Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar hafta sonu gelemedim erkek kardeşim bi kaza geçirdi . istanbula yanıma geldi özlemiş hasret giderdik sonra uğurladım annesine uğrucaktı. anneside müstakil bahçeli bi evde oturuyo neyseee kapının önüne kapının boyunda bi cam koymuşlar kardeşimde içeri giriyim derken camın içine girmiş tabi heryeri kesik içindee hemen ambulansla hastaneye kaldırmışlar ki allahtan babasıda kapıda bekliyomuş gelmesi için gelmeyince merak edip bakmaya gidince bulmuş o halde. hemen annemin ordaki hastaneye ambulansla götürüldü izmite yani. mikrocerrahi uzmanı bulduk ameliyata alındı o bekleme anını hiç sormayın allah kimsenin başına vermesin. annem berbat bi halde kaç gündür eve bile gelmedi başından ayrılmadı bide şeker hastası annem.
ablam kardeşlerim hepimiz mahvolduk yani kısaca . bende o yuzden gelemedim. hatta tekrar anneme gidicem kardeşim bugün çıkıcak heralde allahın izniyle şimdi iyi hamdolsun kolunda biraz fazla hasar var alçıyada aldılar ama şükür allaha allah beterinden korumuş böyle yani kızlar bende bugün daha iyiyim en azından kardeşim daha iyi artık.

canım çok geçmiş olsun.Allah korumus.

böle zamanlarda sadece şunu de ve üstünden atla ERKEKLERR:)onlar bizim kadar ince detayları düşünüp hassaslık yapamıyolar.Bi yerde duymuştum.Erkeklerin beyin kıvrımları kadınlarınkilere göre 3 kat daha azmış.Yani erkekler kadınlara göre 3 kat daha sade ve detaysız düşünüyo olayları.gerisini sen anla arkidişim:1:

Allah kavuştursun ya uzaktan ilişki zor ama bi o kadar da tatlı.Hasret kalıyosun:)

cnm haklısın işte erkek milleti.uzakta ve Bodrumda ilk defa böle bişey yaşıorum açıkçası aklım kalıyo.gerçi izmirde yaşıyo.isteyen heryerde yapar çapkınlığı.cuma döncek.cumaya kadar atlatsam baska bişey istemiorm.yapmıcanı biliorm aslında ama insanın içi tuhaf oluyo ya..
uzakta olmak çok kötü ben 4 sene alıştım hep yanımdaydı şimdi çok koydu bana.bu bikaç seneyi atlatalım da ayrılmadan bişey olmadan.ona tamamen kavuşayım.tek isteğim bu.ayrı yerlerde olmak gerçekten çok zor.misal biz dün bu bodrum meselesi yüzünden kavga ediodk.onun agzından ayrılalım die bi laf cıktı.ben de sustum sonra öle mi diosn dedm ciddi bi şekilde hayır ya öle düşünmüorm fln dedi.böle sebeplerden asla dedi.sınanıyo askımız benim cevremdekiler hep ayrıldı böle cok korkuorm ben de.

esoşş edooşşş nabersiniz bacılarr..

cnm nasılsın geçmişi okuyodum anca gördüm.hepsini de okuyamadım :52:

kızlar bugün hafıza kartında ki resimleri pc ye attım orda hamilelik resimlerim var ay görünce çok fena oldum bildiğiniz tam bir dünyaymışım eğer becerebilsem koyardım buraya biraz moral olurdu size....

eşimi göreve gönderdim geldim sabaha kadar tek tabancayım :31:

ayak bileklerim sızlıyo yorgunluktan markete git gel yemek hazırla

hee bu arada ara öğün olarak ne yedim bilin bakayımmmmm :52:

dondurmaaaa :131: 77 kaloriymiş kalorisine bakmadan hiç bişeyi almıyorum markette eşimde manyadın karıcım sen artık diyo :60:
hangi dondurma 77 kalori kız. fruttare 67 kalori diyodu reklemada ama onun güzel olacağını düşünmüyorum anans filan sevmem ben öle. bana maraş dondurması olacak yaaa. çok açııımmmmm. akşam salata yemiştim doyurmadı benim gibi oburu salatacık:43::43:

kızlarr walla ben deli gibi su içerimm dünde bi tanıdıkla karşılaştık öle sohbet v.s edrken ayy sana ne olmuş bölee kilolu görünce şaşırdımm seni dedi bu senmisin gerçekten fadikcimmm alla alla yaa tamam kilo aldıkta tanınmıycak kadar değil heralde sinir oldum kadına bende ona dedim ki ayyy canımm seninde yanakların kırılmışş hayırdır yaş daha 27 değilmii :60::60::60::60::60:
tabii kadının halini bi görünn napmm oda beni kızdırmasaydıı :9::9:
su içç bol bol dedi bende dedimki zaten 3 lt geçiyo içtiğimm ama su zayıflatır dedi bu sefer bende dedim ki zaten vücudumda ödem oluşuyoo atabilsem böle olmazdı dimi dedim gıcık şeyyy :47::47::47:

öyle dangıllar çok geçen hafta bizim burda bir avm var 10 sene önce beraber çalıştığımız benden 6 yaş küçük bir arkadaşla karşılaştık o da doğum yaptı bebeği benimkinde 5 ay büyük neyse hemen bana aaaa sen ne kadar kilo almışsın dedi salak kendi benden şişmandı kaç kilosun dedim tartılmadım ama 73 falan dedi bende bende seni tanıyamadım ne olmuşsun böyle dedim ben 70 kiloyum dedim hıııı benden kısamısın falan dedi yanyana durduk onun ayağında topuklu vardı benim spor ayakkabı aa aynıyız dedi bende kızım sen benden 6 yaş küçüksün ama benden büyük duruyorsun dedim lafı oturttum bişey diyemedi....

hangi dondurma 77 kalori kız. fruttare 67 kalori diyodu reklemada ama onun güzel olacağını düşünmüyorum anans filan sevmem ben öle. bana maraş dondurması olacak yaaa. çok açııımmmmm. akşam salata yemiştim doyurmadı benim gibi oburu salatacık:43::43:

ay adını unuttum kız algidanın bi dondurması işte
ne bileyim arkasında 77 kalori yazıyodu kandırıyolarmı bizi yoksam :47:

Back
X