Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sabah tartıya çıktıgımda bir mucize gördüm 118.8 dim. ve bu durum regl min de yaklaşması ve bu nedenle içimdeki canavarın uyanması ile bana aşağıdaki menuyu yaptırdı. beni affetmenizi diliyorum

sabah
2 dilim uno denge light ekmek
2 kb kadar beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
çay

öğle
madoda dondurma

akşam
burger king wooper menu

alışveriş merkezinde 4 saat gezinti

boşver ya keşke gitmeseydim fena bozdum diyeti. sabah evden çıkarkan 118.8 dim şimdi 119.9 um:))) bir de utanmadan kendime mini kot etek aldım. alırken de nasılsa tatile kadar biraz daha kilo vericem dedim. ahahahah

canım bak kilo vetiyon bırakma kendini tatili düşün :21::21::21::21:

Ya biz bu hafta kaçinci olduk ??

7. olduk canım

güzel soru :27:

ben başka bi takımdayken kızlar aralarında konuşuyorlar.. Işte leslie ile 3 mil yaptım falan.. Bende hepsiniz aynı şehirdemisiniz diye sordum..(köpeği sıraylami gezdiriyorlar diye) Yok dediler.. Eee hepinizin köpeğinin adı leslie mi diye sordum.. Leslie ile 3 mil 5 mil bende köpekleriyle yürüyüşe çıkıyorlar sanıyordum:)

allah seni ne etsin emi :52::52::52::52:

kızlar bu arada yarın dershanem var sonrada dışarı çıkcaz giremeyebilirim gelmezsem izinliyim görüşürükkk

tamam canım

haklısın ben de acaip pişmanım ve demoralizeyim şu an. yarın telafi yapıcam ama bir arkim var ne zaman bulussak kendimizi yerken kaybediyoruz:(

bence bir süre o arkadaşınla görüşme canım :27::27::27:

neyse cezamı çektim....sizler mışıl mışıl uyurken biraz geçmişe bakem

gözün aydın canım

Günaydın canım bacaklarımda romatizma gibi bi ağrıyla uyandim.. Dün hiç çorap giymedim üşüttüm mü ne

dikkat et canım bend eilaç aldım kendime

bugün babamın doğumgünü kızlar,ablamla plan yaptık,ona sürpriz bir hazırlık yapıyoruz.akşama annemlerde olurum yani.Anne-babalarımıza Allah uzun ömürler versin.:16:

amin canım
nice mutlu yıllara...

ben geldim kızlar
sivasta öldüm yorgunluktan dün tüm gün ayaktaydım gezdik durmadan
yeni geldim kafam kazan gibi
sizde ne var ne yok

ne olsun aslım ben de bugün evdeyim. ablam geldi annemle karşılıklı o kadar yüksek sesle konusuyorlar ki o kadar olur. arada bir neden bagırıyorsunuz arkadaşlar diyecek oldum sen bizi dinleme demezler mi ahahahha o mesafeden işitme engelli gibi mi duruyorum acaba ahahahaha

ben bugün ne yedim onu yazayım bari

sabah=2 üçgen peynir-bir domates-bir salatalık-maydanoz-dereotu-
öğle=4 yk yoğurt üzerine sumak nane-bir paket eti form bisküvi :62:
ara=bir elma
akşam=ton balıklı salata-sade soda
ara 5 adet kepekli galeta :26: -2 tk kadar yoğurtlu kabak kavurma

şimdi o galetalar tadı güzel olunca paket de önümde olunca kaçtı miktarı amma lakin kalori hesabı yaptım ortalama olarak 900 ediyor.
bir galetanın kalorisi 20 kaloriymişş :21:
bu arada spor da yokk

Son düzenleme:
ben bugün ne yedim onu yazayım bari

sabah=2 üçgen peynir-bir domates-bir salatalık-maydanoz-dereotu-
öğle=4 yk yoğurt üzerine sumak nane-bir paket eti form bisküvi :62:
ara=bir elma
akşam=ton balıklı salata-sade soda
ara 5 adet kepekli galeta :26: -2 tk kadar yoğurtlu kabak kavurma

şimdi o galetalar tadı güzel olunca paket de önümde olunca kaçtı miktarı amma lakin kalori hesabı yaptım ortalama olarak 900 ediyor.
bir galetanın kalorisi 20 kaloriymişş :21:
bu arada spor da yokk

menün güzel canım :46::46::46:

menum

sabah
2 dilim uno denge light ekmek
beyaz peynir 4 zeytin
domates salatalık

öğlen
5 yemek kaşığı z.yağlı dereotlu bakla üzerine 2 yk yoğurt

akşam
1 portakal