Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım bide karnım ağrıyo niyeyese yaa...
ya ben var ya sana şaşıyorum kızım.Valla yarım bile olsan sporunu işini gücünü bırakmıyon:nazar:Ben de hala spor yapcam yani:(((

ahhh balımm yaa wlla unutmamışsınn ayy duygulandım bak şimdi:14::14::14: canım arkadaşım benim yaa:29::29::29::29::29:

eee herlade yani.Önemlisin dios o kadar.Boş laf olarak diil yani:48:

günaydın kızancıklar neediniz:)
ben biraz buruğum.çok eski bi komşumuz vardı o taşınıyo.Çocukluğumun hatıraları teker teker yanımdan ayrıliii.Yaşlanıyom beyaf:))

zor kuzu alıştığın insanlardan ayrılmak...........

fadikim ne yapıyon ne ediyon?Çatlak kemik sen ne alemdesin?karar verdin mi iş meselesine?eğer para konusunda sıkıntı yaşatmayacaksa 3-5 ay daha katlan istersen.en azından dersanenin ilk taksidi çıkar.Ya bu arada maşallah yarım günde 20 sayfa yazmışınız:)))epey azmış yani:37:
kıs ilk taksidi olurmu çoğunu çıkarır:9::9::9:
kızlarr miğdem ağrıyo uff.....
geçmiş olsun canım.............
k.k ban çok güzel bi doğum günü msj atmış çokk beğendim kızlarr:92:

doğum gününmü nice mutlu yaşlara...........:71:

ya ben var ya sana şaşıyorum kızım.Valla yarım bile olsan sporunu işini gücünü bırakmıyon:nazar:Ben de hala spor yapcam yani:(((

eee herlade yani.Önemlisin dios o kadar.Boş laf olarak diil yani:48:

napam kuzu,birirkince daha zor oluyo.......................

spor pek uyapamıyom kuzu yanlış hatırlıyosun :52::52::52:

napam kuzu,birirkince daha zor oluyo.......................

spor pek uyapamıyom kuzu yanlış hatırlıyosun :52::52::52:

kuşum koşu bandı olan sen diilmiydin?benim hatlar karıştı ya da.
Ya bu arada benim sayfada sorunlar var.Bazı mesajları özellikle sayfa arasındaki mesajları çok sonra gösteriyo.Ben de yorumları saçma sapan zamanda yapmak zorunda kalıyorum yaaa:(size de oluyo mu

seli wallaa canım çocuk annesisin ve kilona bakıyorum daa:52::52::52::52::52::52::52:
inan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
başka bişey diyemiyoumm:46::46::46::46::46:

kuzum bu arada doğum günüm yarın ama k.k erken kutlamışş:26::26::26::26:

seli wallaa canım çocuk annesisin ve kilona bakıyorum daa:52::52::52::52::52::52::52:

sorma kız bence de sence.Biz hiç çocuksuz böleyke bi de çocuk olsa kim bilir nası bi donbili oluruz:66::66:Uyanık kk.Bize fark atıyo aklınca:1:

Ya bu arada benim sayfada sorunlar var.Bazı mesajları özellikle sayfa arasındaki mesajları çok sonra gösteriyo.Ben de yorumları saçma sapan zamanda yapmak zorunda kalıyorum yaaa:(size de oluyo mu

fatoşumm o sabahtan beri öyle sanırım bi sorun var bende aynısını söeldim çünki:52::52::52::52:

e tabi ki o sözümüz var yani.Şu kilolardan kurtulalım da filinta gibi olalım.Sonra buluşalım ya.

aynen bacımmm walla sen gelmezsen eğğer olmadı ben cumadan atlayıp otobuse gelcemm oralara :10::10::10::10::10::10:
yıllık izinim de var zatennnn:10::10::10::9::9::9::9::9:

sorma kız bence de sence.Biz hiç çocuksuz böleyke bi de çocuk olsa kim bilir nası bi donbili oluruz:66::66:Uyanık kk.Bize fark atıyo aklınca:1:

yokkk ama hayatım vericez bu kilolarıı ben inanıyorummm yeşil çayda aldım yaa:9::9::9: onada güveniyorum azcıkk:60::60::60::60:
birgün çizelgemizi bi bakıcazzz anammmmmmmmmm nekkadann vermişiz diycez:52::52::53::53:
ama tabi önemli olan sağlıklı ve geri gelmeyecek şekilde vermek kovacaz bacım bu kiloları :57::57::57: başka yolu yokkk:kkk::kkk::kkk::kkk:

fatoşumm o sabahtan beri öyle sanırım bi sorun var bende aynısını söeldim çünki:52::52::52::52:

aynen bacımmm walla sen gelmezsen eğğer olmadı ben cumadan atlayıp otobuse gelcemm oralara :10::10::10::10::10::10:
yıllık izinim de var zatennnn:10::10::10::9::9::9::9::9:

ay çok güüzzeeell olur canım.Yanlız bi sorunumuz olur o zamana.Burada sahil yok malesef.Ve köy gibi bi yer burası.En yüksek bina 5 katlı.Bi de kocaaaammmaaannn bi oteli var meşhurrr 11 katlı.İşte en uzun binası buranın orası.Ve deeee tabii kii 4 yıldızlı bi otel:37:dışardan perdeleri bile saçma sapan farklı renkler.Kim bilir içi nasıl 4 yıldızlıdır:1::1:

yokkk ama hayatım vericez bu kilolarıı ben inanıyorummm yeşil çayda aldım yaa:9::9::9: onada güveniyorum azcıkk:60::60::60::60:
birgün çizelgemizi bi bakıcazzz anammmmmmmmmm nekkadann vermişiz diycez:52::52::53::53:
ama tabi önemli olan sağlıklı ve geri gelmeyecek şekilde vermek kovacaz bacım bu kiloları :57::57::57: başka yolu yokkk:kkk::kkk::kkk::kkk:

Ahh be tertip gel teskere hesabı:1:
neyse inşallah diyelim de gerçek olmasına inanalım.bu arada bebişim içebiliyon mu yeşil çayı?naısl geldi tadı?

ya kızlar kusura bakmazsanız benim çıkmam lazım.yarın görüşürüz beybiler.Dışardan acil çağıırılıyorum.Bi kaç emanet var onları hallediyim de belki akşam üzeri tekrar gelirim.çooookkk öpüldünüz yavrularım:54:

ay çok güüzzeeell olur canım.Yanlız bi sorunumuz olur o zamana.Burada sahil yok malesef.Ve köy gibi bi yer burası.En yüksek bina 5 katlı.Bi de kocaaaammmaaannn bi oteli var meşhurrr 11 katlı.İşte en uzun binası buranın orası.Ve deeee tabii kii 4 yıldızlı bi otel:37:dışardan perdeleri bile saçma sapan farklı renkler.Kim bilir içi nasıl 4 yıldızlıdır:1::1:

anammmmmmm ne diyonn bacım hadi sahil olmaması çok mühim deildee otell anammmm bide 4 yıldızlıymışş bak bakk:53::53::53::53::53::53:

Ahh be tertip gel teskere hesabı:1:
neyse inşallah diyelim de gerçek olmasına inanalım.bu arada bebişim içebiliyon mu yeşil çayı?naısl geldi tadı?

walla canım inan şekrsiz içiyorum bide içinde funda da varr nasıl içiyorum gel bana sorr:63::63::63::63::63: soğuk içiyorum bi dikişteee anca öyle hemen akabinde su içiyorumm wallaa:63::63::63::63::63:

ya kızlar kusura bakmazsanız benim çıkmam lazım.yarın görüşürüz beybiler.Dışardan acil çağıırılıyorum.Bi kaç emanet var onları hallediyim de belki akşam üzeri tekrar gelirim.çooookkk öpüldünüz yavrularım:54:

tamam balım ne kusuru kolay gelsinn bacımaaa öpüyorumm:54::54::54:

fadikk fadikk bende unutmamıştım hatta bugün erken kalktım yarında ilk ben yazarsam ilk ben kutlamış olurum dedim :62:
ama hain domdom kk bizden önce davranmış :27:

ya ben aktardan alıyim diyom yeşil çay ama yengem almıştı vermişti biraz bana deniyim diye
demlemesinede kendinede gıcık olmuştum :27:
hep sallama alıyorum
şimdide bergamot aromalı yeşil çay aldım kokusuda çok güzel
zaten şeker koyarsam ben hiç içemiyom çok sıcak veya soğukda olmuycak ılık olucak iki dikişte tamam :37:

yok canım almayı istiyorum ama evde kalabalık sonradan gözüme batar....

canım evlenmeden önce 52 kiloydum ben ama hamileliklerde 88 e kadar çıkıyom :9::9::9:

ya ben aktardan alıyim diyom yeşil çay ama yengem almıştı vermişti biraz bana deniyim diye
demlemesinede kendinede gıcık olmuştum :27:
hep sallama alıyorum
şimdide bergamot aromalı yeşil çay aldım kokusuda çok güzel
zaten şeker koyarsam ben hiç içemiyom çok sıcak veya soğukda olmuycak ılık olucak iki dikişte tamam :37:

canım walla o bergamaotluyu aradaım taradım marketlerde bulamadımm bu aktardakiler çok acı inan zorla içiyorum ztaennn:63::63::63::63::63:

fadikk fadikk bende unutmamıştım hatta bugün erken kalktım yarında ilk ben yazarsam ilk ben kutlamış olurum dedim :62:
ama hain domdom kk bizden önce davranmış :27:

ayyy ayyyy balımmmm zaten yarın ya d.günümm sen kutlarsın yine merak etmeeee:23::23::23::23::71::71::71:

aynen yaa 84 kiloyla hamile kalsaydım 110 kiloluk bir top olarak doğum masasına yatardım herhalde :60:
allahın bir bildiği var işte vermemesinde :59:

:60::60::60::60::60::60::60: bide beni düşün bacummm evde kalacamm tamam evlenmeyi düşünmüyozdaaa azcıkta talibiz olsun yinede dimiiiiii:60::60::60::60::60::60::60: işe yoğunlaşmaktan kimseyi görmüyorum kii yahuuuu:60::60::60::60::60::60:

Back
X