- Konu Sahibi Pinarbartu
- #43.821
gece nasıl uyuyacan kıs....
yok uyurum canım şuan bile uykuluyum bu aralar bişey var bende ama anlamadım
sabah korkuyla uyandım korkuttular beni erken uyanmıştım bide nöbetçiydim baya yorulmuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de öptüm canım iyi geceler...kızlar öpüyorum hepinizi defnoş uyurken bende atayım kendimi yatağa hadi iyi geceler hepinize![]()
hayırlısı olsun canım...
aynen bende yaaa....
senin içinde hayırlısı olsun canım...
inş alırsın canım dua ediyorum sana ama benimde tesadüfen oldu geçen sene 3. sınıflara ilk ve son defa verdiler annemin zoruyla dlımama okuldan sonra akşam olunca çok yorulyuorum birde kpss kursuna gidiyorum birde kimya çiftanadal yapıyorum şuan ayaklarım iptal
![]()
kızlar öpüyorum hepinizi defnoş uyurken bende atayım kendimi yatağa hadi iyi geceler hepinize![]()
sabah
1 kka kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kepçe çorba
tavık
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
akşam
2 kepçe çorba
yarım tabak patatesli bezelye
1 dilim ekmek
şimdide şekersiz çay içiyorum
ben de öptüm canım iyi geceler...
amin canım amin...
saol cnm..ama iyi olmus formasyonun olması:)artık cok zor almak..
menün süper canım....
annemin zoruyla aldım tatlım ben dersleri çok sıkıcı çünkü birde dünyanın parası üstelik onunlada ataması yok of allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
allah gönlünüze göre versin canım öğretmen olarak atanmak çok zor atanıncada iş bitmiyor 4 öğretmen daha kaçırılmış çok üzüldüm ya inş allah ailelerine bağışlar
allah gönlünüze göre versin canım öğretmen olarak atanmak çok zor atanıncada iş bitmiyor 4 öğretmen daha kaçırılmış çok üzüldüm ya inş allah ailelerine bağışlar
haklısın canım herşey çok zor bu devirde:18:
of çok üzüldüm canım inş dediğin gibi allahım ailelerine bağışlar![]()
amin canım aminnannemin zoruyla aldım tatlım ben dersleri çok sıkıcı çünkü birde dünyanın parası üstelik onunlada ataması yok of allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
aaaaaa nasıl nerde ne zaman :Sallah gönlünüze göre versin canım öğretmen olarak atanmak çok zor atanıncada iş bitmiyor 4 öğretmen daha kaçırılmış çok üzüldüm ya inş allah ailelerine bağışlar
o nöbeti çıkaranı var ya cok severim..öldürüyor beni nöbet kafam duruyor.
öğretmen azsa haftada 2 bile oluyor canım
ayy bende özel mesaj atmak istiyorum Fatma olur mu?
26,05 Mesaj sayımlar
mihracee - 71![]()
fiyona_07 - 45
aynalar - 41
emidaf - 30
melekayşee - 14
prenses88 - 14
nazco - 11
pinkcat87 - 11:82::82:
fatta83 - 11:92::92:
selinay2002 - 11
dudujan - 9:90::90:
_aytac_ İZİNLİ
ohaaaa ilkoşşş sana 71 mesaj![]()
aaaaaa nasıl nerde ne zaman :S
amin canım artık tekrar eskiye dönüyoruz korkacak millet öğretmenlik yapmaya
yeni hedef belirliyorum kendimeee:)) 100 mesaj hahaha kiloyu tutturamıyorum ama mesajı tutturucam :)
yaa kızlart ben yazıyorum yazıyorum cevap.ya çıkmıyo ya da beş on dakka sonr ayazdığımı görebiliyorum sizce normal mi???
valla canım ii yakalaıdın perşembe gününden sonra ilk 10 sayfayı okudum sonra saldım açıkcası...ya 65 sayfa hangi birini okuyımmm valla vakit olsa amenna ama inan ki günlük ancak ayzdım......yok ya pek sanmıyom...akşam hedfiye hazırlıyoduk annem ve bizim taraf haricinde herkesinkini hazırladı o kadar ki komşuların kzılarına varıncaya kadart...hediyelik malzeme bitince de aaaa annene ne yapıcaz falan die yeni aklına geldii...fenalığından dilll ama biliyrorum ki kesinlikle ve kesinlikle umursamazlığından....neyse sanırım ben oan özel hazırlıycam hatta hiç ahberleri bile olmıycak sanırım.....sadece kendi teyze,kuzenlerime anneme kardeşlerime ayarlıycam inş...bakalım....sen ne alemdesin?işleri yoluna koyabildin mi?artıycam inan ki hiç rahat bi zamanım olmuyo 5-10 dakka panik konuşup kapğatmak da istemiyorum...ama emin ol hep aklımdasın...yoksa ne demek küsmek o bizi lugatte bulunmi ki![]()
kızlar moralim çok bozukk ağladım ağlayacağımmmm sinirden üzüntüden kustum((((
(( çocuk mevzusuna takıldım geldi aklıma yineeeee
( niye ben herşey için mücadele etmek durumundayım ne var bari bunda şak diye olsaaa illla yıpranacam gerilecem mücadele edicem tırmalıcma sonraa
(
iyi akşamlar canım.güzellik uykusu mu hehe![]()
allah yardımcınız olsun kuzum....
sansür yemişim....ş.siz demiştim..
sansür yemişim....ş.siz demiştim..