- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.921
ayrandan mı oldu diyosun? geçmiş olsun.sağlıklı olsun az olsun . bu haftadan sonrada düşüncem kesinlikle bu yönde. şok diyet vs. beni daha beter ediyo aklım hep yemekte oluyo. canımın istemediği şey olmadı bu hafta.adı yeter şok diyetdiyet yok sağlıklı beslenme var benim için az az ye herşeyden ye diycem kendime.
haklısın canım ama işte kilo vermek adına herşeyi uyguluyoıruz hehe....................
kızlar bugünümü anlatım kısaca size. sabah lıght süt ısıttım içtim evden çıktım.okulda kuzucuklarım beslenme saati yaparken ben bir çilekli süt içtim. daha sonra 11 gibi bir süt daha içtim. öğle arası menüde yoğurtlu makarna vardı 1 kase ondan yedim. yanında domates salatalık yedim. bir dilim ev keki yedim.arkadaşın öğlen yediği pidesinden de 1 başparmak kadar kopardım.canım çok pide çekti bu hafta şölee kuşbaşılı. off offf. haftaya 1 dilim yiyecem inşalalh ya planladım şimdiden. öğleden sonra 23 nisan provamız vardı. kuzucuklarım heycandan biraz şaşırdı. gerçi ben büyük sınıfların danslarının ne kadar kolay olduğunu görünce bizimkiler iyi bile yapıyor dedim.okuldan sonra comenius programıyla ilgii seminer vardı ona girdim. sonrada cilt bakımı randevum vardı oraya gittim. güzelce uzandım kız yüzüme buhar tuttu vs. cildime iyi geldimi bilmem ama ruhuma iyi geldi. en yakın arkadaşım istanbula gideli çoook sıkılıyorum bu şehirde. okulda ortamım iyi çok şükür yoksa çekilmezdi.sonraaa kuğulu parkı gezdim. bir büyük beden mağazasına girdim. kadın ama size burdan bişey bulamayız biz en az 44 bedenden başlıyoruz dedi. bende 44 üm dedim ama inanmadı kadın. neyse moralim accuk yerine geldi. demekki 44 göstermiyorum.sonraaa uzuuun bir trafikten sonra eve geldim. bu arada eşim(en yakın arkadaşım dediğim kişi az önce şimdi kızdım ya eşim oldu)aradı. geziyorum dedi bir tripler bir küsmeler neymiş çok geziyomuşum. ne yapacaktım. canım bunalıyorsun hakediyosun diyeceği yerde. getirdi beni ankaraya kendi istanbula gitti ben sesimi çıkarmıyorum o bana trip atıyor. kendi aramadıkça aramıycam bende gevşemeycem ki anlasın düşünsün. neyse eve geldiiim hemen modemi açtım. tartılmaya gittim ne göreyim sabah bile görmediğim kiloyu bu saatte gördüm ya ne kaaa sevindiiim..sölemem çook bir gitmemiş ama moralimi düzelteceğim kadar vermişim.
az öncede 2 hıyar yedim. şimdide yoğurt yiycem. eve geç geldiğim için anca bu saatte yiyebilicem.
ne güzel canım azda olsa vermişsin,ankara güzeldir zamanl seversin ben şahsen ankaradn başka bi şehirde yaşamaı düşünemiyorum bile............