- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.201
ben uyuyacam şimdi defne hala uyumadı sinirlerim geriliyor yavaş yavaş![]()
ay saat daha 10 uyumasın çocukk=) ben ne yapayım canavar gibi bide 2 gündür anormal huysyzzz.dün 3 te yattı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben uyuyacam şimdi defne hala uyumadı sinirlerim geriliyor yavaş yavaş![]()
ya yedikleriniz kalorilerine nerden bakıyorsunuz..ilknur bi site söylemişti ilk zamanlar açılıyordu şimdi açılmıyorrrrrrr
http://www.kilotakibi.com
bu sayfadan canım
iyi de açılmıyor bu sayfa kaç gündür...su andan açılmıyor
açılıyo hayatım şuan yine denedim hatta
alla alla bende açılmıyor günlerdirr. su anda öffffffffffffffffff
sabah-öğle
3 dilim pide evde yapılmış daha doğrusu komşuda
2 bardak çay
domates
ara
1 mandalina
akşam
10 kestane
2 havuç
canını sıkma bakalım belki yarın açılır.
ay hayatım çookkk az yaaaabak yine hasta olcan
aslı mesaj sayma işi ne oldu.
sonucu kaçırdım herhaldeee
çikolata yiyeyim mi
herkes daha cevap vermedi canım ama çoğunluk evetçi![]()
aslında çikolota soruna hayır demem gerekiyo yerine meyve türü yemen için.
ama sana dayanamıyom ....
yinede bi önerim var ..çikolotayı sabah uyanınca ye.şimdi1 meyve ye benim hatırıma ..
hımm tamam canım mandalina yerim
ii geceler kızlarrrr ben geldimm ayy bugün ç.ok yoğundummmm:) misafir ağırladım misafirliğee gittimmm
çarşılarda gezdikk ayyy ayyy eve yeni geldikk cezaya kalmayayım diye attım kendimi buraya
ama menümü yazmayacağımmmmmm çünküü çok fenaa şeyler yedimm yazamayacağımmmDd
kızlarr bimiş yapayımmmmm bensiz neler kaynatmışssınızz seslenirsenizzzz göremyebilirmm:))
63.5 diye belirledim bakalımm
ii geceler kızlarrrr ben geldimm ayy bugün ç.ok yoğundummmm:) misafir ağırladım misafirliğee gittimmm
çarşılarda gezdikk ayyy ayyy eve yeni geldikk cezaya kalmayayım diye attım kendimi buraya
ama menümü yazmayacağımmmmmm çünküü çok fenaa şeyler yedimm yazamayacağımmmDd
valla öyle güzel yendi ki tost hehehehe
amin canım az kaldı inşallah.. Sabah yatakta iki kez yanaştı.. Kabul etmedim.. 1aydır nerdeydi.. Ben istediğimdede o vermiyordu:) :) tabi ben barışma amaçlı yapıyordum hıh
doğru söze ne denirki canım:))))))))Insan şişman olduğunu şişmanladikça değil zayıfladıkca anlıyor kiki :)
hımssss saksımı düşmüş kafasınaaaa çok merak ettim doğrsubenim boşanmak istediğim kulağına gitmiştir.. Sabah alışverişe çıkıp önceden ev için istediğim şeyleri almış.. Çok geç kaldı..
ayşem sonu belli.. Hayatımi daha güzel yaşamak istiyorum.. Beni baskı altına almaya çalışmalarından bıktım.. Tvde dizi izleyemiyorum herşey yasak.. Nedense umutsuz ev kadınlarını izletiyo.. Kadronun çoğu bayan çünkü
ne bu yaaaa ay bu kaynanalarr hasta ruhlu kadınlarrrr madem oğullarına bukadar düşkünelerr,bu heriflerde analarına düşkün ay evlenemsinler alsınlar analarını koyunlarınaa töbe töbeee Alalhım affet ne buaaaaaya telefonu alması neyse de ekrana annesinin resmini koyması normalmi
aslında takıntı yapmıyorum koysun.. Çokda tın.. Beraber resim çekilmiştık 1 ay önce terasta.. 10 tane falan.. Küstükten 2 hafta sonra resimlerden kendini kesmiş.. Bilgisayarda dosyanın içini bi açtım bütün resimlerde tekim.. Bende dosyanın adına yazdımki "çokta tınnnnn" attım masaüstüne