Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben iyiyim :) sen nasılsın?

kızlar bu akşam bugün duydugum bişeyi yapıcam. maydanoz demleyip içicem içine limon da sıkıp:s burda çalışan temizlik göeevlisi ablanın dediğine göre yağ eritiyormuş siz duymuş muydunuz böyle bişey

hımmmm güzell maydanozz çok faydalıııııııııı eminim işine yarar:)

bi öyle olamadım ya :27::27::27:

bişey itraf edeyim mi ben bi ara öleydim.7 yıl profösyonel olarak halk oyunları oynadım ve kaç kiloydum biliyormusunuz 43 sürekli kilo almaya çalışıyordum bi türlü alamıyordum...
şimdi düşünüyorumda komik geliyor :)))))
insan vicudu değişiyor gerçekten de gerçi ben hamile kalmak için içtiğim haplar yüzünden kilo almıştım ondan önce en fazla kilom 57 idi off off özledim o günleri :)))))))))))))

ben çiğköfte yapmayı biliyorum bana varın kızlar:DDDDDDD masajıda öğrneirim:DDDDDDD

kızz yüklenme yakışıklıyaaaa annessii yanlışlıklar olabilirr:))

sanki bunu fadike söylüyorsundaaaaa evdeki cengavare hazırlık yapıyor gibi gördüm seni:DDDDDD

aççççççççç kapılarııı pamukk şekerimmmmmmmmm ben geliyorummmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

regl olduğum için çok su tutuyorum.. çok şükür 1.5 kilosu gitti.. 2 kilo kaldı cumaya atarım inş... öpüyorum sizi gece görüşürük.. akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkıcam:54::54::54::54:

kız bende regl oldum ama..kız nere kaçıyon huuuuuu

kızlar bu akşam bugün duydugum bişeyi yapıcam. maydanoz demleyip içicem içine limon da sıkıp:s burda çalışan temizlik göeevlisi ablanın dediğine göre yağ eritiyormuş siz duymuş muydunuz böyle bişey

evet ödem söktürüyo canım.

:53::53::53::53::53: kız hangi aradaa 75.7 yi gördünn :((((( biz seni en son öyle bırakmadıkkki ama amaa:((

kaçtı anam kaçtı saliha

aman doktor buldunda evlenmedim mi :27::27::27::27:

hoşgeldin canım nasılsın

aman dr lar çatlak oluyo boşver canım yaa.

canım az buz değil 12 kilo vermişsin bee vayy be benim 5 aydır uğraştığımı 1 ayda verdin yaa emoş seni çok acayip tebrik ediyorum şu an:46::46::46::46::46:

anammmmmmmmm bu ne hızzz bu nee azarlama böyleee tamm tamamm susuyorum karşılık bile vermiyorum:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::17::17::17::17:

:42:canım teşekkür ederim

he işte ondan :) kaynayan suyun içine at 5 dk demlensin sonra iç dedi kadın :) gün aşırı içmem gerekirmiş. anacım ben sağlıklı beslenmeye başlayınca etrafımdaki herkes bi diyet uzmanı oldu yahu:))

zaten millet karşısında kilolu birini görünce uzman kesilir canım şöyle yap, böyle yap, şunu yeme, bunu yeme diye

yok ben yemedim sen de yeme şurda hedefine bişey kalmadı dimi ama :))
hem sağlıksız şeyler kuzum bunlar sağlıklı beslenmeliyiz :)))))))))))
tamamm ben söz dinlerimmmmmm yememsende yemee :)))) ben şeytana uyarsam sen uyarrrr beniiiiiiii
anammmmmmmmm bu ne hızzz bu nee azarlama böyleee tamm tamamm susuyorum karşılık bile vermiyorum:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::17::17::17::17:

sen üzülmee o evin provasııını yapıyor:)

biraz önce tartıldım 74 olmuşum çok şükür... 75.7 ye kadar çıkmıştım..

cumaya kadar yürüyüşe çıkıcam 2 gün... spor falan.. 71.8 den aşağı düşebilirmiyim bilmem..

bugün 12 gibi uyandım.. 2 kase lahana çorbası içtim.. akşamada fırında balık yapıcam..

elimden geleni yapcammmmmmmmm

çok almışsın kuzu yaa dikkat et biraz canım...vicudun ödem de toplamış olabilir..evde dere oyun varsa salatalara koyup ya da limonlayıp yee hem tok tutuyo hem de vicudun su tutmasını engelleyip ödem söktürüyor

ben de çok sıvı tüketenlerdenim ama elimde değil içmezsem yiyorum ben de içiyorum :17::17::17::17:
aynen canım bende bişiler yemektense içiyorum yani anlıyacagın içiciyim ben:9:

bişey itraf edeyim mi ben bi ara öleydim.7 yıl profösyonel olarak halk oyunları oynadım ve kaç kiloydum biliyormusunuz 43 sürekli kilo almaya çalışıyordum bi türlü alamıyordum...
şimdi düşünüyorumda komik geliyor :)))))
insan vicudu değişiyor gerçekten de gerçi ben hamile kalmak için içtiğim haplar yüzünden kilo almıştım ondan önce en fazla kilom 57 idi off off özledim o günleri :)))))))))))))
kız 57 ye ne kaldı allah aşkına herşey sabırla olur.sen istedigin kiloya inersin canım..

he işte ondan :) kaynayan suyun içine at 5 dk demlensin sonra iç dedi kadın :) gün aşırı içmem gerekirmiş. anacım ben sağlıklı beslenmeye başlayınca etrafımdaki herkes bi diyet uzmanı oldu yahu:))

kahvaltıda da yiyebilirsin canım ..ben severim yıka ye suyuyla ugraşma valla..

ben demleneni ni değil de mikserden iyice ezilene kadar geçip içine limon sıkıp içilenini biliyorum süper ödem attırıyormuş ben emzirdiğim için yapamıyorum çünkü maydanozun fazlası süt kesebiliyormuş ama 1 yudum içmiştim mükkemmel tadı vardı...şaşırmıştım tadı çirkin olur sanıyordum çünkü

aççççççççç kapılarııı pamukk şekerimmmmmmmmm ben geliyorummmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
ayy canım canım zaten açık kapılarımmmmm gel sen gel bannaaa:))))
kız
kaçtı anam kaçtı saliha
:42:canım teşekkür ederim
kaçsın kaçsın aslı kulaklarını çeker onun:)))))

dikkat etmek lazım artık gerçekten bu havalar da bir de ki bu çok önemli bazı kişilerin hamama gitmemesi lazım doktoruna danışmadan...
:hımsssss aslıya iyi gelirdi yawssssss,
ben 11 senedir kütahydayım 1 defa gittim:DDDD hamama havuza gitmiştimte hamama 1 gittim çokta beğendimm ama tırsıyorum çünküyaram vardı mikrop kaparım diyeeee uzun zamandır biryere gitmiyorum:DDDDD
siz benim yeirme gidin kızlarr

bence kesinliklee zorrr emin ol sorsan bizim yerimizde olmak isterler:DDDD

:))))))) hehe yumuşacık olurrrr aslııı :))) ipek gibi öp öp koklaa doyamaz valla:))

maşallah maşalalh bir baktım sayfalar ilerleyi vermiş:DDD özlemişiz birbirmizi hoş geldin özgem naıslsınnnn :D
kemiklerim kükürdedi sanki:DDDD
bendee bendeeeeeeeee seni kucaklıyorumm:D

:DD oh süpersinn özgecim bende istiyorumyaaaaaaaaaa spor yapmak bak yapasım geldiii şimdi:D

yap canım kendini zorlamadan yavaş yavaş yapabilirsin ama ben senin yerinde yürüyüş yapardım :34::34:

o zaman mühendis bul :35::35::35::35::35:

hehehe buda güzeldi aslıcımm:)))))))
ben sence meslektaş bull seni en iyi o anlarr aynı kafadan olursunuzzzzzzzz ortak yönlerinizde çok olur:) hem çevrenide essss geçmemiş olursun kızzz değerlendirrr bak çevrendikleriii boş boş bakma alıcı gözüyle bak:D

one ki sen bir de hamile kalınca gör herkes kadın doğumcu kesiliyor canım başına ben sinir olurdum artık şimdi doğurdum herkes çocuk doktoru oldu branş değişti :))))

Back
X