• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gece gece uyku denen bişi yok bende ya öff aman. alıcam başımı çekicem gidicem ya bu ne yaaa:59::59::59:

Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?

sağol canım
bugün burda seçim var o yüzden hoş bizim için pazarların hiç bir anlamı yok ama :31:
desene biz hayattan bir günü bitirirken siz yeni başlıyosunuz :27:

Evet secim var.. Esin polis sanirim, Allah kolaylik versin. Nerede yasiyorsun? istersen hollywood diyetine beraber baslayabiliriz :) ne dersin??

Evet secim var.. Esin polis sanirim, Allah kolaylik versin. Nerede yasiyorsun? istersen hollywood diyetine beraber baslayabiliriz :) ne dersin??

evet canım amin..
şu an için istanbuldayız canım..
ne zaman başlayacaksın sen? ben bi bakayım şimcik
ben bu tür diyetleri aslında neden yapamıyorum biliyomusun canım tavuk et felan yemediğim için :37:
dur bakam bunda neler vardı

size günaydın kızlar benim gün hiç bitmedi bütün gece ayaktaydım :52::52::52:
akşam yorgundum iki saat uyudum uyanıncada bidaha uyuyamadım deli deli dolanıp durdum evde
gene şaştı uyku düzenim:71::37:

Gunaydin kizlar:1::1: yeni kalktim bende. sabah kahvemi iciyorum.

bugunku menumu yaziyorum. Nasil ??

9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

tatlım sabah ve öğlen az değilmi diyecektim sonra gördüm meğer isveç diyeti yapıyormuşsun:19::19:
.iyi tatiller kızlar,sabah kahvaltıya çıktık ahanda şimdi girdim içeri baya gezdik kendime ciciler aldım çanta-ayakkabı aldım ama çok yoruldum yorgunluktan karnım doydu boğazlarım şişmiş çok ağrıyor..
güle güle kullan cicilerini tatlım:9::9: geçmiş olsun bu arada

gününüz aydın olsun kızlar :80:

sabahın köründe ayaklandık biz yine seçim için göreve gitti erkenden cancağızım :97:

günaydın canım günaydın:9::10::10:

Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?

isveç diyeti çok zor bi diyet canım:50::50: bende yapmıştım eskiden 10 gün de pes ettim daha doğrusu eşim zorla yemek yedirmişti sinir küpü olmuşum meğer:47::47:
kaç kilo verdin bu diyette :69::69::nazar::nazar:

Back
X