- Konu Sahibi Pinarbartu
- #62.961
2 gün kar tatiliiiiiiiiiiiiiii
ooohh ohh yandan![]()
wuuuu süpermiş canımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
:124::119::119::124:
günaydınn kızlarrrrrrgünaydınnnn gününüz güzel olsun pazartesi sendromunuz olmasınn nasılsınızz![]()
bayyıııııılllldddııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm çok güzel olmuş...canım benm kalbini ferah tut sen tabi kendine de dikkat et..bende hep korktum hamileliğim boyunca hareket etmeye başlayınca biraz rahatlamıştım çünkü 3 saate bi beklerdim ediyor mu etmiyor mu diye edince rahatlardım...ayy karnımda ki hareketlerini o kadar çok severdim ki anlatamam dünyanın en güzel duygusu canım senin de yaşaman ne güzel...allah hayırlısıylıda kucağına versin canım..şu ilk 4 ayı atlattın mı rahtalarsın biraz
anam benimki çok hareketliydi kıpır kıpırdıııı.hiç durmuyoduu..belliymiş hiç uyumayacağı hehehhe....
yok tatlım vermiyorum dahaa..ya tabiki en sağlıklı anne ineği sütü ama bi kere muhallebi denedim bayıldı vermeyince kızıyo ağlıyo heheheh bi hoşuma gitti ki bi de meyve yalamaya bayılıyo cuk cuk nasıl yalıyo emiyoo onu da çekince kızıyo hehehehecanım sen ek gıda vermiyorsun sanırım daha...ben de emziriyorum hala defneyi günde 5 kere filan anca emiyor artık beni gece çok emiyor...ben çocuk doktoruna gittiğimde doktor bana sütün sakıncalı şeyleri süzer sağlıklı olanları verir bebeğine ama çok yoğunsa o zaman geçebilir demişti..bilmiyorum sen daha deneme canım istersen ek gıdalara başlayana kadar en azından....