Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün ki yediklerim

sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz

ara 1 kupa biberiye çayı

öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt

ara birkaç fincan siyah çay

akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş

spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler

afiyet olsun canımm çok güzel sporda yapmışsın :54::54:

bugün ki yediklerim

sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz

ara 1 kupa biberiye çayı

öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt

ara birkaç fincan siyah çay

akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş

spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler

süper şeyler yemişsin brokoli seni yemyeşil yapmasın dikkat et
bak o biberiye çayından artanı buzluğa koy cilt sıkılığı için sürersin.papatya çayı lekeler için.maden suyunu dondurup sürersen yüzüne kırışıklara ve sıkılaşmaya iyi geliyor
topuk içinse biraz vazelini benmari eritip içine 4-5 tane aspirin eziyorsun biraz pütürlü oluyor ama olsun peeling gibi oluyor içine ben zeytin yağı.badem yağı ve gliserin koydum ayaklarına sürüp çorap giyiyorsun hepsi bu topuklar yumuşacık pembe pembe oluyor birkaç tekrarda

bugün hiç bişi yiyesim gelmedi midem bulanıyo gibi..

sabah
kahvaltı hazırladım yiyemedim
kahve içtim

öğle
yemek ısıttım geri koydum yiyemedim

akşam
1 tabak kabak ısıttım yavaş yavaş yiyorum

50 dk bisiklet

kızlar ben saatlerdir leslie ablamla beraberdim..
pek alıştım ben ablaya yaaa.
leslie1
leslie2
leslie3
tekrar
leslie1
leslie2
leslie3
ohhhh sefam olsunnnnnnnn
toplam da 1 saat45 dak.15 dak bisiklet
süper süper süper süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nazar:

geçmişe çok ayrıntılı bakamadım gözgeçirdiğim kadarıyla ortada sorun yokken sorun çıkmış
takım kaptanı olarak birkaç bişey söyleyecem
***salihacığım daha öncede konuştuk seninle belki senin konuşma tarzın amacın kimseyi kırmak için değil belki ama bazen çok sert çıkışların oluyor buda karşındaki insanı kırıyor bu tavrın sana reel hayattada zarar verir canım haklı olduğun durumlarda bile bu tavrın yüzünden haksız duruma düşebilirsin ben senden büyüğüm bunu bir abla nasihatı olarak al çünkü bende aniden parlayan biriyim aslında unutma ki keskin sirke küpüne zarardır
***esincim yeni bir ortama girmek her zaman zordur sana cvp verilmediğini düşünüyorsan yanlış anlamışsın canım kasti olan bişey değildir bu biraz daha zaman geçsin daha iyi olacağını göreceksin evet hepimizin amacı kilo vermek bu yüzden burda motive olmak kilo vermek için destek görmek istiyoruz sana katılıyorum bu konuda ama sende kabul edersin ki burda durmadan diyet spor paylaşmamız imkansız kim olsa sıkılır bu durumdan yoksa hepimiz açarız google diyet spor yazıp aratırız çıkan linkleri tıklar okuruz ama bu bize ne kadar faydası olur dediğim gibi biraz zaman geçsin herşey yerine oturacak
***arkadaşlar bu sadece 7 mesaj yazmak için mesaj yazanlar kaybeder ben takımımın durumundan paylaşımından memnunum böyle kişiler olduğunu düşünüyorsanız eğer bizi çokta etkilemiyor açıkçası geçen hafta 1. bu hafta 2. olduk paylaşım güzel kuralı uygulamak için yazanlar dediğim gibi kendisi kaybeder ki ben böyle birileri olduğunu düşünmüyorum
***takımdaki herkesten şuna dikkat etmek istiyorum yeni gelen arkadaşlarla daha çok ilgilenelim yeni bir ortama girmek kolay değildir böyle bir sıkıntı varsa biraz özeleştiri yapalım

ayyyy sıkıldım yeter bu kadar ciddiyet

Back
X