- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.681
ben geldim bugün geç uyandık her haftasonu olduğu gibi
kahvaltımı yapıp geldim
kahvaltımı yapıp geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ben cumartesi pazar yokum bugünü yaparım pazartesi gece gelirim yokum çünkü yarın kütahya ordan eskişehir yapcam![]()
kızlar ben kuralları okudum ama birde siz anlatsanız çok şahane olacak yardım edin kiloları başı belada şu garibana
beğendim menünü canım.ama salihaya katılıyorum.mutlaka akşama yoğurt ya da süt ekle.geçen cumartesi diyetisyen bir arkadaşım var onunla konuştum o da bana akşam öğününde illaki yoğurt olsun olmazsa yatmadan önce yarım yağlı süt iç dedi
canım kurallar aslında çok basit.hergün siteye uğrayıp en az 7 mesajla paylaşımda bulunuyorsun.eğer o gün siteye giremeyeceksen takım kaptanı aslıdan izin alıyorsun.her gün yediklerini mavi renkle alınan son bir kararla o gün yaptığın sporu mor renkle yazıyorsun.her cuma kilo bildirim günü.cuma günü saat 12 den önce kilonu yazıyorsun.aslında çok basit kurallarımız var.böylelikle hem motive olup kilo veriyorsun hem de arkadaşlık kuruyorsun.canım hiç kafana takma kilolarını öyle bir motive oluyorsun ki gün içinde kaçamak birşeyler yiyemiyorsun.cuma günkü kilo bildirimini düşünüp takımım için daha az yemeli ve spor yapmalıyım deyip daha rahat kilo veriyorsun.
ama kızlar ben pazar günü çalışmıyorum dolayısıyla pazar günü nete giremem beni bu konuda mazur görün lütfen
sabah kahvaltılarını hafif geçiştirdirdiğim için akşama doğru çok acikiyorum bundan sonra kahvaltıyı sağlam yapıcam.. Akşamlar hafif olur belki
süt sevmemde yoğurt tüketmeye gayret edeceğim
tşk edrm canım
tamam canım pazar günleri izinli olursun
sabah kahvaltılarını hafif geçiştirdirdiğim için akşama doğru çok acikiyorum bundan sonra kahvaltıyı sağlam yapıcam.. Akşamlar hafif olur belki
ben geldim bugün geç uyandık her haftasonu olduğu gibi
kahvaltımı yapıp geldim![]()
ooo çok güzel canım iyi eğlenceler sizeeekızlar ben çıkıyorum oğluşumu tiyatroya götüreceğim.akşam da eşimle bir kaçamak yapmayı(oğluşumu babaannesine bırakıp)gidip biryerde başbaşa yemek yemeği düşünüyoruz.gece gelirim herhalde.bye![]()
yaptım huzurluyum gururluyum
yarım saat lessie![]()
menümm
sabah
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 tk reçel
1 bardak siyah çay
öğle
1 dilim çavdar
1 tabak pırasa
ara
1 kase salata
akşam
1 tabak türlü
1 kase fasulye turşusu
2 yk pirinç pilavı
3 lt yakın su
seve isteye spor
50 mekik
Ayşecim ben de sporun zorunlu olması taraftarıyım ancak haftada 6 gün yapılan spor çok fazla olur,neden?uzmanlar en çok haftada 3 veya 4 kez spor yapmayı öneriyorlar,çünkü vücut birzaman sonra yapılan spora alışıyormuş ve eskisi kadar etkili olmuyormuş kilo vermede,bence 1 gün durup 1 gün yapsak çok daha sağlıklı olur.
Ellerine sağlık aslıcım keşke daha güzel kilolar verebilseydik ama haftaya inşaallah daha güzel olur.
Aslıcım ben ayşeye de fikrimi yazdım bence 1 gün durup 1 gün spor yapmak daha doğru olur,benim okuduğum yazılarda genelde haftada 3-4 gün spor öneriliyor, isteyen hergün de yapabilsin ama bence zorunlu olan spor haftada 4 gün olsun.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3 yemek kaşığı et sote
-1 lokma ekmek
ARA
-3 zeytin,3 dilim peynir
-1 dilim ekmek
AKŞAM
-1,5 ev yapımı hamburger
-1 soda
ARA
-1 greyfurt yiycem
bugün de 10 dk eliptik,yarım saat de leslie yapacağıma söz veriyorum:124::124:
aslıcımmm iyiyim gezdik bugun biraz deniz hanım artık çok seviyor gezmeyi öyle bakınıyor ki dişarıyaa bayılıyorum hehehe=) 2 tane de erkek bebekl kızıma sulandı 1,5 yaşlarında hehehe biri geldi yanagına yanağını koyduu diperi de koştu buna doğruu düşüyordu az kalsın annesi zor yakaladıı ehhehe=)sen napiyorsun canımm...yarım saat sonra sporumu yapicimm bendeee
Arkadaşlar ben sporumu yaptım,1 mil lesli(20 dk sürdü) ve yaklaşık 10 dakika eliptik,su içmekten karnım şişti yaaa
bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek+biraz peynir
öğle:2 dilim tam tahıllı ekmek arası sandeviç
akşam:salata
sporum
30 dakika spor salonunda aletli ve hoplayıp zıplamalı hareketler
evde 15 dakika koşu bandı