Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımm evettt yaa tebrikk ederimm senii :46::46::46::46: okuma bayramının faydasıı işteeeee :emir_bebek: şuuu çocuklarını düğün dernkete ortalığa bırakan salan kadınlara illet oluyorumm yaaa :57::57::57::57: terbiyesizlerrr
bu arada canımm ben 2 kilo almışım biliyomusunnnn:53::53::53::53:

gördüm canım. canın sağolsun. perşembden bulgur vs yediysen ondan da olur.boll su içtin mi. sence neden böle oldu. hatanı farketttin mi neydi?kaç kalori aldın günde.

tşk ederimmm. valla ceza olayına ben karışmam zaten siz kendi kendinize psikolojik bi baskıyla ceza vermişsiniz :44:

bende bayramda çıtır olmak istiyorumm. da ramazan bayramı nasıl geçicek yaa:26: oruçlu oruçlu yapılan bi spor işe yarar mı ki?

canım sporu iftardan sonra yap zaten sıcak olacak hava susuzluk bide spor yaparsan olmaz

yarınn evdeee deli gibi temizlik yapcemmm camlar felannn kardeşimm gidiyoo 1 hafta yokkk inşallah çekim uzarda dahada uzun süre kalır ordaaa:47::47::47::47::47: yaaa napimmm evi okadar dağıtıyo kiii bende takıntılıyımm dahada kötü sinir oluyıorum bu sefer:41::41::41::41::41::41:
pzr günüde ablama gitcemmm temizlik yapmayaaaa bu hafta sonunu temizliğe ayırıyorummm iyi bi spor yapmış olurummmm:52::52::52::52: bu hafta geçsinnn çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haftayaaa serbest olmam lazımmm
çünki çünkii haftaya çarşamba doğum günümm:69::69::69::69::69::69::69:

canım şimdiden doğum günün kutlu olsun :9:

ben cezamı yerin egetireyim gideyim de takımlara. üfff. gerçekten caydırıcı. arkadaştaydım ya dün anca gece açtım neti.ama aklım burdaydı. ceza almasaam dedim aamaa yetişemedim.

canım sende bize ceza verceksin sen aysen ve öznur sadece üçünüz hedef kilonuza ulaştınız verin cezamızı:57:

selam kızlarrr nasılsınız?

selam canım iyi diyeli iyi olsun sen nasılsın

napalımm canımm aynı bildiğinn gibiii :9::9:hoş geldinn:3::3:
bu arada sana sordum daha önce ama cevaplamadın benii:59::59::59: boğazların nasıl oldu merak ettimm:26::26::26:

şuan çok iyiler canım ya 1 hafta raporluydum ya şişme dahiii görmedimm ama gün içi ağız kokum hala var onuda bilemiyorum neden
önümüzdeki hafta gidicem işte gene kültür tekrarlanıcak

gördüm canım. canın sağolsun. perşembden bulgur vs yediysen ondan da olur.boll su içtin mi. sence neden böle oldu. hatanı farketttin mi neydi?kaç kalori aldın günde.

canım wallaa kaçamak olrak 2 kandil simit yedimm başkaa başkaa evet bide plav yemiştimm:27::27::27::69::69::69::69:

öznuru ayşemi ve kendimi tebrik ediyorum o zaman. sizi de kınıyorum. benim cezam evdeki bir aburcuburu çöpe atmanız olabilir. ben öle yapıyorum da .aklım evdeki bişeyde kaldıysa gidip gelip yesemmmi diye düşünüyorsam bir an karalı olup çöpe atıyorum.kaç çikolata çöpe gitti. çöpe gidincede alırken nasıl olsa birazdan çöpe atıyorum param boşa gidiyo diye almıyorum.ilginç bir insanım ama kekndi kendime deli gibi cezalar veriyorum.üff napim yalnızlık işte.

şuan çok iyiler canım ya 1 hafta raporluydum ya şişme dahiii görmedimm ama gün içi ağız kokum hala var onuda bilemiyorum neden
önümüzdeki hafta gidicem işte gene kültür tekrarlanıcak

canımm çok geçmiş olsunnn inşallh sonuçlar güzell çıkar ablamınkii doktor acil ameliyat demişş inşallh biranönce düzelirsinizz ablamında sesi gidiyo iştee:26::26::26::26:

öznuru ayşemi ve kendimi tebrik ediyorum o zaman. sizi de kınıyorum. benim cezam evdeki bir aburcuburu çöpe atmanız olabilir. ben öle yapıyorum da .aklım evdeki bişeyde kaldıysa gidip gelip yesemmmi diye düşünüyorsam bir an karalı olup çöpe atıyorum.kaç çikolata çöpe gitti. çöpe gidincede alırken nasıl olsa birazdan çöpe atıyorum param boşa gidiyo diye almıyorum.ilginç bir insanım ama kekndi kendime deli gibi cezalar veriyorum.üff napim yalnızlık işte.

abur cuburlar benim değil ki ev arkadaşımın :26:

canım wallaa kaçamak olrak 2 kandil simit yedimm başkaa başkaa evet bide plav yemiştimm:27::27::27::69::69::69::69:

kandil simidi yanlış hatırlaıyorsam 60 kalori. sen bundan bişe almazdın. ama su içediysen su toplamış olabilirsin. yada ağır spor mu yaptın yoksa kas mı yaptın. biliyosun spora ilk başlayanlar kilo alıyormuş. neyse canım haftaya böle olmazsa problem yok. ama haftaya vermezsen ben arıza çıarıırm bilmiş ol.

gülçincim sorunlar yaşamışsın ama çocuklar mutlu olduysa bence sorun yok diğer kişileride hiç takma canım boşver gözün aydın bitti artık çocuklar beğendi mi madalyaları sevindiler mi

kızlar sondan 2. olduk bu hafta :14:

kırk yılda bir güzel kilo verdim. oda bi işe yaramadı. dereceye girsek mutlu olacaktım katkım oldu diye. ama şöle düşüneyim şimdide. eğer vermeseydim sonuncu olabilirdik.polyanna olmaya zorluyorum kendimi galiba. genel olarak moralim o kadar kötü ki güzel bişeler bulmak istiyorum herşeyde.kocamda gelmiyo bu hafta. neyse karne için not girerim bende tatilde ne güzel değil mi?

canımm çok geçmiş olsunnn inşallh sonuçlar güzell çıkar ablamınkii doktor acil ameliyat demişş inşallh biranönce düzelirsinizz ablamında sesi gidiyo iştee:26::26::26::26:

BENİMDE BOĞAZLARIM şişince gidiyor canım ya kızlar şimdi ben bi karar almış bulunuyorummm evde spor yapıyorum hareketler flnnn bide lesliii ablayla 15 dk olarak başlıyorum en sonunda madem yürüyemiyorum en azından bişiler yapmam lazım

kırk yılda bir güzel kilo verdim. oda bi işe yaramadı. dereceye girsek mutlu olacaktım katkım oldu diye. ama şöle düşüneyim şimdide. eğer vermeseydim sonuncu olabilirdik.polyanna olmaya zorluyorum kendimi galiba. genel olarak moralim o kadar kötü ki güzel bişeler bulmak istiyorum herşeyde.kocamda gelmiyo bu hafta. neyse karne için not girerim bende tatilde ne güzel değil mi?

aah canım az akldı tatile kavuşacaksınız biraz daha sabret. bende girmedim daha notları haftasonu gircem bende

gülçincim sorunlar yaşamışsın ama çocuklar mutlu olduysa bence sorun yok diğer kişileride hiç takma canım boşver gözün aydın bitti artık çocuklar beğendi mi madalyaları sevindiler mi

tabii sevinmez olurlar mı. velilerim çok ağladı duygulandılar. ama gerçketen zümre arkadaşlarımdan gördüğüm desteği görmeliydin. sorunu halletmek için çırpındılar. sonun akadar beklediler. madalyaları müdür yardımcıları ve zümrelerime verdirdim. okulun hizmetlisi teyzemizi çağırdım 2 çocuğa da o taktı. kadın çok duygulandı. 2 sınıf annemde birkaç tane taktı.2 tane de bana kaldı takmak için. genel olarak aslında fena değildi. daha kötüsü olabilirdi pc hiç açılmayabilirdi. neyse müdür giderken yardımcısına erteleyebilirdi ısrarla devam ediyor demiş. ertelemek kolaydı sanki. o kadar masraf. velilerim fakir rızıklarından kesip saç yaptırdılar çocuklarına. fotoğrafçı tuttular. uzaklardan misafir çağırdılar. vs. demesi kolay. bir insanın hevesini kırmak kloyadır ama idareci olmak da biraz öğretmeni motive etmekten geçer değil mi. bizimki şevkini kırmaktan başka bişe yapmaz. sadece benim için değil daha öncede idaremden dert yanmıştım. sırf bu üzden okul çekilmez hal aldı benim için.hep tehdit,hep azar,hep sert tavırlar. okulda kaç arkadaş soruşturma geçiriyor eften püften meselelerden. ve gerçekten can sıkıcı.

slm kuzular sondan ikincimi olduk tüh yaaa demekki kimse veremedi benin gibi....

Back
X