- Konu Sahibi Pinarbartu
- #71.061
ben üşüttüm galiba midem çok kötü bulanıyor![]()
ay canım dikkat et ben de aynıydım dün ama bugün iyiyim bin şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben üşüttüm galiba midem çok kötü bulanıyor![]()
sabah-öğle
4 çatal patates
domates
1 kk kadar peynir
2 bardak çay
1 dilim ekmek
ara
1 kase sütlaç
akşam
1 kase çorba
4 kaşık makarna
salata
02/03/2012 cuma
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................5--cezaya kaldın![]()
1.73..................7+
pisiq....................izinli
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli
![]()
canım cuma tartılıyoruz ya sonra bir rahatlık geliyor ve kaçamak oluyor.dün ben de senin gibiydim.lokumlar-pastalar.neyse düzeltiriz bugün02.03.2012 tam bir facia
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
öğlen
3 adet biber dolma :18::18::18::18yememem gerekiyodu ama dayanamadım ki)
1 dilim beyaz ekmek
ara 2 lokum :18::18::18:
akşam
2 tane börek
2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 5i 1 arada
spor
25 dk leslie
ne güzel canım maşallah çok güzel kilo vermişsin böle devam eder inşallah...ben de dün biraz kaçırdım aslında fazla değil ama hamur işi ve tatlı ağırlıklı olunca vicdanımla başbaşa kaldım yine akşam bişey yemedim artık şimdide hiç yiyesim yok şu emzirme olayım olmasa daha rahat kilo verirdim ama neyse az kaldı artık yaşına girecek 2 ay sonra belki yaşından sonra kendi bırakır diye bir ümit bekliyorum...bi yanda düşünüyorum nasıl kıyacam diyeee :))))
öğleden sonra bir arkadaşıma gitcem.telefon edip sordum ne yaptın diye.sen diyettesin diye patates salatası yaptım dedi ve börek.ben 3 çatal patates salatası ve 1 börek yiycem bugün.sabah yemiyorum akşam da sadece yeşil salata yiyecem.sizce telafi edermiyim dün yediklerimi
önemli değil canım ben nickimi seviyorum rain de diyebilirsin bana...
İnşaallah canım,da nasıl uygulayacağız bu listeleri diye sormuştum sanırım görmedin.:26::26::26:
kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuktu girmek istemedim nete resim çizdim moralim düzeldi :)))
yatacam birazdan ama cezaya kalmıyım diye bi geçmiş yapıyım dedim..
ayy bide bgn yediklerim evlere şenlik yarın telafi günü yapıcam
ya bende senin gibiyim ama bu zorlayacak gibi değil kahvaltı ekmek peynircanım diyeti ben de yapayım dicem ama ben gelemiyorum öğlen bunu ye akşam şunu ye olayına ben sizi kötü etkilerim büyük ihtimal...
ellerine saglık canımm02/03/2012 cuma
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................5--cezaya kaldın![]()
1.73..................7+
pisiq....................izinli
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli
![]()
kızlar şu an kayınvalidemi bekliyorum.o gelince spora gitcem o da oğluşuma bakacak.spor alışkanlık oldu bende.haftanın 6 günü yapıyorum.çok eğleniyorum ve ciddi sıkılaştığımı görüyorum.herkese sporu tavsiye ederim arkadaşlar
teşekkürler canım...inşallah daha güzel sonuçlar bekliyo biziay çok mutlu oldum haftaya birinciyiz inşallah.tuba tebrikler canım![]()
teşekkürler canım...inşallah daha güzel sonuçlar bekliyo bizi![]()
kesinlikle spor insanı günlük stres ve yogunlugundan uzaklaştırır.çünkü endorfin denen dogal mutluluk hormonu salgılatır vücutta.kızlar şu an kayınvalidemi bekliyorum.o gelince spora gitcem o da oğluşuma bakacak.spor alışkanlık oldu bende.haftanın 6 günü yapıyorum.çok eğleniyorum ve ciddi sıkılaştığımı görüyorum.herkese sporu tavsiye ederim arkadaşlar
günaydın melekçim.iyiyim şükür,sen nasılsın?gunaydın tbacıgım nasılsın?kendine kilo cizelgesi yapsana cok motive edi,yor
günaydın melekçim.iyiyim şükür,sen nasılsın?
ya geçen yapmaya çalıştım da pek başarılı olamadım.
ya bide aynı mesajda birden çok iletiye nasıl cevap yazılıyo???![]()