• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

meyve olarak ne yedin hesaplıyım :) bide kahvenin türü sütlü yada sütsüz?

meyve henuz yemedim, ama bir tabak erik yemeyi dusunuyorum:)) kahve sekersiz ve % 2 lik sutle karsitirdim cok az.

biftek yerinede haslanmis mercimek yicem . henuz ogle yemegimi yedimde:40:

aynalar,insabimin dugune gidicem canim. sagol yorumun icin.

kizlar geldim kimse yok

gece gece uyku denen bişi yok bende ya öff aman. alıcam başımı çekicem gidicem ya bu ne yaaa:59::59::59:

gününüz aydın olsun kızlar :80:

sabahın köründe ayaklandık biz yine seçim için göreve gitti erkenden cancağızım :97:

prenses kız bir tek sen açıksın :9:
o da aradaki 8 saat farktan ola gerek
şimdi orda saat 14 30 mu
yoksa gece 10.30 mu :27:

Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?

evet canım eşim göreve gitti bende kalktım sabahın köründe :27:

ay ne tuhaf bişi yaw günlerimiz ayrı :1:

gorevemi gitti , iyi bakalim kolay gelsin, cok erken gitmis yaw. bizim daha bugun ayin 11 :) 2 saat sonra ayin 12 pazar gunune gircez:)

gorevemi gitti , iyi bakalim kolay gelsin, cok erken gitmis yaw. bizim daha bugun ayin 11 :) 2 saat sonra ayin 12 pazar gunune gircez:)

sağol canım
bugün burda seçim var o yüzden hoş bizim için pazarların hiç bir anlamı yok ama :31:
desene biz hayattan bir günü bitirirken siz yeni başlıyosunuz :27:

sağol canım
bugün burda seçim var o yüzden hoş bizim için pazarların hiç bir anlamı yok ama :31:
desene biz hayattan bir günü bitirirken siz yeni başlıyosunuz :27:

Evet secim var.. Esin polis sanirim, Allah kolaylik versin. Nerede yasiyorsun? istersen hollywood diyetine beraber baslayabiliriz :) ne dersin??

Evet secim var.. Esin polis sanirim, Allah kolaylik versin. Nerede yasiyorsun? istersen hollywood diyetine beraber baslayabiliriz :) ne dersin??

evet canım amin..
şu an için istanbuldayız canım..
ne zaman başlayacaksın sen? ben bi bakayım şimcik
ben bu tür diyetleri aslında neden yapamıyorum biliyomusun canım tavuk et felan yemediğim için :37:
dur bakam bunda neler vardı

size günaydın kızlar benim gün hiç bitmedi bütün gece ayaktaydım :52::52::52:
akşam yorgundum iki saat uyudum uyanıncada bidaha uyuyamadım deli deli dolanıp durdum evde
gene şaştı uyku düzenim:71::37:

Gunaydin kizlar:1::1: yeni kalktim bende. sabah kahvemi iciyorum.

bugunku menumu yaziyorum. Nasil ??

9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

tatlım sabah ve öğlen az değilmi diyecektim sonra gördüm meğer isveç diyeti yapıyormuşsun:19::19:
.iyi tatiller kızlar,sabah kahvaltıya çıktık ahanda şimdi girdim içeri baya gezdik kendime ciciler aldım çanta-ayakkabı aldım ama çok yoruldum yorgunluktan karnım doydu boğazlarım şişmiş çok ağrıyor..
güle güle kullan cicilerini tatlım:9::9: geçmiş olsun bu arada

gününüz aydın olsun kızlar :80:

sabahın köründe ayaklandık biz yine seçim için göreve gitti erkenden cancağızım :97:

günaydın canım günaydın:9::10::10:

Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?

isveç diyeti çok zor bi diyet canım:50::50: bende yapmıştım eskiden 10 gün de pes ettim daha doğrusu eşim zorla yemek yedirmişti sinir küpü olmuşum meğer:47::47:
kaç kilo verdin bu diyette :69::69::nazar::nazar:

Back
X