Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olmaz ki öyle kahvaltıdan önce niye tartılmadın yemek yedikten sonra fazla cıkıcaksın en geç saat 3 te bildirmiş oluyoruz kiloyu çünkü sonrasında ben isteyi düzenleyip kontrol edip paylaşım alanında paylaşıyorum

Kilomuzu ogleden once yazmamiz lazim canim
Fistik ezmesini eger evde yaptıysan cok faydali kiz niye kocana enerji yuklemesi yapiyon birer tatli kaşığı yürüyüşlerinden once yesen enerji verir performansin hic dusmez

Yaa lavaboya çıkmadım daha :)) kahvaltıdan önce tartildim da söylemem bakam lavaboya çıktıktan sonra daha az çıkarsan soylicem

Yada kacamak hic yapmamaya gayret edilecek en az 3 hafta sifir kacamak hem verdigin kilo oturur hemde üstüne zaten daha da kilo vermis olursun yada belki sizde oyle olmaz bende oldu diye dimi
sende kolay kilo alıyosun belki dediğin gibi sende öle olmştur neyse ben yine öğleni normal yiyeyim
ben yeni geldim geçmişi okuyodum yanlış liste yazmış gördüm bi baktım hemen düzeltmiş yetisemedim @ParteMoralll
taam taam hadi
aklıma o poşeti taktım ya elim almaya gitmiyor kuruması mesele gibi hiç ben temizledim bilmiyorum
öğrenmiş olursun işte senin içinde bir ilk olur
kaptinn sen gitme ben mezun olmadan (( bende giderim
ben gitmem ki burdan seni zayıflatcam taktım kafaya daha cok azar işitceksin benden tohatlar yiceksin kacamakların yüzünden o menüler düzelcek

14. TAKİM 516. ETAP***

nuffiun(72,4/72,30/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/13.2,)
elaalemi( 57.0///%)
Alina_ (/59.7///%)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3/59,3/sabit/)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü

14. Takım Ortalama:%
Böyle mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…