- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.301
Aboww fena azarlandik ya perşembe bide pazar bı yemek aşkı geliyor banahem kaçamak yap yememen gerekn bişeyi ye hemde dalga geç
akşamki börekler ne ? dün perşembeydi ve sen akşamına börek mi yedin ?
bugün sabah tartılıcksın bu listeyi etkilicek biliyosun bütün gün basbas bagırdık dikkat edin diye
çarşambadan başlaman gerekiyo dikkatli beslenmeye hatta bütün hafta dikkat etmen gerekiyo
ben anlamıyorum ki diyet yapıyosunuz ve o evdeki yemekleri siz yapıyosunuz yani istesen o böreği yapmayabilirsin illa yicem diyosan hafta sonu yiyebilirsin
Valla haklısın sıkı tutmaya başladılar ballimAboww fena azarlandik ya perşembe bide pazar bı yemek aşkı geliyor bana
Her cuma pişman oluyorum ama :/ zaten arada kacirmasam sıkıntı olmayacak hep zayıf kalicanValla haklısın sıkı tutmaya başladılar ballim
Nasilsin canimmmmm
Herhalde ben bugün o sayı cikacam diye az yedim valla dunde sprumu çok iyi yaparım dün sabah plates de yapmadın direk yürüdüm 45 dk gitsin diyegünaydın canııımm
hadi iyiisin
Gunaydin bebegim tebriklerr sonundaaaagünaydın kızlaaaarrrr
liseden sonra ilk defa 54lü rakamları gördmmmmm
Aboww fena azarlandik ya perşembe bide pazar bı yemek aşkı geliyor bana
Kaçırma yiyeceğin zmaan burası gelsin aklına ben öyle yapiyorum tatlım valla çok zor ben bu aralar yapmıyor um börek tatlı kız yemim diyeHer cuma pişman oluyorum ama :/ zaten arada kacirmasam sıkıntı olmayacak hep zayıf kalican((
Bu yzudeler nasıl hesaplanıyor acaba
siz yazın kilolarınızı ben eklerim analtıcam sizede su yüzde işleri bitsinnŞu yüzde işinden hala bişey anlamadım ben(
çünkü yeni döneme başlangıcımız uyarıyla oldu takıma uyarı verdilerValla haklısın sıkı tutmaya başladılar ballim
pişman olmamak için yememen gerekiyoHer cuma pişman oluyorum ama :/ zaten arada kacirmasam sıkıntı olmayacak hep zayıf kalican((
dikkat edince oluyo ve düzgün besleninceHerhalde ben bugün o sayı cikacam diye az yedim valla dunde sprumu çok iyi yaparım dün sabah plates de yapmadın direk yürüdüm 45 dk gitsin diye
o şişlik gitmedi ya kimyon alacam bir poşet vardı tertemiz yıkanıp kurutmuştu annem onu bulamıyorumşişkinliğe ragmen 100gr da olsa vermiş olman cok iyi bence kuzum
günaydınnn bebekiimmmmGunaydin bebegim tebriklerr sonundaaaageldi 54
cansu kim canımcım kimlen aldatıyon benikaptinn cansu bu yuzde nasıl yapıyor bende eklicem de
Bu liste yanliss☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(40)Hedef52:+40
()Senad:
(221)SekerPancarii:68+73+80
()Alina_:
(205)zuzuzuzu1234:90+105+105
(50)ParteMoralll :50
MOR TAKİM
(180)Poncikbirgelincik:60+60+60
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(45)selcanmehmetcan:45
(130)sarraf: 130
(150)Aylnaylm1 :30+120
PEMBE TAKİM:621
MOR TAKIM:815
beni savuncak birisi varmış duygulandımdı bana cahil didi abla o dedi
ne dmek bilmiyo hep içeirm o caydan ben onunla dogudk büyüdük biz büyülü çay akar bizim kanımızdan kızıııımmm
atmasın dimi kız ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?