Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menümm

sabah
2 kuru kayısı
2dilim çavdar
1 çk tereyağı
1yk lor
3 zeytin

ara
3 kuru kayısı
1 parmak kadar kek (kekcik tadına baktım minicik)

öğle
3yk yoğurt
1kepçe yeşil fasulye
4 tane patates kızartması

(akşam bi arkadaşıma gitmiştim o yüzden biraz ağır oldu)
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe pilav
1tane karnıyarık
3yk yoğurt

yemekten sonra bi hata yaptım 10 bardak kadar sıcak su içtim
malesef sıcak su yiyeceklerin vücutta daha fazla kalmasına neden oluyoo

saliha çok beğendim menünü çok sağlıklı.afiyet olsun

MENÜM
SABAH
yoook:50:
ÖĞLEN
-fırında kızartılmış 4 köfte ve 2 yemek kaşığı patates
-2 dilim ekmek
-çay

ARA
-küççük bi ekmek arası 1 köfte
-1/2 greyfurt

AKŞAM
-4 kaşık menemen
-2 dilim ekmek
---yemek sonrası----
do 1 külah dondurma
reeee masmavi bir dereeeeeeee
fa denizde bir tayfaaaaa:24::24::24::24:

1,5 kilometre yürüyüş

dondurmadan birşeycik olmaz çünkü gün boyu zaten az yemişsin canım.afiyet olsun

bu sabah tartıya çıktıgımda bir mucize gördüm 118.8 dim. ve bu durum regl min de yaklaşması ve bu nedenle içimdeki canavarın uyanması ile bana aşağıdaki menuyu yaptırdı. beni affetmenizi diliyorum

sabah
2 dilim uno denge light ekmek
2 kb kadar beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
çay

öğle
madoda dondurma

akşam
burger king wooper menu

alışveriş merkezinde 4 saat gezinti
:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:hayır oya hayır

canlarım dün oğlumun halk oyunları gösterisi vardı.tek kelimeyle harikaydı.insan çocuğunu sahnede görünce çok duygulanıyor.Allahım daha dün gibi doğumu şimdi büyümüş de gösteriye çıkıyor.neyse kızlar ben çıktım.bugün yine çok yoğun bir gün herkese çok güzel haftasonları diliyorum

canlarım dün oğlumun halk oyunları gösterisi vardı.tek kelimeyle harikaydı.insan çocuğunu sahnede görünce çok duygulanıyor.Allahım daha dün gibi doğumu şimdi büyümüş de gösteriye çıkıyor.neyse kızlar ben çıktım.bugün yine çok yoğun bir gün herkese çok güzel haftasonları diliyorum

Daha güzel günlerini görmen nasip olur inşallah eminecim

ben başka bi takımdayken kızlar aralarında konuşuyorlar.. Işte leslie ile 3 mil yaptım falan.. Bende hepsiniz aynı şehirdemisiniz diye sordum..(köpeği sıraylami gezdiriyorlar diye) Yok dediler.. Eee hepinizin köpeğinin adı leslie mi diye sordum.. Leslie ile 3 mil 5 mil bende köpekleriyle yürüyüşe çıkıyorlar sanıyordum:)

hahahahahahah :52::52::52::52::52::52:

Allah her şeyini görmeyi nasip etsin

Oyacım maalesef o durum bana da aynını yaptırıyo,"oh ne güzel kilo verdim nasılsa" diyip diyip yiyorum aslında az sabretsek daha da güzelini göreceğiz.....ama yoook ilk kez "yeni bir hayat"ı seyrettim ve acayip hırs geldi,inşaallah daha çok spora asılcam ve kaçamaklara son vermeye çalışıcam,bu ne yaa haftada 100gr-200 gr,kasaptan kıyma alır gibi:52:
Kasap :) :)Çok güzel bi benzetme olmuş

Back
X