- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #29.021
selam kızlarrr nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm evettt yaa tebrikk ederimm seniiokuma bayramının faydasıı işteeeee
şuuu çocuklarını düğün dernkete ortalığa bırakan salan kadınlara illet oluyorumm yaaa
terbiyesizlerrr
bu arada canımm ben 2 kilo almışım biliyomusunnnn![]()
tşk ederimmm. valla ceza olayına ben karışmam zaten siz kendi kendinize psikolojik bi baskıyla ceza vermişsiniz :44:
bende bayramda çıtır olmak istiyorumm. da ramazan bayramı nasıl geçicek yaa:26: oruçlu oruçlu yapılan bi spor işe yarar mı ki?
yarınn evdeee deli gibi temizlik yapcemmm camlar felannn kardeşimm gidiyoo 1 hafta yokkk inşallah çekim uzarda dahada uzun süre kalır ordaaayaaa napimmm evi okadar dağıtıyo kiii bende takıntılıyımm dahada kötü sinir oluyıorum bu sefer
pzr günüde ablama gitcemmm temizlik yapmayaaaa bu hafta sonunu temizliğe ayırıyorummm iyi bi spor yapmış olurummmmbu hafta geçsinnn çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haftayaaa serbest olmam lazımmm
çünki çünkii haftaya çarşamba doğum günümm![]()
ben cezamı yerin egetireyim gideyim de takımlara. üfff. gerçekten caydırıcı. arkadaştaydım ya dün anca gece açtım neti.ama aklım burdaydı. ceza almasaam dedim aamaa yetişemedim.
napalımm canımm aynı bildiğinn gibiiihoş geldinn
bu arada sana sordum daha önce ama cevaplamadın beniiboğazların nasıl oldu merak ettimm:26::26::26:
gördüm canım. canın sağolsun. perşembden bulgur vs yediysen ondan da olur.boll su içtin mi. sence neden böle oldu. hatanı farketttin mi neydi?kaç kalori aldın günde.
şuan çok iyiler canım ya 1 hafta raporluydum ya şişme dahiii görmedimm ama gün içi ağız kokum hala var onuda bilemiyorum neden
önümüzdeki hafta gidicem işte gene kültür tekrarlanıcak
öznuru ayşemi ve kendimi tebrik ediyorum o zaman. sizi de kınıyorum. benim cezam evdeki bir aburcuburu çöpe atmanız olabilir. ben öle yapıyorum da .aklım evdeki bişeyde kaldıysa gidip gelip yesemmmi diye düşünüyorsam bir an karalı olup çöpe atıyorum.kaç çikolata çöpe gitti. çöpe gidincede alırken nasıl olsa birazdan çöpe atıyorum param boşa gidiyo diye almıyorum.ilginç bir insanım ama kekndi kendime deli gibi cezalar veriyorum.üff napim yalnızlık işte.
canım wallaa kaçamak olrak 2 kandil simit yedimm başkaa başkaa evet bide plav yemiştimm![]()
kızlar sondan 2. olduk bu hafta![]()
canımm çok geçmiş olsunnn inşallh sonuçlar güzell çıkar ablamınkii doktor acil ameliyat demişş inşallh biranönce düzelirsinizz ablamında sesi gidiyo iştee:26::26::26::26:
kırk yılda bir güzel kilo verdim. oda bi işe yaramadı. dereceye girsek mutlu olacaktım katkım oldu diye. ama şöle düşüneyim şimdide. eğer vermeseydim sonuncu olabilirdik.polyanna olmaya zorluyorum kendimi galiba. genel olarak moralim o kadar kötü ki güzel bişeler bulmak istiyorum herşeyde.kocamda gelmiyo bu hafta. neyse karne için not girerim bende tatilde ne güzel değil mi?
gülçincim sorunlar yaşamışsın ama çocuklar mutlu olduysa bence sorun yok diğer kişileride hiç takma canım boşver gözün aydın bitti artık çocuklar beğendi mi madalyaları sevindiler mi
BENİMDE BOĞAZLARIM şişince gidiyor canım ya kızlar şimdi ben bi karar almış bulunuyorummm evde spor yapıyorum hareketler flnnn bide lesliii ablayla 15 dk olarak başlıyorum en sonunda madem yürüyemiyorum en azından bişiler yapmam lazım
abur cuburlar benim değil ki ev arkadaşımın :26: