Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
Kahvaltı
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.ara
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Uludağ Limonata (140 kcal)140 kcal
2.ara
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Dilim (150gr) Karpuz (46 kcal)12 kcal
Akşam yemeği
0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna (546 kcal)137 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Sulu Köfte (195 kcal)98 kcal
Son ara
0.25 x 100gr Pestil (330 kcal)83 kcal
Alınan Kalori Toplamı873 kcal

YaktığınızKalori Miktarı Veri yok:5::5:
Arkadaşlar vallahi sporu yapmak çok istiyorum özellikle yürüyüş çok iyi geliyor bana lakin bugün vakit sorunu yaşıyorum.
Su:3+(2 günde damacanayı yarıya indirdim;))

Cnm güzel gözüküyor menün.
Bu hesabı nerden yapıyorsun acaba link vermek yasak ama özelden en azından söyler misin.
kalori hesabı yaacak site bulamadım da

canım benim ben sana 70 kg olarak söylemiştim ilk geldiğimde ama ben onu 65'e çekmek istiyorum bi problem olur mu acaaba:17:

tabiki 65 kg ' ye çekebilirsin pelincim ....ama bence 70 kg' de kal şimdilik bu kiloya 1-2 kg kala 65 kg' ye çekeriz kilonu....böylesi bence daha iyi olur diyorum ama yok illaki 65 kg:84: olsun diyorsan :52::16:

Cnm özür dilerim ya cevap veriyorum diye arada kaynamış:17:
Lavanta çayı bendeki sallama poşet halinde ama isteyen kendi demle daha güzel olur tabi, sakinleştirici uyku getirici özelliği var. Bir rivayete göre diyet yaparken kullananlar da var o konuda pek bilgim yok. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Ben yoldan ot koparsam içerim o kadar çok seviyorum bitki çaylarını.

oki bi bakalım ama ne güzel bi özellik yanlız bitki kullanırken istersen dikkat et bazen her bitki herkese aynı şekilde iyi gelmiyor:((
Cnm güzel gözüküyor menün.
Bu hesabı nerden yapıyorsun acaba link vermek yasak ama özelden en azından söyler misin.
kalori hesabı yaacak site bulamadım da

kaptancığımın dediği gibi canım dietarkadaşımdan

selam arkadaşlar biraz geç yazdım kusura bakmayın int.te problem vardı.umarım aranıza kabul edilir zayıflamaya beraber devam ederiz.

ben kadınlar klübüne de yeni üye oldum mesajları bile alıntılayarak cevaplayamıyorum :( zamanla alışana kadar sizlerde idare ederseniz

sevinirim. kaptanımız deniz bütün kuralları detaylıca yazmış elimden geldiğince uymaya çalışacağım çünkü zayıflamak istiyorum:))

ben tekrardan yazıyım boyum 1.70 kilo 75 hedefim 65.

geç oldu ama bugünkü menülerimi de ekleyim

sabah: 1 domates 1salatalık 1 bardak şekersiz çay

öğle : semizotu salatası

akşam : 200 gr haşlanmış tavuk göğsü ve salata

su: 2 lt

45 dk da leslie yaptım

hepinize iyi geceler kızlar, tatlı rüyalar... sizleri seviyorum :16::16::16::16::16::16::16:
SANA DA TATLI RÜYALAR:))
selam arkadaşlar biraz geç yazdım kusura bakmayın int.te problem vardı.umarım aranıza kabul edilir zayıflamaya beraber devam ederiz.

ben kadınlar klübüne de yeni üye oldum mesajları bile alıntılayarak cevaplayamıyorum :( zamanla alışana kadar sizlerde idare ederseniz

sevinirim. kaptanımız deniz bütün kuralları detaylıca yazmış elimden geldiğince uymaya çalışacağım çünkü zayıflamak istiyorum:))

45 dk da leslie yaptım

:42::46::46:BENCE İLK GÜN İÇİN GAYET GÜZEL:nazar:AYNEN DEVAM

kızlar bende kaçooruum bu arada önceki yazılar büyük çıkmış anlamadım neden ya da anlayamadım yorgunluk ve şaşkınlıktan :37::37:
herkese iyi geceler:kkk:

45 dk da leslie yaptım

Ben Pelin,18 yasindayim 78kusur kilodayim 70kga inmek istiyorum ben de boyum 174:16:

Hoşgeldin caniim umarım senin icin faydamiz olur:16: bilmedigin merak ettiğin bir şey olursa çekinme sor hepimiz sana yardim etmeye calisiriz :16: menune gelince guzel saglikli fakat biraz az gibi geldi diyetarkadasim kalori hesaplamadan bazal metabolizmana bi bak bence Zayiflicam diye vücudun güçten düşmesin. Bizim en buyuk amacimiz saglikli zayiflamak:15:

biz burda bir aile gibi olma yolunda ilerliyoruz :nazar: zaten hepiniz benim ablam yaslarindasiniz tabii senin yasini bilmiyorum ama :44: takimda önemli olarak gördüğümüz bir diğer konu da paylaşım olayi canim. Firsat buldukca girip bizimle bir seyler paylasmani istiyoruz. Illa diyetle ilgili olmayabilir baska bir seyler de anlatabilirsin. Küçük bir takimiz fakat hepimiz azimliyiz:nazar:. Kaptanimiz melek gibi bir kaptan. Eylulcum( tfneyll) edacim (Valkyrie89) zeytin-zeytin allen fatta safahat deniz ablam (BLUEDENIZ)(saymadigim kisiler varsa ozur dilerim:18:) hepimiz takim olarak birbirimize destek olmaya calisiyoruz. Umarım hep beraber cok guzel bir takim olucaz. Geçen haftanin birincisi biz olmustuk.:nazar: Umarim bu hafta ve diger haftalar da hep biz oluruz.

Benim senle paylasmak istediklerim simdilik bu kadar... dedigim gibi merak ettigin bir şey ya da aklina takilan bir şey olursa hepimize sorabilirsin. Tekrar hosgeldin canim:16::nazar::nazar:

45 dk da leslie yaptım

Bir de yeni başlattığımız bi uygulama olan kalori hesaplayarak menu bildirme olayini yapman gerekiyor canim yani simdi sabah atıyorum bi zeytin yedin karsisina kalorisini yaziyorsun. Bu kalori bilgileri de diyetarkadasim da mevcut tatlim. Bazal metabolizman
Gun icinde yediklerinin toplam kalori miktari
Su
Spor
Mesaj sayisi

Seklinde canim gerci deniz ablanin yazdıklarını iyice okuduysan orda da yaziyor:16::16::16:

Bende yatayim artik siz actiginizda sabah olmus olacak herkese simdiden gunaaydiin :16: bu da Günaydın öpücüğü:54::54::38::38:

45 dk da leslie yaptım

Canım hoşgeldin aramıza. İnş hep beraber vereceğiz bu kiloları.
Benden küçük bir tavsiye protein ağırlıklı beslenmende fayda var.
Sabah peynir
Öğlen veya akşam yoğurt ayran aradalarda bir bardak süt iyi olur. tok tutar.
Bu arada iktisatçı mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın biricik takım arkadaşlarım

Dün ki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım tam dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
6 tane ızgara köfte
5 yk mercimek çorbası
yarım kase yoğurt

Ara : 1 bardak böğürtlenli meyve çayı (1 tane tatlandırıcı attım. İçemedim sade vallahi denedim :14:)

Akşam

4 tane mücver (hemen celallenmeyin lütfen. Un yerine yulaf kepeği. hafif yağladığım tavada pişirdim. Biraz ekmek gibi oldu ama güzel oldu :52:)
1 yk yoğurt

Su 3,5 litre
Spor : 20 dk yürüyüş.
Kalori toplamı : 929

Dün ki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
6 tane ızgara köfte
5 yk mercimek çorbası
yarım kase yoğurt

Ara : 1 bardak böğürtlenli meyve çayı (1 tane tatlandırıcı attım. İçemedim sade vallahi denedim :14:)

Akşam

4 tane mücver (hemen celallenmeyin lütfen. Un yerine yulaf kepeği. hafif yağladığım tavada pişirdim. Biraz ekmek gibi oldu ama güzel oldu :52:)
1 yk yoğurt

Su 3,5 litre

güzel menü canım afiyet oolsuun :16::16: böğürtlenli çay o kadar da zorlamıyor şekersiz içildiğinde ben çok severiim mesela:7:

güzel menü canım afiyet oolsuun :16::16: böğürtlenli çay o kadar da zorlamıyor şekersiz içildiğinde ben çok severiim mesela:7:

Canım ben çayın hiç bir türlüsünü sevmiyorum. Şuan içmek için zorluyorum kendimi. Takım kuralı takım kuralıdır. Yapılacakk bir şey yok. Boynum kıldan ince. İşte önce tadına alışayım tatlandırıcıda atmam.

Canım ben çayın hiç bir türlüsünü sevmiyorum. Şuan içmek için zorluyorum kendimi. Takım kuralı takım kuralıdır. Yapılacakk bir şey yok. Boynum kıldan ince. İşte önce tadına alışayım tatlandırıcıda atmam.

eheheh pekala o zaman canım :42::46::16: günaydın bu arada nasılsın:3:

eheheh pekala o zaman canım :42::46::16: günaydın bu arada nasılsın:3:

Günaydın canımcım.
bugün uykulu kalkmama rağmen içim bir hoş mutluyum. :16::16::16:
Sanırım hafta sonu geliyor diye. :1:
Okulumu kitaplarımı arkadaşlarımı özledim. Herkes tatilde. Dersler başlayana kadar bayağı kilo vermiş olmayı hedefliyorum daha iki ay var. Herkese aaa ne kadar zayılamışsın dedirtmek istiyorum.
bu hafta geçen hafta sonu yaşadığım kaçamaktan ötürü verimsiz oldu. Ama bayramda uslu durmak yaramazlık yapmamak adına şimdiden herkesi uyarıyorum evde. Sofraya tatlı getirmeyin. Misafire çikolata veya tatlı servisini bana yaptırmayın. Önümde tatlı yemeyin. 2 haftayı iyi değerlendirme niyetindeyim bu yüzden kendimi şimdiden koşulluyorum. Hadi hayırlısı.
Sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor iş güç ?
Çalışmak nasıl? Üniversiteye başlamadıysan çalışmanın zor olduğunu anlayıp daha çok çalışıp iyi bir üniversite kazanman gerektiğini anlaman için fırsat. Ben hem okuyup hem çalıştığım için zor oluyor benim için. Şİmdiden fırsatını değerlendir canım arkadaşım :16::16::16:

Yolda yürüyorum su an evime dogru kizlar ay cok yoruldum gözlerim sasi oldu mesajlara bakmaktan boyle oldum valla:27::27::27:

zaten sorma benim evde netim olmadığı için akşam neler yazılmış diye bakarken :27::27: bu şekli alıyorum. :9::9::9:

Kendim için en iyisini bilsem bilebilsem mis gibi verdiğim 10 kilonun 7sini 3 ayda geri almazdım dimi:1::1::1:

onlar hata onlar yanlış olandı şimdi kendin için verdiğin en güzel çalışmalar .:8::8::8::8:

evet suan elime DİET yazdım inşallah komşular görmez :D:D:D:D

:9::9::9::9::9: en iyisini yapmışsın umarım işe yaramıştır.:9::9::9::9:

merhaba kızlar bugünkü menüm

ballı sirkeli su

sabah : sucuk peynir 1 dilimden az ekmek ve bir tatlı kaşığı bal

öğlen : ezogelin çorbası bir kase bir dilim elma

akşam : tavuk ızgara yanında az marul az domates biraz soğan

3 litre su

45 dakika koşubandında 4,5 ve 5 hızında 3 km yürüyüş

20 dakika basen göbek kalça bacak hareketleri

:46::46::46: gayet güzel ve bence orantılı olmuş bunlar kaç kalori ?

öğünlerimin kalori toplamını nasıl hesaplayabilirim bilemiyorum. mesela kaç gr sucuk yedim bilemem. ama varsa bi sistemi uygularım

bazal hız dediğiniz sanırım günlük calori yakımım. geçengün doktorda çıktı 1,785 kalori yakıyorum günlük. çok iyi dedi. kas oranım çok yüksek çıktı suyum %45 çıktı aslında biraz az daha yüksek çıkabilirdi. iç yağlanmamda 6 kilo yani, göbek bölgemdeki yağ miktarıymış.

günlük yediklerim bana az gelmiyor aslında. doyuyorum hiç aç hissetmiyorum. zaten ben açlığa dayanamam başım ağrır :)

5 mesajada gelince ben gece 12 ye kadar çalışıyorum fırsat bulmaya çalışıyorum ama zor yani bunu bile zor ayarlıyorum. burası turistik biyer olduğu için 6 ay çalışıyoruz ve çok yoğun oluyor. ama kışın kolay çünkü çalışmıyoruz :)

2 ay daha beni mesaj sayısıyla ilgili idare edebilirseniz çok sevinirim. çünkü yazıları takip edemiyorum. biraz okuyabiliyorum hemen müşteri geliyor. umarım idare edersiniz. onun harici menümü kilo bildirimimi hiç aksatmam bi terslik olmadığı sürece.

canım netten araştırdığın zaman 3 aşağı 5 yukarı bişiler çıkıyor. bende kızlar gibi diyet arkadaşıma üye oldum ordan hesaplıyorum.:34::34:

takımımın çıtır kızları :3::21::8::12::16:

14.takım buyur kaptanım.:32::32::32::32:

canlarım ben sporumu ve cezam olan 100 mekiğimi çekmeye gidiyorum tahminen 1 saat sonra falan biter öpüyorum hepinizi :54::16::54::16::54::16::54::16::54::16::54:

nasıl mekik çekmek bak sana güzel bir tavsiye yere sırt üstü uzan sırayla ayaklarını yukarı kaldır sağ sol ve yine aynı sırayla aşağı indir sağ sol. önce yukarı tek tek sonra geri aşağı tek tek dümdüz yukarı kaldır işte.alt karın kasları için :32::32::32:

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
Kahvaltı
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.ara
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Uludağ Limonata (140 kcal)140 kcal
2.ara
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Dilim (150gr) Karpuz (46 kcal)12 kcal
Akşam yemeği
0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna (546 kcal)137 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Sulu Köfte (195 kcal)98 kcal
Son ara
0.25 x 100gr Pestil (330 kcal)83 kcal
Alınan Kalori Toplamı873 kcal

YaktığınızKalori Miktarı Veri yok:5::5:
Arkadaşlar vallahi sporu yapmak çok istiyorum özellikle yürüyüş çok iyi geliyor bana lakin bugün vakit sorunu yaşıyorum.
Su:3+(2 günde damacanayı yarıya indirdim;))

spor yapmayanın cezası 2 kat spor yapmak mıydı neydi ?:44::44: alınan kalori iyi ama yakmak lazım bide arada:47::47::47:

kızlar bugün aramıza yeni bir arkadaşımız daha katıldı....en son yorumunu göremedim ama...katılır umarım:34:

eylülcüm davet için teşekküler cnm....(bugünkü davet istisna oldu
:34:)

kızlar sayfaya sözümüz var biliyorsunuz....tüm takımlar üye almama konusunda destek oldular....bizde şu an itibariyle bir süre bu şekilde devam edelim sözümüzü tutmuş olalım mahçup olmayalım....

ben bunu bilmiyordum istisna olsun o zaman olur mu? bi yeri gözden kaçırdım galiba?:30::30:

ya ilk önce okumaya çalışınca iyiydi cevap yazarken çok karıştı bi üçgen peyniri bi sütlü kahveyi okudum bi de sporları kafan çok karıştı ama spor çok iyi :26::26::26:

45 dk da leslie yaptım

hoş geldin arkadaşım eylül ben bol bol paylaşım yapmak hepimizi motive ediyor belki farkında olunmuyor ama daha iştahlı yazıyor herkes eminim sendende bunu bekliyoruz. :16::16::16::16:

Ben Pelin,18 yasindayim 78kusur kilodayim 70kga inmek istiyorum ben de boyum 174:16:

Hoşgeldin caniim umarım senin icin faydamiz olur:16: bilmedigin merak ettiğin bir şey olursa çekinme sor hepimiz sana yardim etmeye calisiriz :16: menune gelince guzel saglikli fakat biraz az gibi geldi diyetarkadasim kalori hesaplamadan bazal metabolizmana bi bak bence Zayiflicam diye vücudun güçten düşmesin. Bizim en buyuk amacimiz saglikli zayiflamak:15:

biz burda bir aile gibi olma yolunda ilerliyoruz :nazar: zaten hepiniz benim ablam yaslarindasiniz tabii senin yasini bilmiyorum ama :44: takimda önemli olarak gördüğümüz bir diğer konu da paylaşım olayi canim. Firsat buldukca girip bizimle bir seyler paylasmani istiyoruz. Illa diyetle ilgili olmayabilir baska bir seyler de anlatabilirsin. Küçük bir takimiz fakat hepimiz azimliyiz:nazar:. Kaptanimiz melek gibi bir kaptan. Eylulcum( tfneyll) edacim (Valkyrie89) zeytin-zeytin allen fatta safahat deniz ablam (BLUEDENIZ)(saymadigim kisiler varsa ozur dilerim:18:) hepimiz takim olarak birbirimize destek olmaya calisiyoruz. Umarım hep beraber cok guzel bir takim olucaz. Geçen haftanin birincisi biz olmustuk.:nazar: Umarim bu hafta ve diger haftalar da hep biz oluruz.

Benim senle paylasmak istediklerim simdilik bu kadar... dedigim gibi merak ettigin bir şey ya da aklina takilan bir şey olursa hepimize sorabilirsin. Tekrar hosgeldin canim:16::nazar::nazar:

ay canım benim ne güzel bir yazı valla teşekkür ederiz güzellik öpim bi seni :38::38::38:

Dün ki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
6 tane ızgara köfte
5 yk mercimek çorbası
yarım kase yoğurt

Akşam

1 yk yoğurt

Su 3,5 litre

tam kızıcaktım yulaf kepeği olmasaydı senin mekik cezan yok mu göremedim hiç :47::47::47: menüyü beğendim ama zaten sen dukancığıma uyum sağlıyorsun.:52::52:

Back
X