- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.521
görevimi yerine getirmedim cezalıyım26

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e hadi geçmiş olsun.Allah bidaha göstermesinoh sonunda bitti.geçmiş yapimmmm
ben de menumu yazayım.
sabah
kahve
öğlen
bir kase çorba bir kase yoğurt
ara
1 yeşil elma
akşam
yeşil salata
bu akşam spora gidicem. 1.30 saat kalmayı planlıyorum bugün.
evet haklı olabilirsiniz ama ben şahsen elimden geleni yaptıgımı biliyorum daha öncede söyledim inanın çok zorluyorum çogunluk çalışan insanlarız ...eger paylaşım nedeniyle sorun oluyosamçok üzülürüm kızlar...
harikasınnnn tabi ogluşun sayesinde demeliyim herhalde![]()
görevimi yerine getirmedim cezalıyım30:2:
:13:
:18:
![]()
ahahaa
kaç yaşında oğlun ? maşallah iştahı pek bir yerindee...
ben de çok oburmuşum küçükkenn![]()
canlarr :80:
herkese cevbımı yazdıım
sınavdan geldim hemen girdim. sınavım da çok şükür iyi geçtiiisağolsun kolay sormuş hocacım
sınavdan sonrada çarşıda bankada falan işim vardı gezdim birazz.canım nasıl simit çektii çikolatalı gofret çektiii
görmeyince unutuyorum ama görünce felaket istiyorum yaa
bir de çocuğun biri karşımda twister açtııneyseki yediğini görmediim
,
çok uykusuz ve de yorgunum biraz uyucam akşam yine gelirim.
sevgiyle kalın![]()
kızlar aslı ile görüştüm bilin bakalım ne olmuş kesinlikle tahmin edemezsinizelektirikler kesilmişşş
gelemezse izinli sayılacak belki geceye gelirmiş ama çok rüzgarlıymış selamları var...aslı gelene kadar bana devretti kaptanlıgı
herkese 2 şer saat spor ve akşama yemek yok....bana bugün izin dedi...başkanlıktan dolayı yorulursun enerjiye ihtiyacın olur spor yok bol yemek dediii
![]()
Geçmiş olsun :)
e hadi geçmiş olsun.Allah bidaha göstermesin![]()
bu kadınlar çikolatayı neden bukadar sever anlamam hiç:44:.bnm aklıma bile gelmez biri ikram etmesegözün aydın canım sınavın için.bende çikolatayı çoook severim ama yemiyorum yemeyeceğim.sende yeme
bu kadınlar çikolatayı neden bukadar sever anlamam hiç:44:.bnm aklıma bile gelmez biri ikram etmese
ama benim de bi hassas noktam var tabi:26:birazdan menümü yazınca anlarsınız zannımca:44:
sağol canım amin.senden ne haber tuba nasıl gidiyor düğün hazırlıkları
iyidir nolsun yine nöbetteyim..iyi gidiyor çokşükür..haftaya eşya bakmaya başlıcaz inş.düğün 24 haziranda ama biz daha hiçbişey almadık.sadece beyaz eşyayı aldık..acaba geç kalmış değilizdir dimibiliyorum biliyorum dondurma demi
iyidir nolsun yine nöbetteyim..iyi gidiyor çokşükür..haftaya eşya bakmaya başlıcaz inş.düğün 24 haziranda ama biz daha hiçbişey almadık.sadece beyaz eşyayı aldık..acaba geç kalmış değilizdir dimibiraz endişe başladı gibi bende ufak ufak da:44:
alışverişe başlıyım bi önerilerinize fazlasıyla ihtiyac duyucam buarada haberiniz olaa
beyazeşyayı BOSCH aldık hepsini mesela.iyidir dimi:44: