- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.681
anaa aslı 40 kilo verip gerimi almış,nasıl becerdn kıs vermeyide almayıda............................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülçin b fite başladın mı?
iyi akşamlar kızlar,bugün annaneme gittik kadıncağız çok hasta mide kanaması geçirmiş o kadar zayıflamış ki hiçbir şey yemiyor az önce geldik ..........
anaa aslı 40 kilo verip gerimi almış,nasıl becerdn kıs vermeyide almayıda............................
gülçin becerdim galiba sağolasın emme şimdi ben sabahları special k yiyorum onu nerdne bulucam :26:
Günlük kalori İhtiyaçınız 2515.3 kal.
İdaal Kilonuz 54.1 kg.
Vücut Kilo İndex'in (VKİ) 26 ve VKİ' ye göre kilolusunuz.
İdaal Kilona 90! günde 1420 kal. alarak ulaşabilirsin.
kilolusunuz derken hakaret mi etti bu şimdi? ne münasebet sadecenee balık etliyim o kadannnn
teessüfff yaaani.
ama 90 günde verebilermişimbnm günlük kalori şeysim 2000 ni bulmuyodur bile :/
hahha kolay gelsin kuzu yakında biter kurtulursun 3 ay tatil yapacan sonunda.........
canım 85 kilodan 64 e düşmüştüm sonra 100 ü geçtim![]()
kızlar siz spor olarak neler yapıyorsunuz ve yaptığınız sporun faydasını gören var mı?
kaptancım nerüyon bacıım?
kızlar siz spor olarak neler yapıyorsunuz ve yaptığınız sporun faydasını gören var mı?
ya o leslie yi ben anlamadım bende evde eliptik bisikletçeviriyorum sauna eşofmanlarımı giyip annemde koşu bandı 45-50 dakika 5.5 -6 km hızla ama bu ara spora baya yüklencem sporla verilen kilo ile vücut daha fit duruyor taş gibi olcaz taaşşşş