Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende cumartesi 53.3 çıktımdi:sus: yarin kesin 54 cikarim:sus: ayy ben haftasonu yemek krizine giriyom yaa bide esim de evdeydi yidim de yidim:oha::tokat:haftaici ver haftasonu al:tokat:hep 53 üm 2 senedir:tokat:bi 50 olamadim:tokat:
ayn o şekil :işsiz::işsiz::işsiz: ver al ver al ver allll:tokat: yarın senin 3 günlük diyete başlıcaz:KK34:
Olmazsa yarım muzu tarcinlayip yiyeyim bir dahiliye yada diyetisyen e gitmek şart oldu artik
becne gidip bi kan degerlerine vs. baktırsan iyi olcak bu baş dönmeleri falan pek iyi bişi olmasa gerek
yaa ben normaldede yuruyorm daha fazlada yuruydum ama dedigim gbi yokuslu inisli hizli tempo bacaklarim bagritodu resmen cok zorlamisim surede uzun olsufu icin suan yururken diz kapagimin ustu ve arkasi batiyo asiri aciuo cok yuklendim ooof
yürüyüş arsızlıgı bu yaptıgın :KK53::KK53::KK53: temiz hava iyi gelmiştir ama miiss gibiii :KK51: kızın naptı o da iyi enerji atmıştır oralarda :emir_bebek:
Oof bu spor listesi neydi oyle yaaa birbirine girmissssss :KK34:
hafta sonu karışıyo :işsiz: :işsiz:
kaptinn kaptinn in bu yemeye kilo veremezsin iştahını çok sözüne karşı yazdım ben onu :bicak:
kaptinn kaptinn in de senin kadar tepki göstereceğine inanmıyorum mümkünse bari o beni tanımış olsun :KK43:
Ben oraya şikayet manasında yazmadım ki :skandal:yediklerimjn farkında değilim diye yazdım.zaten yediklerim bana ideal gelmeseydi o kiloları da almazdim:oha::oha:

Emzirme için ideali en iyi onlar bilirler diye yazdim:işsiz:muhtenelen hastayım diye çok açıklayıcı yazmamisin :silah::silah::silah:

Ben ilk kizimda bu tür baş dönmeleri falan DIE.yedim yedim ve sonunda benim psikolojim bozuldu:KK61::KK61::KK61::KK61:

Hayır yani bu kadar tepki verecek ne var anlamadım :KK57:

Neyse uzatmayalım :KK60::KK60::KK60::KK60: yanlis anlaşıldığını için özür dilerim :KK60::KK60:

Bugün. Ben yine sağlık ocağına gideyim..bu sefer tahlil yapar inşallah :KK69::KK69::KK69::KK69:

yani ne desem bilemedim ki senin yediğin o kısırlarda böreklerde mantılarda ekmekte sana faydası olan hiç bişey yok kilo aldırmaktan başka bi işe yaramıyo onlar bunu anlatmaya calışıyoruz ben senin menülerinde dogru düzgün sebze görmüyorum ara öğünlerini düzenli yapmıyosun
iştahını kapatman için yapman gerekne şeyler saatinde yemen ve ara öğünleri atlamaman sen emziriyosun bnm bildiğim emziren anneler 2 saatte bir sağlıklı seyler tüketmeli
biz konuşuyoruz konuluyoruz ama bi faydası olmuyo gibi bide üstüne alınganlık yapıp sitem edyosun orda burda cidden üzüldüm..
bak @ParteMoralll ciddi anlamda bu konuda tecrübeli bilgili neden onun anlattıklarını ciddiye alıp uygulamıyosun ? seni ne kocn için yaptıgın saglıksız yemekelr nede kv geldiğinde o anlamasın diye yediğin mantılar kurtarıcak zaten 66 kilosun biraz sıkı tutsan yaza 60 kilosunnn

Gunaydin fistiklar:KK16:
günaydın bebekiiiimmm :KK60:
Günaydın gençlik sağlık ocağına gidiyorum kan vercem özellikle bakılması gereken bir kan var mı kilo için tiroid ler dışında insülin direncine baktircam birde
günaydın kuzuummm valla hiç kan vermedim öyle keyfi gidip o yüzden bilmiyorum ben :KK4:
Ben bişey yiyemedim demedim ki :110:tam tersine yediklerimjn alintiladim :eek: mide bulantısı çektiğim.icin ne.yesem de bastirsam midemi yazmıştım hatta o modem olmuş otomatik :halay::halay:

:KK12:olmadi yaa ben seni yanlışlıkla alintiladim.dogrudur ama kaptinn kaptinn i zaten alintilayacaktim:mapus:

• Sonra dedim buda her yere kuyruk gibi beni.surukluyir der o yüzden vazgeçtim :KK31:
alıntılaman sorun değilll istediğin zaman etiketleyebilirsin gördüğümde cevap veririm kesinliklee

Günaydın herkese hafta sonu dün gelemedim bir türlü halı falan yıkadım akşama kadar uğraş dur işte
bitti mi bari temizlik :ruh::ruh:
kaptinn kaptinn nerdesn? Begendin gittin
ne yazsam diye düşünüyodum :D:D:D:D
Yaa baktirdinmi. Hepimiz baktirmaliyiz aslinda.
Ama d vitamin eksiligi kesinlikle engelliyomus heryerde yaziyo zaten.
ben ki bütün gün kapalı bi ofiste oturuyorum bende kesin eksiktir o zaman :KK57: zaten saclarımda cok güçsüzleşti acaba eczaneden takviye mi istesem:KK58: test şart mı

Evet tatlım onun yüzüne hastane de yatmsitim ordan biliyorum canım
Hadi ya ozaman baktir yine bence ama sen iyi kg vermiyomusun ? Bi sorun varmi ki

günaydın kuzuummm valla hiç kan vermedim öyle keyfi gidip o yüzden bilmiyorum ben :KK4:

alıntılaman sorun değilll istediğin zaman etiketleyebilirsin gördüğümde cevap veririm kesinliklee

ne yazsam diye düşünüyodum :KK70::KK70::KK70::KK70:

ben ki bütün gün kapalı bi ofiste oturuyorum bende kesin eksiktir o zaman :KK57: zaten saclarımda cok güçsüzleşti acaba eczaneden takviye mi istesem:KK58: test şart mı
benim cadi kizim annenesi dedesiyle durdu cunku zzten uyuyodu hamakta :D onla o yol bitmezdi :D sadcee o yol 1 saat 30 dk hic durmadan soluklanmadan hizli tempo oldugundan boyle bidaha bukadar zorlamicam.

Bence baktir derim. B vitamin eksikliginde de sac dokuluyomus. Eger o eksikse balik balik yoksa badem yersin bi avuc. Test sart ya bi ara bende gidiyim

ne yazsam diye düşünüyodum :KK70::KK70::KK70::KK70:

D vitaminine mutlaka baktırın kızlar..ben 8 ay kullandım şimdi doktorum günesten almaya çalış dedi..yaz sonu tekrar test yaptırıcam düşükse ilaca devam..doktor demeden kullanmayın fazlası böbreklere zarar..

Kasların iyice gerildi demekki ondandir canım
Ya canim ben 3 saat yuruyim en fazla ayagimn alti agrir ayy derim yoruldm falan.
Ama bi yokus vardi kardesm 48 kg benden kucuk ve sigara bile icmedigi halde vok zorlandi. Kalbim yaglanms firlicak simdii diye dalga geciyodu bitti yani.
ee oo oyleyse beni dusun. Cok zorladm bacagimi yaa hic boyle olmamistim agri degil resmen diz kapagim ustu arkasi dokununca bagriyom. Yuryunce batiyo. Halbuki ne guzeldi acilmisti bacaklarim ruzgar gibiydim :D

Fena carpildim :D :D

Back
X