakarsan ortada bir sey de yok,kv cani sikildikca,bizi asindidiyor,neyse daha da uzatmiyim,sizi de bunalmiyim,yetti gari
Ayri kalmayi ben de istemiyorum,tabiki de.cunku toplkam sure de cok guzel kg verdim.yarini bir atlkatayim,onceki menulere donecegim.
Uc gunluk diyet derkenHW şu 3 günlük diyeti bi yapalimda bakam
hayırlısı artık ya biraz daha sabret evine geciceksin
Yarın iCine sabah yemekten önce 2 ker wc ye git falan üstünü çıkartta tartil hatta gece kalkıp wc ye gidersen daha iyi olurAyy dene bişiler en azından arti çıkma
Yaomak istersen biz kızlarla yapcaz sana da atariz sekerpancari denedi baya 2 kilo kadar verdi ama sonrasında da sıkı tutmak gerekiyo geri almamak icinUc gunluk diyet derken
Tamam yarın çok önemli kırmızı kart yememeiz lazım
Ay durrr teker teker gel,strese sokma beni.
Yaomak istersen biz kızlarla yapcaz sana da atariz sekerpancari denedi baya 2 kilo kadar verdi ama sonrasında da sıkı tutmak gerekiyo geri almamak icin
Tamam yarın çok önemli kırmızı kart yememeiz lazım
cay icc odemmi var kabizlik mi?Siskinlik var canim,birazdan bnir bitki cagi icecegim.umarim oyle olur.
Odem canim,iki gundur bolca maydanoz da tukettim ama,hala sisim,yarina allah kerim diyuorum,ama hafiflerim,bugune gore kesin.cay icc odemmi var kabizlik mi?
Kayinvalideni de allaha havale et bosver sabir
TM kuzum saat 3 e kadar yapmış olda öncesinde sorun olmazzAklimdayken,bildirimi biraz gec yapabilirim kuzu,
Tamamdir yapabilirim dersen salı basliyoruz hep beraberinsallah hepimizin yuzu guler tartida.
Tamam,merak ettim ,bekliyortum listeyi
Yok o kadar degilTM kuzum saat 3 e kadar yapmış olda öncesinde sorun olmazz
Tamamdir yapabilirim dersen salı basliyoruz hep beraber
Ooo spör yaptın demekkkkkYok o kadar degilon bir gibi
Liste nerdekonu kilo vermekse
Bebegiiimmm☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(40)Hedef52:+40+50
()Senad:
(221)SekerPancarii:68+73+80
()Alina_:30+60+30
(205)zuzuzuzu1234:90+105
(130)ParteMoralll :50+80
MOR TAKİM
(180)Poncikbirgelincik:60+60+60
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(165)selcanmehmetcan:45+120
(130)sarraf: 130
(150)Aylnaylm1 :30+120
PEMBE TAKİM:516
MOR TAKIM:935
Dogrusu bu kizlar yanlis yazmisim
Benim sporlarim,yururken ter attigim zamanlarOoo spör yaptın demekkkkk
Ayy bu havada yürüyüş ne güzel olur uemekten sonra cikcan bide Ohh missssBenim sporlarim,yururken ter attigim zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?