- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.321
gene ben geldimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meyve olarak ne yedin hesaplıyım :) bide kahvenin türü sütlü yada sütsüz?
ben geldimmmmmm:82:![]()
hosgeldin:) ama gene yoksun , bende cikiyorum kimsecikler yok, off dert okuya okuya dertlendim sorma valla![]()
prenses kız bir tek sen açıksın
o da aradaki 8 saat farktan ola gerek
şimdi orda saat 14 30 mu
yoksa gece 10.30 mu![]()
evet canim , sende online gozukuyorsun:) 10:49 aksam burda. siz uiykudayken ben ayakta![]()
Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?
evet canım eşim göreve gitti bende kalktım sabahın köründe
ay ne tuhaf bişi yaw günlerimiz ayrı![]()
gorevemi gitti , iyi bakalim kolay gelsin, cok erken gitmis yaw. bizim daha bugun ayin 11 :) 2 saat sonra ayin 12 pazar gunune gircez:)
sağol canım
bugün burda seçim var o yüzden hoş bizim için pazarların hiç bir anlamı yok ama
desene biz hayattan bir günü bitirirken siz yeni başlıyosunuz![]()
Evet secim var.. Esin polis sanirim, Allah kolaylik versin. Nerede yasiyorsun? istersen hollywood diyetine beraber baslayabiliriz :) ne dersin??
Gunaydin kizlaryeni kalktim bende. sabah kahvemi iciyorum.
bugunku menumu yaziyorum. Nasil ??
9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
güle güle kullan cicilerini tatlım.iyi tatiller kızlar,sabah kahvaltıya çıktık ahanda şimdi girdim içeri baya gezdik kendime ciciler aldım çanta-ayakkabı aldım ama çok yoruldum yorgunluktan karnım doydu boğazlarım şişmiş çok ağrıyor..
gününüz aydın olsun kızlar :80:
sabahın köründe ayaklandık biz yine seçim için göreve gitti erkenden cancağızım :97:
Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?