Canım bence gidişatın ve bilincin çok güzel.Doğumdan sonra,seninle aynı takımda kilo veremeye çabalayacağımız günleri görmek için sabırsızlanıyorum.
Geçmiş olsun canımic vitamini almaya çalış...
Canım bende de aynı durum var ya
Hatta sanırım kilo direnci duraklama dönemine girdim.Müsliden dolayı şu an günde maximum 700 kalori aldığım ve 6 km yürüdüğüm halde,tartı kıpırdamadı bugün çıktığımda.Belki de ödem vardır bilmiyorum.Bana duraklama dönemi gibi geldi.Arkadaşlar bu duraklama dönemini yaşayan oldu mu,nasıl hareketlendirdiniz?
ben de size katılmak için sabırsızlanıyorum

ama halimden çok da şikayetçi olmicam, hamileliğin tadını çıkartıcam bundn sonra muhtemelen bi daha bebek düşünmeyiz, o komik hamile tişörtlerinden de alıcam bahçıvan kotlardan da, tombili tombili dolaşıcam ortalıkta
nev, duraklma dönemi olduğunu düşünmüyorum kalori kısıtladığımız zaman vücut da yakmayı azaltıyor, yediklerimizin 1/5'ini sindirim için harcıyoruz, yani 1400 kal. alırken 280 kalorisini sindirime ayırıyordun şimdi ise 140 kalorisini, bu da senin yaptığın 20-25 dk. yürüyüşün kalorisi.
duraklma dönemine gelince ben yaşadım, 67 kilodayken buraya geldim, ramazan başı idi , hızla 63 kiloya düştüm, sonra 3 ay kadar yerimde saydım. tabi sürekli diyet yapmadım o 3 ayda , ama ne zaman ki yapmam gerekenieri harfiyen yaptım (kalorime ve araöğünlerime+ yeşil çaya sadık kaldım) üstüne yürüyüş de koyunca kilolar kıpırdanmaya başladı. 67 den önce verdiğim bi 7 kilo vardı, biraz o sebepten biraz da ramazanda su kaybettim sanırım bu yüzden verdiğim sular geri gelip tartıya yalan söyletti
inanma sen o tartıya yalan söylüyodur, bir de o 2 öğün müslili diyet çok ağır bi diyet bence 1 öğün yapsan daha olumlu etkilenirsin. (bana kalsa ben o müsliyle araöğün yaparım

) ya da 2 öğün yapmak istiyor çok uzun tutma bence diğer düşük kalorili veya şok diyetler gibi düşün onu da...
kızlar , benim kız kardeşim de ikiz hamileydi, bu gün 34 haftalıkken doğum yaptı, bebekler küvözde, kendisi de psk. olarak çok iyi sayılmaz (hatta beyin felci falan diye çok korktuk, korkudan dili tutulmuş kızın) onun için Salatı tefriciye dağıtıyorum. 4444 tefriciyenin 1111 ini burada dağıtmayı düşünüyorum, haftaya çarşambaya kadar okuyabilecek olanlarınız varsa sevinirim.