2013-09-02 tarihli kaloricetveliniz
[1] Şeftali 1 ADET
[2] Armut 1 ADET
[3] Sütaş Tam Yağlı Kaymaklı Tava Yoğurt
Akşam
[4] Pişi (sodalı hamur kızart.) 0.5 PORSİYON
Ara
[5] Kuru kayısı 4 adet
[6] CEVİZ 3 adet
Öğle
[7] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 0.5 1/2 porsiyon
[8] Tavuk Göğüs 1 ADET
Kahvaltı
[9] Çökelek (lor peyniri) 50 GRAM
[10] Domates 3 ADET
[11] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM
Toplam : 1050 kal.
Bitki çayı 2 kupa rezene
Su:3,5 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Arkadaşlar ben diet yapıyorum ve dikkat ediyorum fakat sırf bu gereksiz konuşmalara muhatap olmamak ve gıcık tavırlar görmemek için eşim de dahil hiç kimseye söylemedim.ve aile apartmanındayım 5 aile bir aradayız ara sıra da yemekleri beraber yiyoruz bu kaçamaklar da onla ilgili yoksa hiç niyetimi bozmıycm çünkü acayip hrs yaptım ikinci bi durum da leslie meselesi.bebişim küçük ve apartmaan yoğunluğum çok fazla anahtar da kayınvalide de var en büyük kavga meselem ama pat diye irebilyor evime .yüzden evde tek başına spor durumu malesef bende olmuyor çükü dedğim gibi dile düşmeden bu sürecime devam etmek istiyorum.belki size garip gelir ama bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum. Öle bi durum ki iş yaptığım akrabaları bazı şeyleri duyuyor bazen benim evimde yaptığım şeyleri bana soruyor ya da pazardan ne alsığıma varıncaya kadar çok seviyolar gereksiz şeyleri öğrenip sorgulamayı

(o yüzden leslie beni mazur görsün sizlerde bana en uygunu her gün 1 saat yürüyüş o da bebişi arabaya koyup hızlı hızlı yürümek