Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çantala:))neslihan oğlunun adı ahmet selimmi? benim oğlumun adı da mehmet selim :)) kızının adı ne? benim kızımın esin selen:16::16::16:

evet canım oğlumun adı ahmet selim,senin oğlunla da ne güzel bir benzerlik olmuş,bir gün bi kızım olursa ismini zevkle söylerim
:1: ama şuanda yok o gördüğün pasaklı ufaklık da oğlan:emir_bebek: adı da mustafa mert ,senin evlatların da çok tatlı maaşallah,kızın sana benziyor sanki. Allah herkesin evlatlarını bağışlasın ,sağlıkla büyütsün,.

evet canım oğlumun adı ahmet selim,senin oğlunla da ne güzel bir benzerlik olmuş,bir gün bi kızım olursa ismini zevkle söylerim
:1: ama şuanda yok o gördüğün pasaklı ufaklık da oğlan:emir_bebek: adı da mustafa mert ,senin evlatların da çok tatlı maaşallah,kızın sana benziyor sanki. Allah herkesin evlatlarını bağışlasın ,sağlıkla büyütsün,.

:)kız güzeli o zaman.ay pardon ya benim kızda küçükken oğlana benzerdi deyip toparlıyayım bari..Allah uzun ömürler versin hepsine.Allah isteyen herkese versin .:emir_bebek:çok seviyorum ben anne olmayı

slm kızlar nasılsınız
bende sabah kalkar kalkmaz temizliğe başladım bitti çok şükür bakam dedim napıyonuz halamlar gelmeden

kızlar merhaba bgn işszilik maaşına başvurup defneyi memeden kesene kadar çalışmamaya karar verdim biraz da evde oturacam...

makarna.poğaça.katmer diyecem ama sen nasıl olsa biliyorsun.:40::40:
evett çokk iyi biliyorum ya akşamlar bana bi haller oluyorrr

sanki çok olmuş hazal ya
ivetttttttttt offffffffff

31 Ocak mesaj sayımı

Rainandthesun 7+

Hazos87 7 +

Fiyona_07 7+

Aynalar 7+

Tedis 7+

Pinkcat87 7+

Pisiq 7+

Esennil 7+

Emidaf 7+

Oyagibi 7

Yas23 izinli

Melekaysee izinli

ellerine sağlık cicimm

itiraf ediyorum:

dün cemle bulustuk nargileden önce çok açtım bir kaşarlı tost ve birkaç tane patates kızartması yedim ve açıkcası hiç pişman değilim:)

bişey olmaz o da senin ödülün olsun=)
Günaydın arkadaşlar,inşaallah bugün hepimiz için sağlıklı,az kalorili ve neşeli bir gün olur.
ayy insallah özellikle banaaaaaaaaaaaa

slm kızlar nasılsınız
bende sabah kalkar kalkmaz temizliğe başladım bitti çok şükür bakam dedim napıyonuz halamlar gelmeden
ooo sabah sabah temizlik =))

kızlar merhaba bgn işszilik maaşına başvurup defneyi memeden kesene kadar çalışmamaya karar verdim biraz da evde oturacam...
aa niye kiii zor mu oluyordu canımmm..

kızlar ben kaçıyorum kız da babası da uyuyooo tabi hanımefendi 3 te uyudu mız mız mızzz.gideyim de kaldırayım onlarıı..görüşürüzz sonraa

kızlar ben çıkıyorum.alış veriş merkezine gezmeye gitcez.ağzı açık ayran budalası gibi zayıflayınca giyeceğim kıyafetlere bakcem.öpüldünüzzz

aslında çalışmak çok güzel ama çocuklara annenin bakması benim için çok önemli.biraz onunla kalman inan çok çok iyi gelecek.sana çok ihtiyacı var.bende çocuklardan önce çalışıyordum onlar için bıraktım pişman mıyım hayır öğretmenlerinden çok övgüler alıyorum bu bana yetiyor .biraz daha büyüdüklerinde çalışıcam inşallah.çalışan annelerde çocuklarına çok iyi bakabilir ama ben kendimden biliyorum akşam yorgun olunca ne eşime vakit ayırabiliyorum ne de çocuklarıma.yani ben yürütemedim..bence doğru bir karar vermişsin
hoşgeldin aramıza:3::3:

aslında çalışmak çok güzel ama çocuklara annenin bakması benim için çok önemli.biraz onunla kalman inan çok çok iyi gelecek.sana çok ihtiyacı var.bende çocuklardan önce çalışıyordum onlar için bıraktım pişman mıyım hayır öğretmenlerinden çok övgüler alıyorum bu bana yetiyor .biraz daha büyüdüklerinde çalışıcam inşallah.çalışan annelerde çocuklarına çok iyi bakabilir ama ben kendimden biliyorum akşam yorgun olunca ne eşime vakit ayırabiliyorum ne de çocuklarıma.yani ben yürütemedim..bence doğru bir karar vermişsin
ama buna alışmak çok zor bence..ben üniden mezun oldum 3 yıl çaliştim ve şimdi bebek var ve evdeyim..kaç ay oldu hala alışamıyorum..o kadar sıkılıyorum ki evde durunca çalişmayınca..bi ara hele çok kötüydüm...çalişmaya alışana çok zor evde durmak..duvarlar üstüne üstüne geliyor sanki...bi yandan da düşünüyorum su an çalişsam aklım hep bebişte kalacak içim rahat etmeyecek ama ne yapayım seneye mecbur bırakacağım....yoksa beni deli hastanesine ziyarete gelirsiniz hehehehe

sonradan çalışmak çok zor geliyor özellikle de çocuklara çünkü onlar eve gelince annelerini karşılarında görmeye alışkınlar anne çalışınca çocuk zorlanıyor
o yüzden çalışacaksa bir anne çocuğun aklı yetmeden çalışmalı ki çocuk buna hep alışkın olsun yengem ilk çocuğunda çalışmıyordu yiğenim 5 yaşından sonra çalışmaya başladı çocuk bir zorlandı huysuzlandı sormayın ama yengemin 2. çocuğunda böyle bişey olmadı çünkü çocuk annesini hep çalışırken gördü

ama buna alışmak çok zor bence..ben üniden mezun oldum 3 yıl çaliştim ve şimdi bebek var ve evdeyim..kaç ay oldu hala alışamıyorum..o kadar sıkılıyorum ki evde durunca çalişmayınca..bi ara hele çok kötüydüm...çalişmaya alışana çok zor evde durmak..duvarlar üstüne üstüne geliyor sanki...bi yandan da düşünüyorum su an çalişsam aklım hep bebişte kalacak içim rahat etmeyecek ama ne yapayım seneye mecbur bırakacağım....yoksa beni deli hastanesine ziyarete gelirsiniz hehehehe

bende öyleyim evde duracağımı hiç sanmıyorum sorun para kazanmak değil çalışmak ben evde olunca boş boş zaman geçiriyorum çalışmak en iyisi

Back
X