sevgili rakibem çok yeme günde haaa..
canım önceki sayfada sana cevap yazmıştım
bak sadece http...............png aralığını kopyala o zaman olacak
ben 500 grmı garantiledim hahhaha.............
ben dayanamıyorum her sabah tartılıyorum valla...........
aynen a

aynen
kıs bari ekemeğini yemeseydin
bende 30 yaşındayım 2 bebişim var yaşımı hiç göstermem ama:84:
canını sıkma herşey olacağına varır..............
biz fdm yle yarışıyoruz senlede yarışırız ne olcak hehehh...........
of yaaa.. ne dişli rakip.. gün de bile diyetine devam etmiş. selinay bu hafta sen beni geçicen herhalde.. bugün tartıda iğrenç bi sonuç gördüm.. hep hafta sonunun bana armağanı.

canım benim boyum 1,65 ama insan kilo alınca boyuda kısalıyo sanırım çünki aynada kendimi daha kısa görüyorumm
aynen canım.. biz 4 eltiyiz.. 2sinin boyu çok kısa.. onlar hep diğer eltimle benim boyum aynı olduğu halde onu 180 görürlerdi.. demekki hep kilodan.. şimdi baya uzun görünüyon diyorlarr
evet kendimi tebrik tastik her ne varsa ediyorum

gece tayağa yatınca eşime hesap yaptırıyorum kaç ay sonra ideal kilomda olacağımı
ama tabi duraklama dönemi olacak

inşlhda 70 e indikten sonra duracaksa durur sonrada bünyeyi şaşırtmak için ağır diyetlere girerim
bence ağır deiyet bi işe yaramıyor.. bunu burdaki akadaşlar denedi hatta kilo bile aldılar..tam tersi ağır diyet yerine bir gün hamur işi günü yap bak bünya nasıl şaşırıyo
kızlar ben sabah kahvaltımı yazmıştım
saat 10 da bir yeşil elma
saat 12 de bir yeşil elma
saat 14 de bir yeşil elma
saat 16 da bir yeşil elma bilin bakalım saat 18 de ne yedim yine bir yeşil elma
şimdiye kadar 2 litreye yakın su içtim 2.5 litreye tamamlarım bugün
yarım saat lessi ile yürüdüm
benim için bugünlük yeme faslı bitmiştir.
aslı sen bu hafta en az 4 kilo vercen galiba :44::44::44:
gizem nabersin. sen de mi öğretmendin? ya benim bi sorum olacak öğretmenler size. bep planını siz mi hazırlıyosunuz yoksa rehber öğretmen mi? bizim okulda rehber yok. ben mi yapacam yani.idaremiz sağolsun bişe bilmez.
seni tembel seni.. canım bepleri ne olursa olsun sınıf öğretmeni hazırlar. rehber öğretmen olsa da olmasa da.. ben sene başında toplantı yapar kba değerlendirmeleri bep formatlarını hep dağıtırım.. 3 ayda 1 de değerlendirme alırız
kızlar bu fikrime ne diyorsunuz
pişttt çıtır geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakayım
bende 45 dk yürüyüşümü yaptım 100 ip atladım
5 1 yerde çayımı ve cigaramı aldım geldim
sigara haaaaa

11.05.2011 mesaj sayısı
aynalar - 65
pinkcat87 - 11
triptofan - 22
roseberry - 31
irras - 5
fdm - 5
selinay2002 - 24
aysen_34 - 21
emidaf - 27
starlicya35 - 15
yukarda öneri sundum ama birkaç kişi dışında cevap gelmedi. demokrasiden diktatörlüğe geçiyorum

bu kurallar artık yürürlükte.
her gün 7 mesaj yazmak zorunludur.
yapılmadığı taktirde her takım gezilerek
üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım denilecek. dünkü mesaj sayılarını yazdım. ama bu kurallardan haberi olmayanlar olabilir o yüzden bu günden itibaren başlıyoruz.
çoğu zaman kaptanlık görevi ile ilgili fikrinizi almam gerektiğinde ya gözden kaçıyor ya da çok geç cevap geliyor. bir kaç kez mesaj yazıyorum olmuyor en son özel mesaj atıyorum. bu durumu kolaylaştırmak için kırmızı rengi kullanmak sadece kaptan ve yardımcısına ait olsun. onların dışında kimse kırmızı rengi kullanmasın yazısında. kırmızı renk önemli yazı anlamında olsun. vaktiniz olmadığında geçmişi okuyamayacaksanız bile sayfalara tek tek göz atın kırmızı yazı görüldüğü zaman o mesajı okuyun. böylelikle işlerin yürümesi kolaylaşsın
kaptan bence 7 mesaj çok fazla.. birbirimizi dikkate almaktan çok sırf 7 olsun diye saçma şeyler yazmak istem,iyorum.. sonuçta işimiz olabiliyor yazamayabiliriz.. bence menüleri paylaşmak zorunlu olsunve günde en az 3 mesaj zorunluluğu olsun.. kırmızıyısen kullan ama ben de bazen kullanmak istiyorum.. önemli acil şeyler için.. bi de yarın kimse topiğe yazmasa da sana özel mesaj atsak kilolarımızı.. hepimize sürpriz olsun
parça parça yazayım da mesaj sayım çok olsun
dünkü menmü şöyle yazayım dün çok parça parça oldu
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek arası 1 dilimince kaşar ve beyaz peynirli tost
ara
1 muz ( oğlana soydum. yemeyince yemek zorunda kaldım
öğle
1 tabak kıymalı çalı fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim tam tahıllı ekmek
ara
tavuk kokoreç

geniş bi ara oldu
akşam
1 kase k flakes yarım bardak sütle
ara
1 avuç dolusu leblebi
gün boyunca 3 ltye yakın su içtim
leslie ile 2 mil yürüdümm

süper
arkadaşlar öğlen çaya çağırıyo beni bu arkadaşlar yakacak beni hehehehe..............
biride tutturdu isveç diyeti yapalım diye,yazıp getirmiş çok az yeniyo yapan varmı ya deniycem ama yapamıycam sanırım.............
canım geçen haftalarda bizim kızlar denemişti.. o kadar aç kalmaya ragmen hiç iyi sonuç alamamışlardı haberin olsun