- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.361
hoşgeldin canııımmm haftaya 62lere iniceksin bence ben inanıyorummdönüşün muhteşem oldu
Ay hadi inşallah kızlar zaten bu hafta anneme bütün abur cuburları yok ettirdim istesem de zor kaçamak yaparımTebrikler guzel canim devamini beklerimmmmmmm
Iyi yapmissinnnn bu hafta da ayni performansi bekliyorumm :)Ay hadi inşallah kızlar zaten bu hafta anneme bütün abur cuburları yok ettirdim istesem de zor kaçamak yaparım
.Kilomuzu ogleden once yazmamiz lazim canim
Fistik ezmesini eger evde yaptıysan cok faydali kiz niye kocana enerji yuklemesi yapiyonbirer tatli kaşığı yürüyüşlerinden once yesen enerji verir performansin hic dusmez
Tartildim ama bidaha tartılı an hangisi az çıkarsanKahvaltidan once tartilmadin mi?
Oglen yemeden aticam derken 5 e kadar acmi geziceksin.
BakicZasıl olan kilon sabah uyandığın kilon zaten sen kahvaltı su vs sonrası daha fazla çıkarsın
. Canım keptin sensiz ne yaparım buralarda kizzsende kolay kilo alıyosun belki dediğin gibi sende öle olmştur neyse ben yine öğleni normal yiyeyim
taam taam hadi
öğrenmiş olursun işte senin içinde bir ilk olur
ben gitmem ki burdanseni zayıflatcam taktım kafaya daha cok azar işitceksin benden tohatlar yiceksin kacamakların yüzünden o menüler düzelcek
14. TAKİM 516. ETAP***
nuffiun(72,4/72,30/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/13.2,)
elaalemi( 57.0///%)
Alina_ (/59.7///%)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3/59,3/sabit/)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü
14. Takım Ortalama:%
Böyle mı oluyor
.
Oda gayet fit olmasın banane sonra rezil ediyorlar beni yanında habfendi bu kıyafet size olmaz diyerekten bide kocamın gözünün içine bakarak
Tartildim ama bidaha tartılı an hangisi az çıkarsan
BakicZ
. Canım keptin sensiz ne yaparım buralarda kizz
Bilik bilik hatırlatma Yaw minnoş kal boyle ben papara yemim de sendenhadi artık bnde mezun olayım kaldı 600gr
dimibenm gibi tatlı bi kaptan bnm gibi yumoş bi kaptan ama yeri geldiğinde de dagıtırım buraları bil yani tersim pistir
İnsallah canimmkiloyu zor veriyorum erdiğimi çok şüküğr almıyorum umarım canım işe yarar 65 i hemencecik görürüm
Aynen canim ben kolay veriyorum ama hemencik de aliyorum maalesefsende kolay kilo alıyosun belki dediğin gibi sende öle olmştur neyse ben yine öğleni normal yiyeyim
taam taam hadi
öğrenmiş olursun işte senin içinde bir ilk olur
ben gitmem ki burdanseni zayıflatcam taktım kafaya daha cok azar işitceksin benden tohatlar yiceksin kacamakların yüzünden o menüler düzelcek
Bende öyle yaptım da baksana benim ki doğru mu acepGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
hadi bakalım neler olcakYaa lavaboya çıkmadım daha :)) kahvaltıdan önce tartildim da söylemem bakam lavaboya çıktıktan sonra daha az çıkarsan soylicem
rabbim duuyyyHaftaya kesin mezunsun sendee
hemen annemden alıp yazıyorum burayaben çıkıyorum biraz test çözeyim öpüldünüz kızlarkaptinn çay tarifini bekliyorum ayrıca
13.2 ne kız14. TAKİM 516. ETAP***
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/13.2,)
elaalemi( 57.0///%)
Alina_ (/59.7///%)
Aylnaylm1(67.7///%)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü
Böyle mı oluyor
Bende öyle yaptım da baksana benim ki doğru mu acep
ooohh şahaneAy hadi inşallah kızlar zaten bu hafta anneme bütün abur cuburları yok ettirdim istesem de zor kaçamak yaparım
ya işte bak kaçamak yapma sağlıklı beslen ki rezil olma he ben senin yerinde olsam bni rezil etmeye kalkanı ben rezil ederim o ayrı mesele.
Oda gayet fit olmasın banane sonra rezil ediyorlar beni yanında habfendi bu kıyafet size olmaz diyerekten bide kocamın gözünün içine bakarak
Tartildim ama bidaha tartılı an hangisi az çıkarsan
BakicZ
. Canım keptin sensiz ne yaparım buralarda kizz
size bağlı ki oBilik bilik hatırlatma Yaw minnoş kal boyle ben papara yemim de senden
ne zor valla kuzu ot yesen kilo yapıyo sendeAynen canim ben kolay veriyorum ama hemencik de aliyorum maalesefhep dikkat heppp
Cok teşekkürler tatlım14. TAKİM 516. ETAP***
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/%1.20)
elaalemi( 57.0///%)
Alina_ (/59.7///%)
Aylnaylm1(67.7///%)
böyle canım seninzuzuzuzu1234
Cok teşekkürler tatlım
evet cnm sanirim simdiye kadar yaklasik 4 kg aldim. Tm emin olamiyorum ama en fazla boyledir cunku bir ara sizinleninmistim sonra bi donem sabit kaldim sonra boyle hizla almaya basladim5ayliksin dimi kac kg aldn
Oylee yirttikiyi hadi ucundan yırttın yine 75lere cıkmadınama o günlerde yakın
yarın bende yapiciiimmmOhhhh simdiiii booool yesillikli peynirli yumurtali guzek bir kahvalti zamani :)
heee evet
yarın bende yapiciiimmmhafta sonu kacamamk yapmamak kazım yoksa
heee evettakım olarak 1. olcaktık o yüzdeyle keşke değiştirmeseydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?