• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 gün kar tatiliiiiiiiiiiiiiii
ooohh ohh yandan :21::21::21::21:

wuuuu süpermiş canımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
:8::8::8::8:
:124::119::119::124:​

günaydınnnn gününüz güzel olsun pazartesi sendromunuz olmasınn nasılsınızz:16::16::16:
günaydınn kızlarrrrrr

bayyıııııılllldddııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm çok güzel olmuş...canım benm kalbini ferah tut sen tabi kendine de dikkat et..bende hep korktum hamileliğim boyunca hareket etmeye başlayınca biraz rahatlamıştım çünkü 3 saate bi beklerdim ediyor mu etmiyor mu diye edince rahatlardım...ayy karnımda ki hareketlerini o kadar çok severdim ki anlatamam dünyanın en güzel duygusu canım senin de yaşaman ne güzel...allah hayırlısıylıda kucağına versin canım..şu ilk 4 ayı atlattın mı rahtalarsın biraz

anam benimki çok hareketliydi kıpır kıpırdıııı.hiç durmuyoduu..belliymiş hiç uyumayacağı hehehhe....
canım sen ek gıda vermiyorsun sanırım daha...ben de emziriyorum hala defneyi günde 5 kere filan anca emiyor artık beni gece çok emiyor...ben çocuk doktoruna gittiğimde doktor bana sütün sakıncalı şeyleri süzer sağlıklı olanları verir bebeğine ama çok yoğunsa o zaman geçebilir demişti..bilmiyorum sen daha deneme canım istersen ek gıdalara başlayana kadar en azından....
yok tatlım vermiyorum dahaa..ya tabiki en sağlıklı anne ineği sütü ama bi kere muhallebi denedim bayıldı vermeyince kızıyo ağlıyo heheheh bi hoşuma gitti ki bi de meyve yalamaya bayılıyo cuk cuk nasıl yalıyo emiyoo onu da çekince kızıyo hehehehe

böyle olmuyo kızlar hadi bakim sporunu yapmayan varsa kalkın acık oynayak
:118::118::118::118::118::118:
ben size bir de şarkı söyleyemmm nereden geldi aklıma acep:86::86::86:
:24::24::24::24:şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odan sokmalı:52::52::52:

hahahahaaa güldürüdün beni..enrjin güzel canım :))

kızlar inanamayacaksınız ama benim kız dün 10 da uyudu dışarda gezince yoruldu heralde neredeyse uyumadı dışarda bakındı salak salakk.=) eşime dedim bu böyle olacaksa ben hergün bi alışveriş merkezindeyim deli gibi gezcez kızımla hehehhe

kızlar dün ki menüm
sabah 3 çatal sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
2 fincan şekersiz çay 3 adet siyah zeytin 1 dilim peynir
domates salatalık
ara 1 fincan yeşil çay
öğlen 2 yk yulaf ezmesi ve 3 yk yoğurt
ara ödem söktürücü çaydan 1 bardak
akşam 3 adet köfte 5 yk makarna
boooooolll salata
ara ödem söktürücü çay (tadı çok fena zorla içiyorum)
afiyet olsunn menü güzel.. biraz önce bi yazı okudum.. sucuk salam doymuş yağ fazla olduğu için kanser etkeni çokmuş.. en azından tavuk sucuğu yemek gerekirmişşş:56:

kızlar inanamayacaksınız ama benim kız dün 10 da uyudu dışarda gezince yoruldu heralde neredeyse uyumadı dışarda bakındı salak salakk.=) eşime dedim bu böyle olacaksa ben hergün bi alışveriş merkezindeyim deli gibi gezcez kızımla hehehhe

hehehehe ya orası bizim bile pestilimizi cıkarıyo :D

ohhhh süpermiş darısı başımıza tatil yaklaştıkca okul cekilmiyorrr..geri kalan 3 gunde rapor al git guzelce evine???

amin canım
bizde bir kaymakam var bizden önce bizim ne düşüneceğimizi anlıyor valla rapor alsak hemen bizi heyete gönderir gerçekten hasta mı bu diye

ay ay bendee duygusalaştım çok hoşuma gitti bu karnee bneim:D
kızlarrr darısı sizlerin bşaınaa hadi beni yanlızz bırakmayınn:))

canım ben hedef tarihi olarak kendime 1 mayısı hedefledim o zaman inşallah mezun olurum ama burayı nasıl bırakıcam onu bilemiyom..bi daha mı hedef belirlesem ki bu seferde 45 yaparım sonrada kilo alma topiğine katılıp kilo almaya çalışanların arasına katılırım heralde :)))

önümde 13 kilo var hazirana gelirim inşallah sen bekle beni :))))
sıfır göbek sütun bacaklar ile gelecem :))))
ay iki topikte birden yazışmak iyi geldi. sizi de çok sevdim kızlar inşallah bu gazla verecem bu sefer verem ne olur yaza 38 beden mayo almak istiyooooooom

verirsin cnaım ben 4 ay gibi bi sürede 9 kilo verdim sende o zmana kadar bu azimle 13 kiloyu verirsin yane

wuuuu süpermiş canımmmmmmmmmmmmmmm

evet canım süper oldu yarında dışarda nöbetçiydim nasıl tutacam diye düşünüyordum bende :52:

güzelmiş valla baktın uyumuyo doğru gezmeyee :27:

Back
X