Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

02/03/2012 cuma
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................5--cezaya kaldın:ssz:
1.73..................7+
pisiq....................izinli:16:
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+:46:
nilipus..............7+:46:
emidaf............izinli

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ellerine sağlık canım

02.03.2012 tam bir facia

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği

öğlen
3 adet biber dolma :18::18::18::18:(yememem gerekiyodu ama dayanamadım ki)
1 dilim beyaz ekmek

ara 2 lokum :18::18::18:

akşam
2 tane börek

2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 5i 1 arada

spor
25 dk leslie
canım cuma tartılıyoruz ya sonra bir rahatlık geliyor ve kaçamak oluyor.dün ben de senin gibiydim.lokumlar-pastalar.neyse düzeltiriz bugün

kızlar dünkü menümü utana sıkıla yazıyorum.aslında dün kendimi ödüllendirmek ve 1 kaçamak gün yapmak istedim ama bu suçluluk duymamı engellemiyor
sabah:1 kase müsli yarım yağlı süt ile
öğle:3 dilim peynirli börek
akşam:1 küçük tabak kısır+1 kase yoğurt
gece 10 gibi:1 ince dilim yaş pasta+1 avuç antep fıstığı+1 lokum:26::26::26::26::26::26::26:

bugün telafi günü hiçbirşey yemeyeceğim

kızlar şu an kayınvalidemi bekliyorum.o gelince spora gitcem o da oğluşuma bakacak.spor alışkanlık oldu bende.haftanın 6 günü yapıyorum.çok eğleniyorum ve ciddi sıkılaştığımı görüyorum.herkese sporu tavsiye ederim arkadaşlar

öğleden sonra bir arkadaşıma gitcem.telefon edip sordum ne yaptın diye.sen diyettesin diye patates salatası yaptım dedi ve börek.ben 3 çatal patates salatası ve 1 börek yiycem bugün.sabah yemiyorum akşam da sadece yeşil salata yiyecem.sizce telafi edermiyim dün yediklerimi

ne güzel canım maşallah çok güzel kilo vermişsin böle devam eder inşallah...ben de dün biraz kaçırdım aslında fazla değil ama hamur işi ve tatlı ağırlıklı olunca vicdanımla başbaşa kaldım yine akşam bişey yemedim artık şimdide hiç yiyesim yok şu emzirme olayım olmasa daha rahat kilo verirdim ama neyse az kaldı artık yaşına girecek 2 ay sonra belki yaşından sonra kendi bırakır diye bir ümit bekliyorum...bi yanda düşünüyorum nasıl kıyacam diyeee :))))

evet canım devamı gelir inş. Bence hiç kendisi bırakır diye düşünme benim kızım 15 aylık sadece akşamları emziriyorum gündüz hiç emmiyo ama akşam olunca hemen tişörtümü kaldırıyo meme meme diye

öğleden sonra bir arkadaşıma gitcem.telefon edip sordum ne yaptın diye.sen diyettesin diye patates salatası yaptım dedi ve börek.ben 3 çatal patates salatası ve 1 börek yiycem bugün.sabah yemiyorum akşam da sadece yeşil salata yiyecem.sizce telafi edermiyim dün yediklerimi

dengelersin canım fazla kaçırmamak kaydıyla elbette :29::29:

önemli değil canım ben nickimi seviyorum rain de diyebilirsin bana...

İnşaallah canım,da nasıl uygulayacağız bu listeleri diye sormuştum sanırım görmedin.:26::26::26:

canım hemen ayrıntıları vereyim..sabahki peynir yerine yumurta koyabiliriz.cok saatlere takılmıyorz acıktıgımızda yiyoruz..tam yapıldıgında besin degeri acısından hiç bir soruun yok tek bir tel sac dokulmezmiş.tavuk ve kofte yerine balık ve yumurta yenebilirmiş. istediğin zaman 2 listeden birini secip kullanabilirsin.ama sectiğin ogunleri değil..tam 1 gunu..umarım acıklayıcı olmuştur

kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuktu girmek istemedim nete resim çizdim moralim düzeldi :)))
yatacam birazdan ama cezaya kalmıyım diye bi geçmiş yapıyım dedim..
ayy bide bgn yediklerim evlere şenlik yarın telafi günü yapıcam

noldu kuzum ya var senin bu ara yine bi sıkıntın anlıyorum ben :54::54::54:

canım diyeti ben de yapayım dicem ama ben gelemiyorum öğlen bunu ye akşam şunu ye olayına ben sizi kötü etkilerim büyük ihtimal...
ya bende senin gibiyim ama bu zorlayacak gibi değil kahvaltı ekmek peynir
öğle et urunu akşam sebze dildiğini sec :)
tabi yapamam diyosan yapamazsın..bende bole gitmiyor kilom değişik bişi yapayım ataga geceyim dedim

02/03/2012 cuma
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................5--cezaya kaldın:ssz:
1.73..................7+
pisiq....................izinli:16:
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+:46:
nilipus..............7+:46:
emidaf............izinli

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
ellerine saglık canımm

kızlar şu an kayınvalidemi bekliyorum.o gelince spora gitcem o da oğluşuma bakacak.spor alışkanlık oldu bende.haftanın 6 günü yapıyorum.çok eğleniyorum ve ciddi sıkılaştığımı görüyorum.herkese sporu tavsiye ederim arkadaşlar

harikasın inşallah bende bugun başlıyorum spora..her gun elimden geldiğince yapmayı planlıyorum ya benim 2 haftada bile farkediyor..birde sana bir tavsiyem var canım..ölçülerini algögus bel basen bacak hatta ust kol cevreni spor yaptıkca bedeninin nasıl kuculdugunu goreceksin..yazın 1 ay duzenli spor yaptım hala o inceldiği halini koruyorum arada bir spor yapmama ragmen..

kesinlikle spor insanı günlük stres ve yogunlugundan uzaklaştırır.çünkü endorfin denen dogal mutluluk hormonu salgılatır vücutta.
bende düzenli giden biri olarak hepinize tavisye ediyorum kızlar.. spora gidince onca zahmet verdim,yememeliyim diyo insan.kamçılıyo birnevi.artı geçen annemlere gittim herkes nekadar zayıflamışın sen dedi.halbuki kilomda çok oynama yok ama vücudum acayip forma girdi..sporsuz diyet yetim kalır..herkese aksiyon dolu günler...:27::27::27::27:

Son düzenleme:
günaydın melekçim.iyiyim şükür,sen nasılsın?
ya geçen yapmaya çalıştım da pek başarılı olamadım.
ya bide aynı mesajda birden çok iletiye nasıl cevap yazılıyo???:25::25:

Weight Loss - Diet Ticker
burdan bak canım coklu cevap için cevaplarımız alt sağ köşesinede alıntı ile cevapla var onun sağında artı işaretli bişi var onu tıklıyosun sıonra normal konuya cevap ver diyosun

Back
X