Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar kusura kalmayın dün nöbet çıkışı eve geldim kahvaltı bulaşık derken uzanınca uymuş kalmışım.öglende kardeşime misafir gelcekmiş oraya gittim gelince yemek bulaşık çocuklara banyo derken gelemedim velhasıl.affedin artıkın:16::16::16:

günaydınnnnnnnn annemmmmmmm canımmmmmmmm emoşummmmmmm kıyamammm sana çok yoruluyosunnnn çokkkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16::6::6::6::6::6::6::6:

kızlar dün benim için felaketti.oysa çok kararlı başlamıştım güne.ama yiyecekleri görünce bunuda yiyeyem bidaha yemem diyorum delircem ya.öküz gibi yedim dün...valla utanıyom yazmaya..kardeşimin gününde herkes aa çok zayıflamışın ,herkes seni konuşuyo, neler yiyon içiyon ,popo yüz kalmamış dedikçe şımardım herhalde:43:nolcak yaaaakızın bana kızın olayacak yoksa atılacagım takımdan yaaa.zaten cumartesi nöbette yedim birsürü.dünde ipin ucu kaçtı.bazen yeter fazla vermeyeyim bunada şükür,burda sabitleyeyim diyom ama olmamalı .çünkü bunu dedigimde 5 kilo alıyom otamatik olarak.nolcam bilmiyom:18::18::18:neyse ben çıkıyom kızlar makina durdu çamaşırlar serilcek.:5::5::5:

içimden şu türküyü çığırmak geliyo şu an ve dans etmek
ahahahahahahha

lelele sakineeee neden gittin ttütüneeeeeeeeeee gel beraber fukuçuku bak gidiyor makineeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ahahahahhahaha

günaydın tofitam.. haberler sende ne yaptın çakma anneyle mevzuyu

ahh yawrummm ne olmadı kiiiiiiii:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
cuma eve gittim babam evdeydi ayşe hanım yoktu gezmeye gitmiş neyse babamda yemek istedi ara dedim gelsin yemeği hep beraber yiyelim neyseeee ben masayı felan hazırladım oda geldi ama yemek yemicekmiş karnı tokmuşş:47::47::47::47::47::47::47:
bende dedim kii aaa ayşe abla niye yemiyosun bak yemek hazırladım ama insan demekki tok olunca yiyemiyormuş değil mi:20::20::20::20::20::20::20:
evet dediii ama yoksa beğenmedim mi yemeklerimi dedimmmmmm:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

günaydınnnnnnnn annemmmmmmm canımmmmmmmm emoşummmmmmm kıyamammm sana çok yoruluyosunnnn çokkkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16::6::6::6::6::6::6::6:

senin hayatının temposuna ve enercine hayranım

başka çare yok annem.bak sabah kahvaltıdan sonra evdekiler postaladım kahvaltı masasını toparla yıka kaldır.hafta sonu tuvalet banyo temizleyemedim fırsatım olmadı oraları temizledim makinaya çamaşır attım .odaları toparladım yemek koyulacak ocaga ütüler var çamaşırlar serilip toplanıp katlanacak.ev süprülecek.arada fırsat olursa ders çalışılacak.çocuklar yemege gelir doyrulup gönderilecek.bulaşıklar yıkanacak.akşama yemek hazırlanacak.çocuklar okuldan gelecek dersleri çalıştırılacak...bazen aglamak geliyo içimden daha kendi derslerim çalışılacak.haziranın ilk haftası sınav var.45 gün var :37::37::37::37:

kızlar dün benim için felaketti.oysa çok kararlı başlamıştım güne.ama yiyecekleri görünce bunuda yiyeyem bidaha yemem diyorum delircem ya.öküz gibi yedim dün...valla utanıyom yazmaya..kardeşimin gününde herkes aa çok zayıflamışın ,herkes seni konuşuyo, neler yiyon içiyon ,popo yüz kalmamış dedikçe şımardım herhalde:43:nolcak yaaaakızın bana kızın olayacak yoksa atılacagım takımdan yaaa.zaten cumartesi nöbette yedim birsürü.dünde ipin ucu kaçtı.bazen yeter fazla vermeyeyim bunada şükür,burda sabitleyeyim diyom ama olmamalı .çünkü bunu dedigimde 5 kilo alıyom otamatik olarak.nolcam bilmiyom:18::18::18:neyse ben çıkıyom kızlar makina durdu çamaşırlar serilcek.:5::5::5:

aaaaaaaa emoşşşşşşş valla şaşkınım şuannnn sen nekadar azimliydinnnn yaaaaaaaaa nieee bozuyosun kiiii bakk kızıyorum ama gerçekten hemde şakınım ve üzüldümmmm bukadar gayret ve azime ne oılduuuuuu:47::47::47::47::47::47::47::47::20::20::20::20::19::19::19::19::19::19:

ahh yawrummm ne olmadı kiiiiiiii:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
cuma eve gittim babam evdeydi ayşe hanım yoktu gezmeye gitmiş neyse babamda yemek istedi ara dedim gelsin yemeği hep beraber yiyelim neyseeee ben masayı felan hazırladım oda geldi ama yemek yemicekmiş karnı tokmuşş:47::47::47::47::47::47::47:
bende dedim kii aaa ayşe abla niye yemiyosun bak yemek hazırladım ama insan demekki tok olunca yiyemiyormuş değil mi:20::20::20::20::20::20::20:
evet dediii ama yoksa beğenmedim mi yemeklerimi dedimmmmmm:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

of çok zor işlerin var yaaa...anladımı bari yaptıgı hatayı

içimden şu türküyü çığırmak geliyo şu an ve dans etmek
ahahahahahahha

lelele sakineeee neden gittin ttütüneeeeeeeeeee gel beraber fukuçuku bak gidiyor makineeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ahahahahhahaha

benmde sana şunu söyliyesim geliyorrr

neee güzelllll şeysinnn sennn hepppp yaşın 19:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ses var görüntü yok. arada mail falan atıodu salak salak şeyler ya. dün gecede 3 de sms atmış beni sabah 09:30 da uyandırır mısın karıcım iş görümem var yazmış ayyyyyyyyyyy bi gitsin ya. sözüm ona bak iş görüşmesine gidiyorum ayakları. istemiyorum ben onu bu saatten sonra

heheh bencede haberin olsun iş görüşmesine gidiyorum bak diye atmış kesin=)) çakalllllllll

kızlar dün oğluşumun arkadaşının doğum günü vardı.kendimle gurur duydum çünkü hiç bir şey yemedim ne yaş pasta ne kuru.sadece kahve içtim.ama eve geldiğimde 2 dilim pizzayı da mideme indirdim.incecik dilimli ve sebzeliydi o yüzden pek bir sakınca görmedim çünkü öğlen de yememiştim.aslında benim hatam tüm gün aç kalıp akşam çok yemek.tüm gün yiyip de akşam az yesem harika kilo vereceğim.neyse bu hafta artık sabah öğle daha iyi yiyip akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum.artık 70 leri görmek istiyorum bu cuma

ya evet ya gündüz güzel yiyip akşam az yemek lazım aslında bi başarabilsekk offffff..ben bugun ayçaya başladım sayılır annişim gidiyor o varken olmuyor çünküüüü=(((sabah tam uydum denemez ama uymaya çaliştimm

selamlaar :80: ben geldim :54:
bugünkü sınavım da gayet güzel geçtii :21: sıra önümüzdekiler deee :27:
güzel başladık bakalım sonu nasıl gitcek :31:

aaaaaaaa emoşşşşşşş valla şaşkınım şuannnn sen nekadar azimliydinnnn yaaaaaaaaa nieee bozuyosun kiiii bakk kızıyorum ama gerçekten hemde şakınım ve üzüldümmmm bukadar gayret ve azime ne oılduuuuuu:47::47::47::47::47::47::47::47::20::20::20::20::19::19::19::19::19::19:

ay bilmiyom yaaaa bıkkınlık geldi diyecegim ama zaten öküz kibin yiyorum ..bahardan herhalde:31:..3 gündür spor bile canım istemiyo.adet oldum şimdi.çok yoruluyorum ama daha bi işimide bitiremedim.havalar ısınmadı şöyle tertemiz evimi temizleyemedim.mok böcesi gibi evde döneledim kaldım:37:.evim kiri pisligi canımı sıkıy:25:o.boya yapılcak yapılamıyo .genel temizlite tabi yapılamıyo.işlerim çok yoruyo beni..aslında 3 gün evdeyim 1 gün çalışıyom vardiya gibi.çok rahat olmam lazım ama:31: .depresyona girdim herhal:31:.ama giremem:50: çok işim var ona vakit ayıramam ki:50:.

emoş o zaman sana kilo verdin demiyelim artıkk şimarma diye..emoş acilen zayıflaman lazım bak alacaksın verdiğin kilolarıda emek boşa gidecekk..eski emoşşş dönsğnnnn

bir daha ki sınavım çok önemli ve çok zor. bu yüzden izin isteyeceğim cumaya kadar. bugün de yazarım mesaj salı çarşamba perşembe izinli olmak istiyorum. cuma sabah yine bildirim yaparım :34:

Back
X