Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet haklı olabilirsiniz ama ben şahsen elimden geleni yaptıgımı biliyorum daha öncede söyledim inanın çok zorluyorum çogunluk çalışan insanlarız ...eger paylaşım nedeniyle sorun oluyosam :43::43::43::43:çok üzülürüm kızlar...

emine ben seni yerim.(yedim yemek ama hala açım)üzülme bebişim benim

canlarr :80:
herkese cevbımı yazdıım :21:
sınavdan geldim hemen girdim. sınavım da çok şükür iyi geçtiii :21: sağolsun kolay sormuş hocacım :32:
sınavdan sonrada çarşıda bankada falan işim vardı gezdim birazz.canım nasıl simit çektii çikolatalı gofret çektiii :43:
görmeyince unutuyorum ama görünce felaket istiyorum yaa :43:
bir de çocuğun biri karşımda twister açtıı :14: neyseki yediğini görmediim :41: ,
çok uykusuz ve de yorgunum biraz uyucam akşam yine gelirim.
sevgiyle kalın :16:

gözün aydın canım sınavın için.bende çikolatayı çoook severim ama yemiyorum yemeyeceğim.sende yeme

kızlar aslı ile görüştüm bilin bakalım ne olmuş kesinlikle tahmin edemezsiniz :50::50:elektirikler kesilmişşş:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

gelemezse izinli sayılacak belki geceye gelirmiş ama çok rüzgarlıymış selamları var...aslı gelene kadar bana devretti kaptanlıgı:47::47::47::47:

herkese 2 şer saat spor ve akşama yemek yok....bana bugün izin dedi...başkanlıktan dolayı yorulursun enerjiye ihtiyacın olur spor yok bol yemek dediii

:52::52::52::52::52:

:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35:hehehehehehehe

gözün aydın canım sınavın için.bende çikolatayı çoook severim ama yemiyorum yemeyeceğim.sende yeme
bu kadınlar çikolatayı neden bukadar sever anlamam hiç:44:.bnm aklıma bile gelmez biri ikram etmese:1:
ama benim de bi hassas noktam var tabi:26:birazdan menümü yazınca anlarsınız zannımca:44:

sağol canım amin.senden ne haber tuba nasıl gidiyor düğün hazırlıkları

biliyorum biliyorum dondurma demi
iyidir nolsun yine nöbetteyim..iyi gidiyor çokşükür..haftaya eşya bakmaya başlıcaz inş.düğün 24 haziranda ama biz daha hiçbişey almadık.sadece beyaz eşyayı aldık..acaba geç kalmış değilizdir dimi:50:biraz endişe başladı gibi bende ufak ufak da:44:
alışverişe başlıyım bi önerilerinize fazlasıyla ihtiyac duyucam buarada haberiniz olaa:34:
beyazeşyayı BOSCH aldık hepsini mesela.iyidir dimi:44:

evet bildiniz:46::46:

Son düzenleme:
iyidir nolsun yine nöbetteyim..iyi gidiyor çokşükür..haftaya eşya bakmaya başlıcaz inş.düğün 24 haziranda ama biz daha hiçbişey almadık.sadece beyaz eşyayı aldık..acaba geç kalmış değilizdir dimi:50:biraz endişe başladı gibi bende ufak ufak da:44:
alışverişe başlıyım bi önerilerinize fazlasıyla ihtiyac duyucam buarada haberiniz olaa:34:
beyazeşyayı BOSCH aldık hepsini mesela.iyidir dimi:44:

canım ben 26 haziranda evlenmiştim hey gidi günler hey.bu arada tam 13 günde gelinliğim salon mobilyalar ev serme yapıldı.yetişti herşey benim.korkma geç kalmadın.ben kataloglardan sipariş vermiştim herşeyi.ayrıca bosch çok iyi bir marka.sana tavsiye edeceğim çok önemli birşey var.hiçbir şeyi kafana takma.bu hazırlıkların ve düğününün tatlı telaşını yaşa.stres yapma.ayrıca oturma grubunu iyice test et.çok rahat olsun.otur yat üstüne almadan dene.benimki çok rahatsız da.tabi katalogdan seçersen olacağı budur

Back
X