Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım şimdi başardım siteyi anlamay çalışıyom aralığa kadar 50 kiloya düşmek için günde 305 kalori almam lazımmış :27:

kız ne acelen var. ben aralığa kadar 63 ü hedefledim sen 50 diyon. neden yaramaz çocuklar gibisiinn..çabuk verip çabuk al da gör. ömür boyu 14. takım kaptanlığı yapmak istemezsin heralde değil mi aslı. sabır yaa az sabret.sen şu 50 yi 70 yapsan?

ayy burasıda kapalı gerçi ben dışarı çıkmıyorum çok önemi yok :60:

niye sinirlendin canım ben süsledim sahneyi faceye koyarım resmini

aaaaa buraya koymak yok mu bizde görelim

ben geldim koçiş işe gitsin gelirim gene
ayy nasıl özeniyorum size yaaa:61: koçiş gelecek yaşasın kociş gitsin öle gelirim falan. bnm annem söylene söylene yapıyo bi çok şeyi:1: cicim ayları geçtikten sonra insanlar çok değişiyo diyo her zaman :/ ama bölee sizi görünce özenmiyoda değilim
bu kalori sepeti beni 3 ayda ideal kiloma indirdi kızlar :27:

90 günde 1078 kalori alarak 59 kilo olurmuşum :27::27:
beni de aynı vaadlerle kandırdı vicdansız:1:

canım şimdi başardım siteyi anlamay çalışıyom aralığa kadar 50 kiloya düşmek için günde 305 kalori almam lazımmış :27:
öldürseydi bari:53::53::53:
benimki geldi bodrumdan şimdi msnde konusuoz içim rahatladıı:21:

umarım benimkininde aklı başına gelir. darısıda bnm başıma huh^^ dün aradım pisi araba kullanıyomuş öle diyince sonra konuşalım dedim artık :/ yanındada arkşı varmış. kız olsaydı vallahi adı çıkardı bu kadar çok gezilir mi beeee:22::22::22::57::57::57:

Son düzenleyen: Moderatör:
ebeiğtttt akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum 10 tane erik:61:
öğle yemeğini çok kaçırdım sanki akşam yemeğide bugünlük böle oldu:18::18::18::18:

kız ne acelen var. ben aralığa kadar 63 ü hedefledim sen 50 diyon. neden yaramaz çocuklar gibisiinn..çabuk verip çabuk al da gör. ömür boyu 14. takım kaptanlığı yapmak istemezsin heralde değil mi aslı. sabır yaa az sabret.sen şu 50 yi 70 yapsan?

canım bu daha iyi ben temmuza kadar 50 olsam dedim -8000 ler çıktı karşıma :52:
canım ya ben zeytin ve kepek ekmeğini bulamıyom bunlar nerde acep :27:

Kilonuz : 77.5 kg. Güncelle
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 2382.24 Kal.
Hedef kilonuz Örn: 0.5 (Sıfır NOKTA Beş) : kg.
Hangi tarihe kadar? :
Hedefinize ulaşmak için almanız gereken kalori : 1491 Kal. (82 gün boyunca)

canım bu daha iyi ben temmuza kadar 50 olsam dedim -8000 ler çıktı karşıma :52:
canım ya ben zeytin ve kepek ekmeğini bulamıyom bunlar nerde acep :27:

zeytin yeşil zeytin vardı ama adet olarak. isme göre ara diyen yere yazınca çıkmadı mı. kepek hiç yemiyorum da ben çavdar ekmek var oraya yazınca tamamlıyor kendi kepekte vardır mutlaka.

Kilonuz : 77.5 kg. Güncelle
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 2382.24 Kal.
Hedef kilonuz Örn: 0.5 (Sıfır NOKTA Beş) : kg.
Hangi tarihe kadar? :
Hedefinize ulaşmak için almanız gereken kalori : 1491 Kal. (82 gün boyunca)

canım ya yaptımda bi zeytin ile kepek ekmeği kaldı hangi kategoride bunlar bulamıyom ben

canım ya yaptımda bi zeytin ile kepek ekmeği kaldı hangi kategoride bunlar bulamıyom ben

sitede sorun mu var isme göre ekle bende aktif değil. sende açılıyo mu aslııı??kepek ekmek tahıllarda.kepekli ekmek diye yazıyo. zeytini göremedim kategorilerde.

Son düzenleme:
sonunda hallettim benim elma diyetimin sonucu bu 31 ağustosa kadar 75.5 kilo olmak için 506 kalori almam lazım günlük elma diyetinde de tam 506 kalori alıyorum günlük nasıl kızlar beğendiniz mi :52:

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Elma 5 ADET 300
[3] Biber 0.5 gr 0.11
[4] Domates 0.5 GRAM 0.08888
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[8] Yeşil Zeytin 3 adet 21
Toplam : 506.69888 kal.

Son düzenleme:
Back
X