Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sabah kahvaltımı paylaşıyorum sizinle:42:

tabiki uyanır uyanmaz 2 bardak ılık suyum:)
1 k.k kadar beyaz peynir
2 adet köy biberi
2 dilim kepek ekmeği
1 adet çeri domatesi
şekrsz çay
kızlar bu arada 40 dakikada yürüdüm işe gelmek için :64::64::64::64:

güzzel canım ben daha yapmadım geç kaldım yine hehehh................

ara öğünümde meyve yemeyi düşünürken kayınpederim oğluma tavuk kokoreç göndermiş. ona yedişrirken ben de yedim :18: akşama küçük bi kase k flakes yicem artık:97:
aman ne kalorilidr o kokoreç.. pek severimkendisini.. öğrenciyken akşam bişey yemez gece kokoreçcilerin gelmesini beklerdik.. sonra da gelidi kilolarrr

Mucizevi zayıflama tüyoları

SOĞUK YİYECEKLERİ OLABİLDİĞİNCE SIK YİYİN / Soğuk bir biftekle sıcağın kalorisi aynıdır. Ancak soğuk biftek yediğinizde 37 derece olan vücut sıcaklığınızda onu yakmak için harcadığınız kalori, sıcak yediğinizde olduğundan daha fazladır.
SOĞUK İÇECEKLER İÇİN / 4 derecedeki buzdolabından alarak içtiğiniz iki litre suyun vücut sıcaklığınıza uyum sağlaması için bile 60 kalori harcayabilirsiniz.
BUZ EMİN / Buz emme alışkanlığı edindiğinizde ve buzu çeşitli aromalarla tükettiğinizde 60 kalori kaybediyorsunuz.
SOĞUK DUŞLA ZAYIFLAYIN! / 25 derecelik suyun altında vücudunuz iki dakikada yaklaşık 100 kalori harcar! Soğuk duşun altında saçlarınızı ıslatmadan kan dolaşımınızı artırarak 3 km�lik yürüyüşte harcadığınız kaloriyi harcayabilirsiniz.
YÜRÜYÜN / Egzersiz amaçlı yapılan yürüyüş kalori yakarak kilonuzu korumaya yardım eder.
MÜMKÜN OLDUĞUNCA AYAKTA DURUN / İki bacağınıza eşit yük vererek dik pozisyonda ayakta durmak harcadığınız enerjiyi artırır, metabolizmayı hızlandırır.
HER YEMEKTE SU İÇİN / Çocukluğumuzda duyduğumuz �yemek yerken su içme!� nasihatını unutun. Yemek yerken su içmek mideyi şişirir ve doygunluk hissi yaratır. Alınan besinleri sulandırır, emilimini kolaylaştırır.

alıntı

yaz gelse de soğuk su içsek bende tam tersine yazın ılık içerdim o daha çok zayıflatır gibi gelirdi hataymış
anam ben böyle soğuk şeyler tüketsem boğaz enfeksiyonundan yataktan kalkamam..

ilk güncellemeyi cuma yapıcam :66: bak görr

bu arada sizler de biraz kendinizi tanıtsanız ne güsel olur...
hemennn tanıtalım.. ben fadime.. rehber öğretmenim. yaşım 24.. 2 yıllık evliyim 12 aylık bi oğlşum var.. bundan 3 yıl önce de 16 kilo vermiştim. şimdi doğum kilolarımı atmaya çalışıyorum. boyum 165
aslı benim boyum 160 cık şekerim ....

ben esra,34 yaşında 2 yaşında bir erkek çocuğu annesiyi maalesef hamileyken yaşadığım olumsuzluklardan dolayı 35 kilo aldım 60 kiloyla hamile kaldım 95 le doğuma girdim 2 aydır diyetteyim hdefim 60 kilo olmak....
off esra hakikaten sen de çok fazla almışsın ya.. ama az kaldı bak

kızlaarrrr hepinize şimdilik iyi akşamlar mesaim bitti evime gidiyorum ve bugün sonkez otobüsü kullanıcam :58:
çünki yarından itibaren eve yürüyerek gidip gelicem yoksa bu kilolar gitmez dimiii:8:
hepinize çokk teşekkür edrim bukadar sıcak karşılayıp ilgilendiğiniz için sizi tanıdığıma çok memnunummm:42:
bende spor yapmıyorum okula yürüyerek gidip geliyorum.. en güzel spor yürümek. özellikle açık havada

sevgili rakibem çok yeme günde haaa..

canım önceki sayfada sana cevap yazmıştım

bak sadece http...............png aralığını kopyala o zaman olacak

ben 500 grmı garantiledim hahhaha.............

ben dayanamıyorum her sabah tartılıyorum valla...........

aynen a:36:aynen

kıs bari ekemeğini yemeseydin:4:

bende 30 yaşındayım 2 bebişim var yaşımı hiç göstermem ama:84:

canını sıkma herşey olacağına varır..............

biz fdm yle yarışıyoruz senlede yarışırız ne olcak hehehh...........
of yaaa.. ne dişli rakip.. gün de bile diyetine devam etmiş. selinay bu hafta sen beni geçicen herhalde.. bugün tartıda iğrenç bi sonuç gördüm.. hep hafta sonunun bana armağanı.:59::59::59::59:

canım benim boyum 1,65 ama insan kilo alınca boyuda kısalıyo sanırım çünki aynada kendimi daha kısa görüyorumm:14:
aynen canım.. biz 4 eltiyiz.. 2sinin boyu çok kısa.. onlar hep diğer eltimle benim boyum aynı olduğu halde onu 180 görürlerdi.. demekki hep kilodan.. şimdi baya uzun görünüyon diyorlarr

evet kendimi tebrik tastik her ne varsa ediyorum :9::9:
gece tayağa yatınca eşime hesap yaptırıyorum kaç ay sonra ideal kilomda olacağımı
ama tabi duraklama dönemi olacak :25: inşlhda 70 e indikten sonra duracaksa durur sonrada bünyeyi şaşırtmak için ağır diyetlere girerim :61:
bence ağır deiyet bi işe yaramıyor.. bunu burdaki akadaşlar denedi hatta kilo bile aldılar..tam tersi ağır diyet yerine bir gün hamur işi günü yap bak bünya nasıl şaşırıyo

kızlar ben sabah kahvaltımı yazmıştım

saat 10 da bir yeşil elma

saat 12 de bir yeşil elma

saat 14 de bir yeşil elma

saat 16 da bir yeşil elma bilin bakalım saat 18 de ne yedim yine bir yeşil elma :52:

şimdiye kadar 2 litreye yakın su içtim 2.5 litreye tamamlarım bugün
yarım saat lessi ile yürüdüm
benim için bugünlük yeme faslı bitmiştir.
aslı sen bu hafta en az 4 kilo vercen galiba :44::44::44:

gizem nabersin. sen de mi öğretmendin? ya benim bi sorum olacak öğretmenler size. bep planını siz mi hazırlıyosunuz yoksa rehber öğretmen mi? bizim okulda rehber yok. ben mi yapacam yani.idaremiz sağolsun bişe bilmez.
seni tembel seni.. canım bepleri ne olursa olsun sınıf öğretmeni hazırlar. rehber öğretmen olsa da olmasa da.. ben sene başında toplantı yapar kba değerlendirmeleri bep formatlarını hep dağıtırım.. 3 ayda 1 de değerlendirme alırız

kızlar bu fikrime ne diyorsunuz

pişttt çıtır geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakayım :71:

bende 45 dk yürüyüşümü yaptım 100 ip atladım

5 1 yerde çayımı ve cigaramı aldım geldim :10:
sigara haaaaa:47::47::47:

11.05.2011 mesaj sayısı

aynalar - 65
pinkcat87 - 11
triptofan - 22
roseberry - 31
irras - 5
fdm - 5
selinay2002 - 24
aysen_34 - 21
emidaf - 27
starlicya35 - 15

yukarda öneri sundum ama birkaç kişi dışında cevap gelmedi. demokrasiden diktatörlüğe geçiyorum :52:
bu kurallar artık yürürlükte. her gün 7 mesaj yazmak zorunludur.
yapılmadığı taktirde her takım gezilerek üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım denilecek. dünkü mesaj sayılarını yazdım. ama bu kurallardan haberi olmayanlar olabilir o yüzden bu günden itibaren başlıyoruz.

çoğu zaman kaptanlık görevi ile ilgili fikrinizi almam gerektiğinde ya gözden kaçıyor ya da çok geç cevap geliyor. bir kaç kez mesaj yazıyorum olmuyor en son özel mesaj atıyorum. bu durumu kolaylaştırmak için kırmızı rengi kullanmak sadece kaptan ve yardımcısına ait olsun. onların dışında kimse kırmızı rengi kullanmasın yazısında. kırmızı renk önemli yazı anlamında olsun. vaktiniz olmadığında geçmişi okuyamayacaksanız bile sayfalara tek tek göz atın kırmızı yazı görüldüğü zaman o mesajı okuyun. böylelikle işlerin yürümesi kolaylaşsın
kaptan bence 7 mesaj çok fazla.. birbirimizi dikkate almaktan çok sırf 7 olsun diye saçma şeyler yazmak istem,iyorum.. sonuçta işimiz olabiliyor yazamayabiliriz.. bence menüleri paylaşmak zorunlu olsunve günde en az 3 mesaj zorunluluğu olsun.. kırmızıyısen kullan ama ben de bazen kullanmak istiyorum.. önemli acil şeyler için.. bi de yarın kimse topiğe yazmasa da sana özel mesaj atsak kilolarımızı.. hepimize sürpriz olsun

parça parça yazayım da mesaj sayım çok olsun :9:

dünkü menmü şöyle yazayım dün çok parça parça oldu

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek arası 1 dilimince kaşar ve beyaz peynirli tost

ara
1 muz ( oğlana soydum. yemeyince yemek zorunda kaldım :69:

öğle
1 tabak kıymalı çalı fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara
tavuk kokoreç :1: geniş bi ara oldu

akşam
1 kase k flakes yarım bardak sütle

ara
1 avuç dolusu leblebi

gün boyunca 3 ltye yakın su içtim

leslie ile 2 mil yürüdümm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:süper

arkadaşlar öğlen çaya çağırıyo beni bu arkadaşlar yakacak beni hehehehe..............

biride tutturdu isveç diyeti yapalım diye,yazıp getirmiş çok az yeniyo yapan varmı ya deniycem ama yapamıycam sanırım.............
canım geçen haftalarda bizim kızlar denemişti.. o kadar aç kalmaya ragmen hiç iyi sonuç alamamışlardı haberin olsun

kızlar herkese günaydınn.. dünkü menümü yazayım size hemen.

sabah
3 dilim tt ekmek
kk peynir
1den az tavada yumurta
domates salatalık

ara
1 elma+1 wanted

öğle
3 dilim tt ekmek+1 porsiyon menemen+5 zeytin+kk peynir+1 şekerli çay

ara
hatırlayamadım :1::1::1:

akşam
1 dilim beyaz ekmek+yarım kase mercimek çorbası+1 porsiyon tavuklu sebzeli güveç+ayran+salata

dün çok su içtim.. ama buhafta vermek şöyle dursun almışım.. hep hafta sonundan dolayı.. ama pes etmek yok. daha sıkı sarıldım

canım yaa bu arada ben biberi çok yerim çokta severim muhakkak her kahvaltıda tüketirim yeşillik acaba kilo yaparmı:44:

hayır canım yeşillik asla kilo yapmaz.. sınırsız tüketebilrsin.. hatta yağsız salatayı bile sınırsız yiyebilirsin.. ama marula dikkat et.. marulun kalorisi az olsa bile yağlıdır..

canım yaa bu arada ben biberi çok yerim çokta severim muhakkak her kahvaltıda tüketirim yeşillik acaba kilo yaparmı:44:

yok kıs yapmaz bişe olmaz heheh.............

fadime valla ben gelecek haftayı baz alıcam söylemiştim,ama yarın tartıda geçebilirim seni heheheh............

kızlar herkese günaydınn.. dünkü menümü yazayım size hemen.

sabah
3 dilim tt ekmek
kk peynir
1den az tavada yumurta
domates salatalık

ara
1 elma+1 wanted

öğle
3 dilim tt ekmek+1 porsiyon menemen+5 zeytin+kk peynir+1 şekerli çay

ara
hatırlayamadım :1::1::1:

akşam
1 dilim beyaz ekmek+yarım kase mercimek çorbası+1 porsiyon tavuklu sebzeli güveç+ayran+salata

dün çok su içtim.. ama buhafta vermek şöyle dursun almışım.. hep hafta sonundan dolayı.. ama pes etmek yok. daha sıkı sarıldım

wanted ne kız ben hiç abur cubur yemiyom valla :52::52:

yok kıs yapmaz bişe olmaz heheh.............

fadime valla ben gelecek haftayı baz alıcam söylemiştim,ama yarın tartıda geçebilirim seni heheheh............

wanted ne kız ben hiç abur cubur yemiyom valla :52::52:

tamam canım bu haftada yarışmış olalım gelcek hafta yani yarından itibaren asıl yarışımız başlasın... wnted etinin minik bir çikolatası.. kendisi 121 kaloriye sahip.. sen bilmezsin tabi bunları:40::40::40::40:

hayır canım yeşillik asla kilo yapmaz.. sınırsız tüketebilrsin.. hatta yağsız salatayı bile sınırsız yiyebilirsin.. ama marula dikkat et.. marulun kalorisi az olsa bile yağlıdır..

oley oleyy tey tey:64:
biber yiyebileceğim
kızlar bu arada ben daha takıma alınmadım yaaa deneme aşamasındayım:43: ama yarın yinede kilomu bildiricem hıı bu arada bende beşi biyerde içiyorum kızlar sallama deil ama aktardan aldım kendim demliyorum :97:

tamam canım bu haftada yarışmış olalım gelcek hafta yani yarından itibaren asıl yarışımız başlasın... wnted etinin minik bir çikolatası.. kendisi 121 kaloriye sahip.. sen bilmezsin tabi bunları:40::40::40::40:

iyiymiş kalorisi düşükmüş canım...........
bizim bebekler çikolatalı gofret fln seviyolar eşimde onlardan alıyo ben elimi bile sürmüyorum bazen kokluyorum valla ama regl olunca yiyorum dayanamıyorum.................

oley oleyy tey tey:64:
biber yiyebileceğim
kızlar bu arada ben daha takıma alınmadım yaaa deneme aşamasındayım:43: ama yarın yinede kilomu bildiricem hıı bu arada bende beşi biyerde içiyorum kızlar sallama deil ama aktardan aldım kendim demliyorum :97:

alınırsın canım bizede paylaşımı fazla üyeler lazım hehehhe..............

canım biber istedi sen yazınca bende yiyim dedim bi ıssırdım beynim zonkluyo valla çok acıymış..............

alınırsın canım bizede paylaşımı fazla üyeler lazım hehehhe..............

canım biber istedi sen yazınca bende yiyim dedim bi ıssırdım beynim zonkluyo valla çok acıymış..............

:53:aaa canım ya kıyamam ben acı hiç yiyemem zaten köy biberi yiyorum baya güzel:66:

omuzunda başım eksik
yatağımda kokun

tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm

elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

omuzunda başım eksik
yatağımda kokun

tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm

elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

ne olur dön geri
sevindirme ellerleri
bozdur mühürü
kara büyüleri

sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
hep eksik diyorumya
o bile daha az

omuzunda başım eksik
yatağımda kokun

tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm

elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

omuzunda başım eksik
yatağımda kokun

tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm

elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

ne olur dön geri
sevindirme ellerleri
bozdur mühürü
kara büyüleri

sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
hep eksik diyorumya
o bile daha az

kızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:

ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim :61:

Back
X