- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.381
izine 73le ayrılmışsınnnevet cnm sanirim simdiye kadar yaklasik 4 kg aldim. Tm emin olamiyorum ama en fazla boyledir cunku bir ara sizinleninmistim sonra bi donem sabit kaldim sonra boyle hizla almaya basladim
Oylee yirttik
Haftaaayaa 75 olurumm
Kahvaltiyu hazirlamistim yazdigimda yiyodum suan bittiyarın bende yapiciiimmmhafta sonu kacamamk yapmamak kazım yoksa
heee evettakım olarak 1. olcaktık o yüzdeyle keşke değiştirmeseydın
Olsun cok degil bence ya. Sen saglikli devam et bol su içevet cnm sanirim simdiye kadar yaklasik 4 kg aldim. Tm emin olamiyorum ama en fazla boyledir cunku bir ara sizinleninmistim sonra bi donem sabit kaldim sonra boyle hizla almaya basladim
Oylee yirttik
Haftaaayaa 75 olurumm
maşallah ne hızKahvaltiyu hazirlamistim yazdigimda yiyodum suan bittisildim supurdum masallah
Listeyi yukarıdan alıntılayamadım mecburen kopyayaladım. Mecburen böyle renksiz oldu14. TAKİM 516. ETAP***
nuffiun(72,4/72,30/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/%1.20)
elaalemi( 57.0/56.7/0.2/%0.52)
Alina_ (/59.7///%)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3/59,3/sabit/)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü
14. Takım Ortalama:%
56lar gelmiş hoşgelmiiişşş14. TAKİM 516. ETAP***
nuffiun(72,4/72,30/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/%1.20)
elaalemi( 57.0/56.7/0.2/%0.52)
Alina_ (/59.7///%)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3/59,3/sabit/)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü
14. Takım Ortalama:%
maşallah ne hızen sağlıklısından manzaralı bi kahvaltı yaptın dimi
ben fındık fıstık başladım mı duramıyomgiskandinmi gel kahve icerik accikta finduk
Mama takviyesi de yaptığım için çok etkilenmez inşallah hem dayanamazsam elma falan yerim5e kadar aç kalmak mıGittikçe batıyorsun canım sen ayrıca böyle bile yapsan yine tartıda çok eksi göremezsin ve sen emzirmiyor muydun yanlış mı hatırlıyorum o bebişine yazık değil mi
. Rezil ederdim de şok geçirdim gözümün karşısında resmen kocama cilve yaptıooohh şahanezaten yaz geliyo dondurma dışında kacamak yapmazsınız artık diye düşünüyorum bennnn
ya işte bak kaçamak yapma sağlıklı beslen ki rezil olma he ben senin yerinde olsam bni rezil etmeye kalkanı ben rezil ederim o ayrı mesele
size bağlı ki o
ne zor valla kuzu ot yesen kilo yapıyo sende
Cunku sen menunde kacamak yaptigin icin laf yedin.Eee ben 2 Gr az çıkayım DIE bekliyorum millet 300 Gr vermiş altiustu 500 veren var mı bu hafta. Bide ben laf yiyorum herkes.nie bu kadar az veriyor
Mama takviyesi de yaptığım için çok etkilenmez inşallah hem dayanamazsam elma falan yerim
. Rezil ederdim de şok geçirdim gözümün karşısında resmen kocama cilve yaptıben cok mı ezigim yaa . Özledik seni diye arayanlar bile oldu ama kendime guvensiLigimden hiç bişey diyemedim Allah'tan kocamdan eminim . Siz erkek arkadaşınızı normal olarak özledim seni diye arar mısınız benim mı tuhafima gidiyor böyle şeyler merak ediyorum
Eee ben 2 Gr az çıkayım DIE bekliyorum millet 300 Gr vermiş altiustu 500 veren var mı bu hafta. Bide ben laf yiyorum herkes.nie bu kadar az veriyor
Mama takviyesi de yaptığım için çok etkilenmez inşallah hem dayanamazsam elma falan yerim
. Rezil ederdim de şok geçirdim gözümün karşısında resmen kocama cilve yaptıben cok mı ezigim yaa . Özledik seni diye arayanlar bile oldu ama kendime guvensiLigimden hiç bişey diyemedim Allah'tan kocamdan eminim . Siz erkek arkadaşınızı normal olarak özledim seni diye arar mısınız benim mı tuhafima gidiyor böyle şeyler merak ediyorum
Cok yada az vermek olay degil ben cok vermistim ama onlari geri falan almadim sadece ustunuze oturmayan son 2 3 kiloyu asirii yuklenip yediginizde alirsiniz.herkesin kilosu bir değil çünkü canım zaten sağlıklı olanda bu sen sağlıksız bi şekilde vermeye çalışıyorsun ve bu şekilde verdiğini hemen geri alırsın ama bak mesela @nuffiun az az veriyor ama hiç geri almıyor
Cok yada az vermek olay degil ben cok vermistim ama onlari geri falan almadim sadece ustunuze oturmayan son 2 3 kiloyu asirii yuklenip yediginizde alirsiniz.
Ama hemen 2 gunde toparlarsiniz yani. Kalici olmasi icin 1 2 ay en az gecmesi lazim.
Yani ben 1 hafta asiriiii yiyip 2 kg alsam onu 2 gunde yok ederim ama 1 ay surekli yiyip odem yaparsam onu yedigim vakitle ayni surede atarim ustumden.
Saglikli beslenmek kismi dogru. Eger oyle olursa kilo oturuyo.
Bence diyete yeni baslayip gram veren kisiler kesinlikle dogru beslenmedigi icin.
Herhangi bir rahatsizligi yoksa tabi
Ayyln arkdsmiz tamamen yanlis besleniyo zaten.
Az once yazdiklarim genel bilgi.
Eee ben 2 Gr az çıkayım DIE bekliyorum millet 300 Gr vermiş altiustu 500 veren var mı bu hafta. Bide ben laf yiyorum herkes.nie bu kadar az veriyor
Ee tabi yavasliyo aylarrcaaaa ugrastikdan sonra ona lafim yok.evet ilk başlangıçta sağlıklı beslenince fazla fazla gidiyo sonra yavaslıyo ödem gidiyo cünkü ama yinede sağlıklı beslenip haftalık 200 300 gram vermek bile çok iyi bu tarz ac kalmaktansa
ben bi ara 71 leri gorduydim ama hatirlamim ne zaman 73 le ayrildiysam 1.6 almisim dimekizine 73le ayrılmışsınnn
Bence de zaten saglikli seyler yemeye calisiyorum suyu da artirdim cok sukurrr son aylardan korkuyorum son aylarda istahartmasi oluyor muaOlsun cok degil bence ya. Sen saglikli devam et bol su iç
Evt artiyo ama bebege gidiyo yani :) bide korkma 35den sonra aliniyo baya oda bebek cok buyudugu icin takma bunlari bosver hamilelgn tadini cikar donunce vericezben bi ara 71 leri gorduydim ama hatirlamim ne zaman 73 le ayrildiysam 1.6 almisim dimek
5 ayi dusujursek her kosulda cok degil yanii dimiii
Bence de zaten saglikli seyler yemeye calisiyorum suyu da artirdim cok sukurrr son aylardan korkuyorum son aylarda istahartmasi oluyor mua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?