Seni kendime zimmetliyorum bacım baştan söyliyim.şimdik ben kendimi anlatayım sana.ben de kendimi bildim bileli taaaa ergenlikten beri hep 70-80 arası gidip geldim hiçççç 6lı rakamları görmedim belki 1 -2 kere 3-5 haftalığına.ama bu sefr artık kurtulmak istiyorum yol uzun ve destekleşmek lazım .ilk hedef yılbaşına 70 ağır ağır olacağından yaza kadar da 60 doğum günüme kadar ise 55 7 ağustos doğum günüm ve benim bu süreci düzgün değerlendirmem lazım.şindik bayrama da 78-79 gibi olmam lazım ki en azından eski bi kıyafetimi giyebiliyim.81-82 ile hamile kalmıştım hamilelik kilom kalmadı nerdeyse ama ben artık daha da zayıflamak ve bu yağ paketlerden kurtulmak istiyorum.aile apartmanında oturuyorum ve yemeklerimiz beraber oluyor genelde.görümcem -eltim vs etrafımdaki bütün bayanlar zayıf ve kilo takıntılı eşim de dahil

(((bu ailenin en büyük özelliği bi araya oturunca ilk konu kilo ve kilolu insanların çok yemesi.bana da hep cahil bilmez muamelesi yapılması

((işte hepsine inat kapak olsun diye ben de hiçççç diyet yaptığımı paylaşmadan kilolarımdan kurtulmak istiyorum 30 yaşındayım ve 31.yaş günümde zayıffff zappzayıffff bı hatun olmama lazım çoookkkk güzelll bi elbise ve yüksek topuklu ayaklkabı hayaliyle kendimi kamçılıyorum kilo çizelgemdeki topuklu pembiş ayakkabınınhikmeti de budur bayanlar:))))
P.tesi itibariyle yine sıkı bi şekilde başlıycam.şimdi sorum şu ki etrafınızla olumsuzluk yaşayınca nasıl bu süreci atlatıyosunuz?ben moralim bozulunca acayip bi canavarla yüzleşiyorum içimdeki yemek yeme canavarıyla

(( sanki yedikçe sinirimi alıyorum çookkkkk kötü i huy ve brn bundan nasıl kurtulurum bilemiyorum

(((
Offf amma yazmışım neyse kafanızı şişirdim.birazdan temizlikçi bayan gelicek ütülerimi halletsin tam 7 makina çamaşır yıkandı bıdığa minik minik yeni takımlar pantolon vs aldım bi sürü ütü var en az 3-4 sepet.tek başıma altından kalkamıyorum bu titiz kocayla.çamaşır asılmazsa laf ediyo benimki malesef

(aslında huyu dil idare eder ama dışarda strese girince bana patlıyor ve ben de çok kırılıyorum kendimi yemeğe veriyorum malesef

(((ben de evi toplayıp yemek yapıyım ancak zaten yetişicem.öğleden sonra da misafirim olabilir.şimdi dünkü kötü menümü paylaşıyım ki bi daha yapmıyım aynı hTaları.