• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar herkese Günaydın. ....
Nasılsınız ? Ben rüyamda cikolata selalesinden cikolata yiyorum gidiyorum marketten cikolatalar alip yiyorum. Ayy kabus gibiydi :) sonra bide pisman oluyorum ya gercek gibiydi. Yani cikolataya doydum rüyamda :) :) ve yersem ne hissedecegimi de anlamis oldum böylelikle

Günaydıın.. Rüyaya bak.. :53: gerçek gibi olan rüyalara benziyor..simdi nasıl hissedeceğini bildiğin için elini sürmezsin :9:

Basaracagiz insallah Caglacim :16: Sen Cumaya hedefinden haber ver :1::1:

Denizcim bu arada bir sorum olacak, biz yeni katilanlar bu Cuma listeye girecek miyiz yoksa daha haftaya Cuma mi:44:

69,5 hedefim yaa göreim su 6lı rakamları inşşş:)) inşş yaa bakalımm kurbana kimler burda olcak kimler kilo vermş olcak:))

14 Ekimde oldugunu düsünürsek Kurban bayraminin demek ki daha 6 hafta zamanimiz var. Bende o zamana dek bir hedef koyayim madem :34: 8 kilo vermeyi hedefliyorum o zaman bende :13: Yani haftada 1.3 kilo :46:

Yanliz Mervecim böyle hesap yapip sonra basaramamak yok :20: Ben bu hesaplama ile Cuma gününe 78.4 olmam gerekiyor. Sende yaz olman gereken kilonu, ki cuma gününe hesap kolay olsun :9:

Tamam tatlı m yazdim ben . 71.600 um. Cumaya 69.900 olucam söz. . 1.700 vericem . Cuma günü 69 lari görücem ins. :) ins :) cook istiyorum ..

Kizlar bayram oncesi alisverisimizin rahatlığını guzelligini mutlulugunu paylasalim o bacagimzdan gecmeyen pantalonlar varya etek giyince potuk gibi bacaklar .. :) süper bi alisveris bizi bekliyor. . Tam gaz devam kizlar simdi oglumla kahvalti yaptik ona patates kizartmasi yaptin kendime yumurta hasladim şöyle bitane yiyim dedim sonra vazgectim .. :) kizlar motivasyon düşürmek yok kacamak yok. Cok az kaldi bayrama az sabir bayramin birinci günü super gecsin. Kıtlıktan çıkmış gibi degilde yine şöyle bi baklavalarin tadina bakalım gönül rahatlığıyla :)

Selam arkadaşlar aranıza uenı katıldım lutfen banada uardım eedıp bu yarısma konysunda bılgı verırmısınız

Selam hoşgeldin ben eda
takıma davet edildin mi?
Kendinden biraz bahsede misin? boy yaş kilo hedef kilo ?

Hayır özel bi davet almadım da yeni üye oldum sırf zayıflamak konusunda tek kalmamk için
Bnm merve
160 boy 74 kilo
2.5 senelik ewlıyım ewlnmeden once 52 kıloydum
65 kıloyla hamıle kaldım şimdi durum bu yani😄

Hayır özel bi davet almadım da yeni üye oldum sırf zayıflamak konusunda tek kalmamk için
Bnm merve
160 boy 74 kilo
65 kıloyla hamıle kaldım şimdi durum bu yani😄

Kızım bir yasında dogum kılom hariç 10 kılo vernildim 1 senede hedef kılom 60
Daha zayıf olaam gusel olur ama 60 da su anda ıdeal

Bnm merve
160 boy 74 kilo
65 kıloyla hamıle kaldım şimdi durum bu yani

Azimliyim kararlıyım paylaşımımı eksik etmem diyorsan takıma hoşgeldin.
aşağıdaki kuralları kabul ediyorum cevabından sonra takımdasın.
Kurallara uyulması zorunludur. Aksi diskalifiye sebebidir. Birde 2 hafta deneme süresi var..

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır
.[/B]:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

Son düzenleyen: Moderatör:
14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.[/B]:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

Kabul edıyorum
Takımdayım

Back
X