• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün ki menü mü paylaşıyorum kızlar;
Sabah ;
Bir haşlanmış yumurta
1 adet tost ekmegi
7 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara;
1 adet armut
Aksam.
Bir tabak taze fasulye
Yogurt
Salata
Üzüm
Toplam kalori: 670
Su: 2litre
Spor: 5 mil leslie , yarim saat yürüyüş ( yürüyüş bandında), 100 twist
Bitki cayi : bi bardak ictim
Sevgiler. ..
Öğlen ve ara öğün yapmıyorsun şok diyet falan mı yapıyorsun ?

Selam kızlar nasılsınız?uzun bir aradan sonra tekrar yeşil sahalara döndüm malesef çok iyi bi kilo vremedim bu saba itibariyle 82.7yim reglimn 1.günü.ama yine de artıyla dönmemem bile büyük başarı.nasipse hedefim cumaya 82 olmak.yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler inş hep beraber hedeflere uşaşacağız.bu arada yeni hedef te edindim Kpss ye gireceğim nasıl olacak bilemiyorum ufaklıkla ama aklıma koydum i kere peşini bırakmayacağım kilo ve kpssnn.inş iyi olur.şimdi de menü paylaşımını yazıyım.bu arada taylan kümelinin kızının diyetini denyorum.doğum sonrası kilolarınıverirken yazdığı bi blok varordan aynını apmaya çalışıyorum ve çoookk faydasını gördüm.itiraf etmem gerekirse 10 gün önce artıydım şimdi ise eksi kiloya düştüm şükür.iyi ki burası var kendimi mesul hissedip ipin ucunu kaçırmadım çok şükür.akrabaların kilo takıntısından konu açılmış.ben de i sülale var eşiminkiler:) Allahım alemn karısının kızının kilosunu kadın erkek oturur yemek sofrasında konuşurlar o kadar yani.bi düğün olura otururlar düğünde ayy bu çok kilo almışş ay şuna bak ehr yerden etleri fışkırmış vs.çok sinir bozucu sanırsın hepsii 90-60-90:))bi de erkekler de dahil olur muhabbete.kaynım misal tutturmuş sen beyaz ekmek eme çavdar veriyim sana organik onu ye çok tok tutuyor vs.sana ne be adam benim kilomdan:47::47:inş ben de bi güzel zayıflıyıp hepsini gıcık edicem bi de kpss de de iyi bi puan aldımmı değme keyfime:)))

2013-09-02 tarihli kaloricetveliniz
[1] Şeftali 1 ADET
[2] Armut 1 ADET
[3] Sütaş Tam Yağlı Kaymaklı Tava Yoğurt
Akşam
[4] Pişi (sodalı hamur kızart.) 0.5 PORSİYON
Ara
[5] Kuru kayısı 4 adet
[6] CEVİZ 3 adet
Öğle
[7] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 0.5 1/2 porsiyon
[8] Tavuk Göğüs 1 ADET
Kahvaltı
[9] Çökelek (lor peyniri) 50 GRAM
[10] Domates 3 ADET
[11] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM
Toplam : 1050 kal.
Bitki çayı 2 kupa rezene
Su:3,5 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Arkadaşlar ben diet yapıyorum ve dikkat ediyorum fakat sırf bu gereksiz konuşmalara muhatap olmamak ve gıcık tavırlar görmemek için eşim de dahil hiç kimseye söylemedim.ve aile apartmanındayım 5 aile bir aradayız ara sıra da yemekleri beraber yiyoruz bu kaçamaklar da onla ilgili yoksa hiç niyetimi bozmıycm çünkü acayip hrs yaptım ikinci bi durum da leslie meselesi.bebişim küçük ve apartmaan yoğunluğum çok fazla anahtar da kayınvalide de var en büyük kavga meselem ama pat diye irebilyor evime .yüzden evde tek başına spor durumu malesef bende olmuyor çükü dedğim gibi dile düşmeden bu sürecime devam etmek istiyorum.belki size garip gelir ama bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum. Öle bi durum ki iş yaptığım akrabaları bazı şeyleri duyuyor bazen benim evimde yaptığım şeyleri bana soruyor ya da pazardan ne alsığıma varıncaya kadar çok seviyolar gereksiz şeyleri öğrenip sorgulamayı:((o yüzden leslie beni mazur görsün sizlerde bana en uygunu her gün 1 saat yürüyüş o da bebişi arabaya koyup hızlı hızlı yürümek

Son düzenleme:
Selam kızlarr

Bugün ki menüm;

Sabah;
2 adet sigara böreği :30:
1 adet çavdar ekmeği
2 dilim domates, 1 dilim salatalık
1 adet zeytin, kibrit kutusunun yarısı kadar da peynir.

Ara öğün; 1 adet tombul erik
ve bitki çayı
5 adet kayısı kurusu

Öğle yemeği;

Yarım kaşık pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yogurt

Ara öğün; 1 adet şeftali

Akşam ;

1 kase mercimek çorbası
1 adet çavdar ekmeği
Bol salata

1 Saat yürüyüş
2 litre kadar su

2013-09-02 tarihli kaloricetveliniz
[1] Şeftali 1 ADET
[2] Armut 1 ADET
[3] Sütaş Tam Yağlı Kaymaklı Tava Yoğurt
Akşam
[4] Pişi (sodalı hamur kızart.) 0.5 PORSİYON
Ara
[5] Kuru kayısı 4 adet
[6] CEVİZ 3 adet
Öğle
[7] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 0.5 1/2 porsiyon
[8] Tavuk Göğüs 1 ADET
Kahvaltı
[9] Çökelek (lor peyniri) 50 GRAM
[10] Domates 3 ADET
[11] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM
Toplam : 1050 kal.
Bitki çayı 2 kupa rezene
Su:3,5 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Arkadaşlar ben diet yapıyorum ve dikkat ediyorum fakat sırf bu gereksiz konuşmalara muhatap olmamak ve gıcık tavırlar görmemek için eşim de dahil hiç kimseye söylemedim.ve aile apartmanındayım 5 aile bir aradayız ara sıra da yemekleri beraber yiyoruz bu kaçamaklar da onla ilgili yoksa hiç niyetimi bozmıycm çünkü acayip hrs yaptım ikinci bi durum da leslie meselesi.bebişim küçük ve apartmaan yoğunluğum çok fazla anahtar da kayınvalide de var en büyük kavga meselem ama pat diye irebilyor evime .yüzden evde tek başına spor durumu malesef bende olmuyor çükü dedğim gibi dile düşmeden bu sürecime devam etmek istiyorum.belki size garip gelir ama bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum. Öle bi durum ki iş yaptığım akrabaları bazı şeyleri duyuyor bazen benim evimde yaptığım şeyleri bana soruyor ya da pazardan ne alsığıma varıncaya kadar çok seviyolar gereksiz şeyleri öğrenip sorgulamayı:((o yüzden leslie beni mazur görsün sizlerde bana en uygunu her gün 1 saat yürüyüş o da bebişi arabaya koyup hızlı hızlı yürümek

merhaba hos
ları
geldin cagla bende yeni katıldım . anlıorum seni yaa umarım problem olmadan verirsin kilolarını yaa..

Hosbulduk arkadaşlarrr :))) :32:
Memnun oldum Tülin :) sen bana dusche de yeterli olur zatennn :1:
Bana daha çok uyar isimler benim. Hiç aklımda kalmıyor o yüzden yeni. Gelen herkese nicki ile hitap edeceğim şimdiden kusuruma bakılmasın olma mı:)hoşgeldin aramıza
Valkyrie89 ;

Öğle yemeklerini halledicem iş yerim hemen evimin karşısında olmadı gidip evde hallederim öğle yemeğimii zaten bu haftada çalışıyorum sonra bırakıyorum malum okullar.. :34:
Çok şanslısın ev iş yeri mesafesi:nazar::46:
Tamam ablacim bu hafta bildirim yapicam mutlaka ve dikkat edicem kiloma bende cok uzgunum ama kedicikler kopekcikler hep hasta :( annemler gelince yani kendi evime gectigimde her sey daha güzel olucak... bu hafta bildirim yapayım o zaman obdan sonra izinli olayim bi iki hafta ablacim aranizdan ayrılmak hic istemiyorum bende...:43::43:
Canım hiç moralini bozma arada izin almak daha iyi kaptancığımın dediği gibi.ayrılırsan geri dönmek istediğinde sana zor olur:(((

selamm kızlaar

sabah
*2 dılım ekmek
*yarım kibrit kutusu peynır
*4 zeytın
*domates
*sekersız cay
ara
*sekersız kahve
oğle
*1 dılım ekmek
*1 tabak turlu
ara
*1 adet rendelenmiş havuc
aksam
*3 köfte
*1 dılım ekmek
*ayran

toplam kalorı : 875
su:2,5lt
bıtkı cayı:1 kupa
spor: leslie 45dk ama oğlum kucagımdaydı bırlıkte yaptık dıs cıkarıoda huysuz uyumuoda mecbur onla yapmaya calıstım

öpüorum sizi iyi haftalar simdidenn
Gayet güzel menü.Allahbağışlasın oğluşun ne kadarlık diş ıkarıyor demişssin.

Bugün ki menüm ;
Sabah ;
Bir dilim kizarmis tost ekmegi
2 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Bir bardak sekersiz cay
Bir tanr haşlanmış yumurta
Ara:
Salata
3-4 kaşık yogurt
Aksam;
4 tane krep
2 zeytin
Üzüm
Spor: 1.5 saat ev temizliği;:)
1 saat gezme tozma
Su ; 1litre
Bitki cayi ; yarim bardak :)

Toplam kalori; 770
Sevgiler saygilar. .....
Krep ve azsuharicinde bi sorunyok bence
aynen benimde hedefim bayrama kadar 10 inş basarırız yaa

Evet. Bn de 10 istiyorum bayramda kızkardeşimin i hayır işi olabilir kıyafet bulamam yokska:(((

kızlaar bugun edirne ye gidioruz kardesimi üniversiteye yazdırmaya gece 2de yola cıkıcaz kısmetse.. annem yine kek poğaca börek cörek yapmıss ya 2 elma alırdık yeter bize dedim yolda canımız sıkılır yeriz dedi ya:d:d
Tabi anne deseydin can sıkıntısına bire bir bunlar:)))
iyi akşamlar kızlar :)
eylülün gelmesiyle şehre geri döndüm tabii çoğu kişide döndü tabii onlarla dışarı çıkıyorum burayı aksattım :( iyi ki yemin etmişim yemin etmesem ipin ucu kopardı şu zayıf olma psikolojisine alışamadım bir türlü kendimi hala 90 kilo gibi düşünüp hissediyorum ama aslında 62 kiloyum bunu nasıl çözücem bilmiyorum kilo korumayı bu yüzden beceremedim sanırım ne aptalım :(
bugünkü menüm
sabah: 2 yumurta(1 dilim ekmeği çıkarıp yumurta koydum 1 yumurta beni doyurmuyo yahu )
1 dilim diyet peynir
5 zeytin
domates-salatalık

ara:1 bardak yağsız süt

öğlen: yağı süzülmüş 100 gr ton balığı
2 dilim çavdar ekmeği

ara:5 diyet bisküvi

akşam: 8yk kaşığı taze fasulye
4 yk yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği

spor: 10 interval koşu+30 dk orta tempoda yürüyüş
Menü ideal ama interval koşu ne olii ki ?

:) :) ya sorma ben on kilo verdim de bana demediler yanimda annem vardi anneme dedi gerizekali ne kadar kilo vermissin die sirf bana inat gibi bekliyorum ya ben. Annemde bana dio ki kiz ben kilo aldim vermedim ki dio.:) ya onlarn yüz ifadesi herseye deger bosver sen ....
Hee hee hheee anasına bak kızını gör deseydin;)))
merhaba hos
ları
geldin cagla bende yeni katıldım . anlıorum seni yaa umarım problem olmadan verirsin kilolarını yaa..

Çok sağol canım sen de hoşgeldin.inş hep beraber. Kurtuluruz bu kilolardan

Bana müsade bebiş uyududu benim de gözlerim kapanıyor biraz uyuyalım;))

Günaydın hanımlar
Herkese bol yeşilcaylı bol sulu bol bitki caylı bol sporlu ve malesef az yemkli günler

Menü
Haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Biraz peynir
Bı sabah biraz bal yemek istiyorum
Salatalık ve domates
Şekersiz çay
Buyrun sofraya;)))))))

Keşke ewlwrimiz yakın olsada bole diyet programlarıyla birbirimize misafir olsak hem zor olmazdı
Bugun bnm günüm var inş kısır falan yapar en fazla ondan yerım yoksa gitti rejim gitti peeriz.
;(((

Sabak elma sirkeli su içtim bunada dün basladım he kızlar
İnadına zayıflayacagız
Hem saglıgımıza hem guzellıgınıze
Özguvenımıze kavusacagmız gunlerı gozumde canlandırıyorumda ayyyy

Selam kızlarr

Bugün ki menüm;

Sabah;
2 adet sigara böreği :30:
1 adet çavdar ekmeği
2 dilim domates, 1 dilim salatalık
1 adet zeytin, kibrit kutusunun yarısı kadar da peynir.

Ara öğün; 1 adet tombul erik
ve bitki çayı
5 adet kayısı kurusu

Öğle yemeği;

Yarım kaşık pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yogurt

Ara öğün; 1 adet şeftali

Akşam ;

1 kase mercimek çorbası
1 adet çavdar ekmeği
Bol salata

1 Saat yürüyüş
2 litre kadar su

Sigara böreği olmamış :20:
Öğle ve akşam yemeklerin yetersiz.
Mesaj?
Toplam kalori ?

Günaydın kızlar. :3:
Az kalorili bir gün diliyorum herkese. Bugün işlerim biraz yoğun. Bu nedenle çok gelemeyebilirim. Kızmayın lütfen görüşmek üzere.

Haklısın cuma gunu 1 kılo bıle eksık cıksam bnm için gelişmede
Dikkat etmm lazım
Dıkkat etmm lazım
Dıkkat etmm lazım

30 mekik cektım
15 de bacak calıştırdım
Prensesımı doyurup dışarı yürüyüşe çıkıcam
Kızımıda bindircem arabasına
Kiiimm tutaaar bizi
Heheyyyyttt beee

Back
X