- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.421
yaa yanliş yazmışım heheh koladan olsun kocadan da alırım iki yudummkoca dan iki yudum alman iyi olmus bakseviyorum seni yaa:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa yanliş yazmışım heheh koladan olsun kocadan da alırım iki yudummkoca dan iki yudum alman iyi olmus bakseviyorum seni yaa:)))
ellerine sağlıkkkk27 ocak
hazoş:7+
tedis:7+
1.73:7+
aynalar:7+
oyagibi:7+
yas23:7+
fiyona:7+
pisiq:7+
pinkcat:1
emidaf:izinli
melekayşa:6
süpersinahahha benim havva diye bir arkim var o bana öyle der sen bi mış 5 kilo gider diye:))) benim bagırsaklar biraz düz de:)))))))))) hayır bir de öyle olmasam herhalde 300 kilo olurdum ahahahah ay bu muhabbet de pek moktan oldu ahahahah
oyy bitti sonunda...kızlar size çizdiğim iki dene resmi koyacam daha çok var aslında ama onlar hep örtmenle yapılan teknik çalışmaları bunları ben evde kendim çalıştım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 335341 Eki Görüntüle 335340
hoşgeldin aslı bişi diyim hemen ben geçen hafta sayım yapmamıştımya sıram gelince 2 hafta üstüste sayım yapayım yada sen ne önerirsinslm kızlar nasılsınız
ayy farkındayım yaa sorma yarından itibaren eskiye dönüyorum annemleri yolcu ettim az önceeeeçikolata canavarı bence biraz fazla olmuş sanki menün.patates kızartması da yeme bence canım.benim diyetisyen 5 tanesi 1 dilim ekmek diyodu da.
derim işte derimmmm hain ttnettttoya bak hazoş ne diyo senin firma hakkında
(ama biz yıllardır kullanıyoz memnunuz)
bugün ki yediklerim
sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz
ara 1 kupa biberiye çayı
öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt
ara birkaç fincan siyah çay
akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş
spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler
heheh emoşş çok komiksin yawwwwwwben bi ara ip atrlıyodum .yazık narin bacaklarım kaldıramadı
dizimden baya şikayetlerim oldu ama 90 a düşersem bi daha deneyecegim
aynenhep kardeşim yüzünden o seviyo yoksa ben almıyorum yemiyim diye yoksa yiyorummmnutellacı seni![]()
sen izle anlarsın ben yıllardır izliyordum ama seninle tanışınca neyse izle sonrabeni niye anıyon kız anlaöadım..daha izlemedim bakarım sonra şincik rsim çiziyom
bugün ki yediklerim
sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz
ara 1 kupa biberiye çayı
öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt
ara birkaç fincan siyah çay
akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş
spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler
ayy benbu arada ayşeyi hazalı özgeyi ilkoşu hepinizi özledim ya regl olunca bi duygusallık sarıyo![]()
ellerine sağlık cicimmmmmmmmmmmmmmmmm28 Ocak mesaj sayımı
Mihrace 7+
Aynalar 7+
Oyagibi 7+
Fiyona_07 7+
Tedis 7
Hazos87 7+
Rainandthesun 7+
Pisiq 7+
Pinkcat87 7+
Esennil 7+
Yas23 7+
1.73 izinli
Melekaysee izinli
nutellayı balla yemek mmmmmm mis misaynenhep kardeşim yüzünden o seviyo yoksa ben almıyorum yemiyim diye yoksa yiyorummm
süper süper süper süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar ben saatlerdir leslie ablamla beraberdim..
pek alıştım ben ablaya yaaa.
leslie1
leslie2
leslie3
tekrar
leslie1
leslie2
leslie3
ohhhh sefam olsunnnnnnnn
toplam da 1 saat45 dak.15 dak bisiklet
ayy ben
de reglim cidden çok duygusal oluyor insan heheheh bendee özledimm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 yumurta kadar sahanda yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmegi kabuk kısımları
ögle 1 fincan fındıklı nescafe
akşama:
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli
gece
1 elma