Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya yedikleriniz kalorilerine nerden bakıyorsunuz..ilknur bi site söylemişti ilk zamanlar açılıyordu şimdi açılmıyorrrrrrr

sabah-öğle
3 dilim pide evde yapılmış daha doğrusu komşuda :27:
2 bardak çay
domates

ara
1 mandalina

akşam
10 kestane
2 havuç

çikolata yiyeyim mi :27::27::27::27:

herkes daha cevap vermedi canım ama çoğunluk evetçi :32::32::32::32:

aslında çikolota soruna hayır demem gerekiyo yerine meyve türü yemen için.
ama sana dayanamıyom ....
yinede bi önerim var ..çikolotayı sabah uyanınca ye.şimdi1 meyve ye benim hatırıma ..

ii geceler kızlarrrr ben geldimm ayy bugün ç.ok yoğundummmm:) misafir ağırladım misafirliğee gittimmm
çarşılarda gezdikk ayyy ayyy eve yeni geldikk cezaya kalmayayım diye attım kendimi buraya
ama menümü yazmayacağımmmmmm çünküü çok fenaa şeyler yedimm yazamayacağımmm:DDd

hımm tamam canım mandalina yerim

ay çok sevindim.sesin çıkmayın herhalde yedi demiştim.

ii geceler kızlarrrr ben geldimm ayy bugün ç.ok yoğundummmm:) misafir ağırladım misafirliğee gittimmm
çarşılarda gezdikk ayyy ayyy eve yeni geldikk cezaya kalmayayım diye attım kendimi buraya

hoşgeldin canım

kızlarr bimiş yapayımmmmm bensiz neler kaynatmışssınızz seslenirsenizzzz göremyebilirmm:))

ben burdayım hadi git gel bakalım

yaz yaz :20::20::20::20::20:

amin canım az kaldı inşallah.. Sabah yatakta iki kez yanaştı.. Kabul etmedim.. 1aydır nerdeydi.. Ben istediğimdede o vermiyordu:) :) tabi ben barışma amaçlı yapıyordum hıh

anaaaa neler olmuşşşş hayırdırr inş...... ayyyy döveceğim eşinii püfsss karar versin ne istediğineeee
Insan şişman olduğunu şişmanladikça değil zayıfladıkca anlıyor kiki :)
doğru söze ne denirki canım:))))))))

benim boşanmak istediğim kulağına gitmiştir.. Sabah alışverişe çıkıp önceden ev için istediğim şeyleri almış.. Çok geç kaldı..
hımssss saksımı düşmüş kafasınaaaa çok merak ettim doğrsu

ayşem sonu belli.. Hayatımi daha güzel yaşamak istiyorum.. Beni baskı altına almaya çalışmalarından bıktım.. Tvde dizi izleyemiyorum herşey yasak.. Nedense umutsuz ev kadınlarını izletiyo.. Kadronun çoğu bayan çünkü

budaa farklı bir psikopatlıkk yuh demek istiyorummmm ne bu yaaaa

ya telefonu alması neyse de ekrana annesinin resmini koyması normalmi
ne bu yaaaa ay bu kaynanalarr hasta ruhlu kadınlarrrr madem oğullarına bukadar düşkünelerr,bu heriflerde analarına düşkün ay evlenemsinler alsınlar analarını koyunlarınaa töbe töbeee Alalhım affet ne buaaaaa

aslında takıntı yapmıyorum koysun.. Çokda tın.. Beraber resim çekilmiştık 1 ay önce terasta.. 10 tane falan.. Küstükten 2 hafta sonra resimlerden kendini kesmiş.. Bilgisayarda dosyanın içini bi açtım bütün resimlerde tekim.. Bende dosyanın adına yazdımki "çokta tınnnnn" attım masaüstüne

haydaaaaaaaa salihacımmm yawrum kıyamam sanaaaaa nelerle uğraşıyorsunuzzzzz

Back
X