- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.181
eda profil resmin küçüklüğün mü yoksa kız. soracam soracam unutuyom?
yok kız keşke böle tatlı olsaymısım hehe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eda profil resmin küçüklüğün mü yoksa kız. soracam soracam unutuyom?
günaydıııın kızlaar.. daha kahvaltı yapmadım güzell bir duş aldım.hazırlanıp taaa eryamana gidecem. bulunduğum yerden halamlara gitmem 2 saat sürüyor yaaa. git git bitmiyoorr.onun için taaa akşamlara kadar gelemem. beni özleyin anacımmm baayyyy.
günaydın canım sen hangi semtteydin canım
mamaktayım canım. sitelere yakın. ya tül alayım diyorum sahneyi süslemek için nasıl olur sence. sadece tül ile sade olsun diyorum yaa. ulusta kumaş vardır demi.sen nasıl yaptın.
günaydıııın kızlaar.. daha kahvaltı yapmadım güzell bir duş aldım.hazırlanıp taaa eryamana gidecem. bulunduğum yerden halamlara gitmem 2 saat sürüyor yaaa. git git bitmiyoorr.onun için taaa akşamlara kadar gelemem. beni özleyin anacımmm baayyyy.
canım bende tül düşünmüştüm ama masraf olacaktı dur ben profilime sahnenin resmini koyayım
eneeee bende eryamanın karşısındayımmsevgilim olacak şahısta mamakta oturuyo nasıl bi tesadüftür bu:26::26::26:
günaydın bu aradaaaaaa
iyi tatiller kızlar bugün saat 11 de eşimin telefonuyla uyandım bi baktım saat 11 kahvaltıyı geç yaptık dün yorulmuşum kalçam ağrıyor bugün dışarı çıkmıyacağım evde dinlenicem.....
geldiiim.havuçlu cezerveyeleri yuvarladım hindistan cevizine buladım. 1 tanesini de yemişimmm..
incirli tatlıda fırında.
eneeee bende eryamanın karşısındayımmsevgilim olacak şahısta mamakta oturuyo nasıl bi tesadüftür bu:26::26::26:
günaydın bu aradaaaaaa
selam kızçeler :92:
sabah special k ile kahvaltımı yaptım bir elma yedim ikinciyi yiycem birazdan
1 lt suyuda içtim şimdiye kadar
ama tabi ben yine temizlik yapıyorum
sigara molası verdim kendimi duşa atıcam birazdan![]()
hımm bende sincandayım tabi şimdi değil yazın![]()