- Konu Sahibi Pinarbartu
- #35.581
gizem canım nasılsın :80:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar ben lessi ile sporumu yaptım bir güzel terledim yoruldum sonra ne yaptım cam açık diğer camalrda öyle cereyanda kalıp uyudum terli terli ve şuan midem bulanıyor üşütmüşüm iyi mi![]()
nane limon kaynat iç midene iyi geliryazında bu sorun var açıyoruz sağı solu tutuluyor her yerimiz...
ben geldim çoook yorgunum üşeniyorum herşeye ..
uykumda geldi karnımda acıktı
bu arada yarın sabaha kısmetse güzel bi omlet yapıcam
öğlene tavuk sote
akşamada kıymalı yumurta
böyle niyetim bi aksilik çıkmazsa
canım bence uyu sen açlığında geçer
aslında diyette uyku önemliymiş saat 10 da yatmalıymışız ama nerdeeee
kızlarrrr günaydıııınnnn
gülçin dün bahsetmiştim ya 3 kilo aldım bu hafta hatta 3,2 diye 1,8 vermişim
höööyyttt çok mutlu oldummmmm![]()
iyi akşamlar kızlar
misafirler geldi habersiz
daha doğrusu eşime haber vermişlerde akşam saati bana söyledi nasıl iki ayağım bi pabuca girdi allahtan temizlik yapmıştım bugün
eşim arayıncada hemen ilave yemek yaptım öle atlattım ama sinir oldum eşime
hep aynı şeyi yapıyo
![]()
ilk günden mi 1.8 vermişsin vallahi bravo. tabi sudur birazı ama suda olsa vermek ne kadar zor bazen.ben 1200 verirsin sanmıştım ama geçtin maşallah. böylede devam eder inş.
uyucam şimdi bugun yediklerimi tartıp yazdım hep ..
ve listem hayatım boyunca hiç bu kadar az kalori almamıştım ondan sanırım halsizliklerim
[1] Dondurma 50 GRAM 96.5
[2] Balık Izgara (ızgara balık) 1 PORSİYON 200
[3] Yoğurt (yağsız) 117 GRAM 58.5
[4] Meyveli Yoğurt 100 GRAM 101
[5] dardanel light ton balığı 0.5 100gr 47.5
[6] Yumurta (haşlanmış) 54 GRAM 85.32
[7] Beyaz Peynir (yağsız) 44 GRAM 44
[8] Ayran (Büyük Bardak 295gr)
toplam 750.82
datlımm ölecek değiliz ya birkaç ay böle sabredip sonra salına salına gezecez. pişman değilsin demi az kalori aldığına. tartıda azalma görünce insan açlığı filan unutuyo. öpüldün şeker.
inş ya ama karnım hala şiş hastalanamadım bi türlü daha gelmedi ..
birazdan kahwaltımı edicem
sorada gidicez zaten
canım sakın karb. alma . bu diyeti 1 kere bile delmemek gerekiyor. delersende sınırsız protein hakkımız gidiyor kalori hesabındaki gibi oluyor. anlatamadım ama kitabı okuduysan orda anlatıyo.ayy bende 500 gram gidiyor günde yaa.