Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar farkında mısınız bana mı öyle geliyor bilmem ama son 1 aydır topiğimiz çok sessiz ve hareketsiz. sanki hepimiz bi rehavet içindeyiz bazen sadece 7 mesajı doldurmaya geliyor gibiyiz(suçlama değil gözlem hatalı da olabilirm)

BİŞEY YAPMALIIIII

Güzel yiyecekler tatlı dondurma gibi şeyler yerine sağlıklı olan meyve sebze düşünmek ve onlara odaklanmak diyette başarıya ulaştırıyor..

ivet şeker..birde her şeyi buraya yazmak gerekiyor beni cok motive ediyor kaçamak yapamıyorum o zman buraya yazcam diye..gerçi çok takip edilmiyor topik eskisi kadar canlı değil maalesef:50::50:

bu arada kabuk tarçınlı yeşil çayımı da hüpletiyorum..

kızlar farkında mısınız bana mı öyle geliyor bilmem ama son 1 aydır topiğimiz çok sessiz ve hareketsiz. sanki hepimiz bi rehavet içindeyiz bazen sadece 7 mesajı doldurmaya geliyor gibiyiz(suçlama değil gözlem hatalı da olabilirm)

BİŞEY YAPMALIIIII

bir alttaki mesaja bakınız

aynı şeyi yazmışız

ivet şeker..birde her şeyi buraya yazmak gerekiyor beni cok motive ediyor kaçamak yapamıyorum o zman buraya yazcam diye..gerçi çok takip edilmiyor topik eskisi kadar canlı değil maalesef:50::50:

bu arada kabuk tarçınlı yeşil çayımı da hüpletiyorum..

Afiyet olsun bende hemen demlicem

BİŞEY YAPMALIIIII

evet haklı olabilirsiniz ama ben şahsen elimden geleni yaptıgımı biliyorum daha öncede söyledim inanın çok zorluyorum çogunluk çalışan insanlarız ...eger paylaşım nedeniyle sorun oluyosam :43::43::43::43:çok üzülürüm kızlar...

evet haklı olabilirsiniz ama ben şahsen elimden geleni yaptıgımı biliyorum daha öncede söyledim inanın çok zorluyorum çogunluk çalışan insanlarız ...eger paylaşım nedeniyle sorun oluyosam :43::43::43::43:çok üzülürüm kızlar...

del misin sen ya. sen en kuvvetli takipçimizsin aşkım ruhum. ben herhangi birimizin sorun oldugunu demek istemedim zaten. lütfen yanlış anlama. hani daha farklı bi yol farklı paylaşımlar mı denesek ne bileyim. sadece düşüncemi paylaştım yoksa özellikle birine yada birilerine laf göndermek değildi amacım. öyle anlarsan üzülürüm

del misin sen ya. sen en kuvvetli takipçimizsin aşkım ruhum. ben herhangi birimizin sorun oldugunu demek istemedim zaten. lütfen yanlış anlama. hani daha farklı bi yol farklı paylaşımlar mı denesek ne bileyim. sadece düşüncemi paylaştım yoksa özellikle birine yada birilerine laf göndermek değildi amacım. öyle anlarsan üzülürüm

menüm:
sabah 09.30
bir dilim beyaz peynir
salatalık-maydanoz-derotu
2 dilim çavdar ekmeği
bir yumurta-1tk zeytin yağı ile yapılmış menemen
bir fincan çilekli yeşil çay
öğle13.30
5 yk soğuk yarmalı çorba
ara 15.00
5 çilek-bir kivi ve elma
akşam18.30
160 gr light ton balığıyla yapılmış koca bir kase salata
bir avuç leblebi
yarım paket eti form(5adet)
saat 9 gibi de bir tane protakal yerim
su 2.5 lt oldu. bugün spor yapamıcam.

bugün kaçtı birazcık ama doyamadım bir türlü :26: :50:
evet haklısın baya bi kaçmış ama hemen geri dönüş yap.nasıl olsA KAÇTI ARTIK DEYİP KENDİNİ BIRAKMA HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN BÖYLE KAÇAMAKLAR YAPIYORUZÇABIK TOPARLAN YOKSAAA:22::22::22::22::22:

bitanem ya deli misin sen..ben kendi adıma paylaşım cok azaldı bole birbirimize cok faydalı olamıyoruz diye yazdım..kimse kimseyi suclamaz ole algılama..benmde bazen canım istemiyo bazen vaktim olmuyo az giriyorum ama hep beraber bi silkinsek diye yazdım..
yanlış anlaşıldıysa ben özür dilerim:38::38:

[sıze=2][ı]ehh bana müsade. Sıkıldıkça gelip yazıyorum.
7 mesajı da geçtim herhalde :9:
Dersss beni beklerr :27::37:
Arkadaşlar yaa bana dua edin nolur korkuyorum yarın ki sınavdan... Aslında ben her sınavdan korkuyorum :26: [/ı]
[/sıze]

allah kolaylık versin canım başarılarrrr

Back
X