- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.581
karabibersiz denesençubuk yemedım hıc ama karabıberle sevecegımı sanmıyorum
olur bence faydalı bişi sonuctayapacam ama zencefil almıştım ondan da atarım minnak parça olur sanırım
karabibersiz denesenneyse aman cay cokta laızm değil diyeti yapalm yeter
olur bence faydalı bişi sonuctaama günde 2 bardaktan fazla değil
Kesinlikle cok cicili seyler var.ayy evet hergun yenı yenı seyler cıkıyoo cok guzelkendini yorma kuzum calısabıldııgn kadar calıs bence ama sonrasında uzun sure evde kalcaksınn cunku
Kesinlikle cok cicili seyler var.
Sizin nisan dugun onlarda bile neler neler var cok para lazimm coksagligim el verirse surune murune yuvarlana yuvarlana gidecem artik
ama ben sabahla öğleni uygularm öğle normal corba sebze olur menümdeben başka bişi bulurum
bizim burdan bi kız doguma 10 gün kala cıktı işten daha da calışırım ama yasak diyoduKesinlikle cok cicili seyler var.
Sizin nisan dugun onlarda bile neler neler var cok para lazimm coksagligim el verirse surune murune yuvarlana yuvarlana gidecem artik
akşam pekiama ben sabahla öğleni uygularm öğle normal corba sebze olur menümde
ay sabahla akşamı uygularm yaniiii öğle kendim ayarlrım hafif bi menüakşam peki
ay sabahla akşamı uygularm yaniiii öğle kendim ayarlrım hafif bi menü
hafta sonu cok önemli bizim içn biliyosunaynen kuzum bende öyle yapmıstımmm taaaki hasta olana kadar
hafta sonu cok önemli bizim içn biliyosuncok dikkat etmemiz lazım kı pazartesi artıyla başlamayalım
bende çarsıya cıkcamsu seti bakcaz annemleyarın mısafırlıge gıtcem ama dıkkat etcemdengelicem
bende çarsıya cıkcamsu seti bakcaz annemlesonra da akşam nişan var ona hazırlanıp gitcem hiç hoşlaşmam ama mecbur yakın birinin
yok giymeden almam zatenay valla yazık gunaaah atma cope ılerde hamıle kalırsan falam lazım olur gene sakla samanı gelır zamanıdur bakayım bulabılırsem atayım ama benım gogsume uyan sana uymayabılır bna guvenıp alma yanı ama çok rahat
nerelerdesiiinnnBen geldim
hoşgeldinnnn
Iyiyim canim ekmegi bıraktım ya bugun kriz geçirdim epey bi yarim saat :)) onun disinda yemedigim icin cok mutluyummm..Nasilsin canimmmmm
aynı mantık bende de var çaksu takımı mı alcançok para bende hoşlaşmam ama benimkine gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?