• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:71: :71: :71:
14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar... :34:
PÜSKÜÜT

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:
kuralları okudum gayet motive edici kurallar var kabul ediyorum...
Şuan ki kilo?
Yaş?
Boy?
Hedef kilo?
Bazal metabolizma hızı ?(diyetarkadasim.comdan hesaplayabilirsin)

Şuan ki kilo : 80
Boy : 1.62
Hedef kilo : 55
Bazal metabolizma hızı : böyle bişey ilk defa duyuyorum eğer yanlışlık yoksa 1612 yazıyo

kuralları okudum gayet motive edici kurallar var kabul ediyorum...

Şuan ki kilo : 80
Boy : 1.62
Hedef kilo : 55
Bazal metabolizma hızı : böyle bişey ilk defa duyuyorum eğer yanlışlık yoksa 1612 yazıyo

Günlük menü paylaşımında yediklerinin kalori toplamınıda yazıyorsun günlük 1200 kalori alıp birde spor yaptın mı kilolar su gibi gider...

Günlük menü paylaşımında yediklerinin kalori toplamınıda yazıyorsun günlük 1200 kalori alıp birde spor yaptın mı kilolar su gibi gider...

ben hiç bilemem ki yediklerimin kalorisini hesaplamayı :(

diyetisyenimin verdiği liste 1500 kalorilik eğer yardımcı olursanız o lsteyi 1000 yada 1200 kaloriye düşürüp daha iyi kilo vermek istiyorum

Sporu acken mı toksa toklen mı yapmak makbul hanımlar yhaaa yada en verimli spor sizce hangi saatlerde

Deniz abla önerilerini oludum da gercekten bunun düzeltilmesi lazım sonucta bizim takımlar arasında kıyaslamamız var dedıgın gibi olursa motivasyon düser gittikçe

diyetisyenimin verdiği liste 1500 kalorilik eğer yardımcı olursanız o lsteyi 1000 yada 1200 kaloriye düşürüp daha iyi kilo vermek istiyorum

Diyetarkadasım.com a üye ol
Orda kalori hesabı yapabilirsin cnm

Merhabalar kızlar. ...
Sabah;
1dilim kepek ekmegi
1adet haslanmis yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
1kibrit kutusu zeytin
Ara;
1adet armut
Aksam;
Salata
Yogurt
Yesil fasulye
Üzüm
Toplam kalori: 600
Su:1litre
Spor:2 mil leslie (25dk )
Cay gece icicem
Meaaj: cok :)

Diyetisyenin 1500 kalorilik liste verdiyse bence ona uymalısın. Bildiği bir şey vardır elbette.

Sabah (çok kansız olduğum için hem kan sağlaması hem de c vitamini olsun diye her sabah bu ikiliyi tüketicem-kışa hazırlık bir nevi)
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal)52 kcal
Kahvaltı:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
Öğle:
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı) (139 kcal)35 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Arpa Şehriye Pilavı (405 kcal)203 kcal (aslında yarım porsiyondan da az yedim. 1/3 kadar ama yemekhaneden yiyorum ve ne çıkarsa bahtıma oluyor genelde... bunu yemesem sadece çorba ve 1 porsiyonun çeyreği kadar salata ile erik vardı... doyamayıp başka şeylere saldıracağımı düşündüğüm için azıcık yedim)
4.00 x 1 Adet Mürdüm Eriği (15 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet Kuru Pasta (75 kcal)75 kcal (çok acıktım öyle böyle değil, öğleyi iyi yemediğim için ve mens dönemine yaklaşıp metabolizmam hızlı çalıştığı için çok acıktım sanırım. başka da bir şey yoktu elimin altında ve sdc 1 kuru pasta ve 1 lira büyüklüğünde yuvarlak bir kuru pastaydı ama tabi affı yok :( )
0.50 x 100gr Palamut (168 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
0.50 x 1 Duble (100gr) Rakı (250 kcal) 125 kcal (bunun da affı yok;bilinçli tüketici :)
Alınan Kalori Toplamı:1201 kcal

Sanırım artık sadece spor yapıp yeşil çayımı içip yatmalıyım. ağzıma hiç bir şey sürmicem şu saatten sonra.

Şimdiye kadar su: 2 lt
Mesaj: takip edemiyorum, siz nasıl beceriyosunuz, bir yerde mi yazıyor? 5 falan olmuştur diye tahmin ediyorum..

Merhabalar kızlar. ...
Sabah;
1dilim kepek ekmegi
1adet haslanmis yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
1kibrit kutusu zeytin
Ara;
1adet armut
Aksam;
Salata
Yogurt
Yesil fasulye
Üzüm
Toplam kalori: 600
Su:1litre
Spor:2 mil leslie (25dk )
Cay gece icicem
Meaaj: cok :)

Biliyorum diyeceksin ki siz de taktınız yediklerime :) ama canım benim 600 çok çok azzzz... spor da yapıyosun üstüne bir de. 400 kalori vücudun nesine yetsin? vücut kıtlık moduna geçecek ve yokluk var diyip yağ depolamaya çalışacak bundan sonra... bak 2-3 haftaya kilo veremiyorum diye ağlanmanı istemem buralarda :( lütfen araya ayran koy süt koy bir şey koy... illa acıkmak durumunda değilsin yemek için... ben de pekmezi hiç sevmem ama sağlık için içicem her sabah napiyim... bu böyle...

ben anlamadımki nota dan :(

bugunku menum

sabah
*2 dılım kızarmıs kepeklı ekmek
*25gr peynır
*4 zeytın
*domates
*salatalık

ara
*sekersız kahve

oğle
*2 dılım ekmek
*tavuk sote
*100gr yogurt

ara
*elma

aksam
*tonbalıklı salata
*2 dılım ekmek

toplam kalori:900
su:3lt
bıtkı cayı :1 kupa
spor:45dk leslie

öpüldünüzz

Biliyorum diyeceksin ki siz de taktınız yediklerime :) ama canım benim 600 çok çok azzzz... spor da yapıyosun üstüne bir de. 400 kalori vücudun nesine yetsin? vücut kıtlık moduna geçecek ve yokluk var diyip yağ depolamaya çalışacak bundan sonra... bak 2-3 haftaya kilo veremiyorum diye ağlanmanı istemem buralarda :( lütfen araya ayran koy süt koy bir şey koy... illa acıkmak durumunda değilsin yemek için... ben de pekmezi hiç sevmem ama sağlık için içicem her sabah napiyim... bu böyle...
Canim olur mu öyle şey. İstediğini yazabilirsin :) haklısın diyecek lafim yok yarin daha dikkatli olmaya calirim..

Sabah
5 zeytin
Yar kib kutusu kadar peynir
1 domates
1 salatalık
Sekerseiz 2 bardak cay
2 dilim kep ekmegi
1 tatlı kadıgı kusvurnu marmelatı
Yarım haslanmıs yumurta

Ara:
Elma ve yeşil üzüm

Öglen saat 3 bıcuk 4 gıbı yemek zorunda kaldım piknige gittik ben o arada form bisküvi yesim 6 adet

2 közlenmiş patlıcan
1 közlenmiş domates .biber sogan ve payates 1,5 ( hepsi kçzlenmiş)
Malesef yarım avuc cekirdek 126 kalorilik diyim size ( hesaplayıp ole yedim
Ayran 2 bardak
Et yemedim kızlar yiyemedim daha dogrusu
Etleri bn hazırlayınca iştahım kaçtı
Kokudan dolayı
En gec 18 45 ti yemegi bıraktigöda
Sonrasında kahve
Spor: leslie 3 mil
40 dk yürüyüs
Ewe geldikten 1 saat sonra 17 mekik cekebişdim
Kalori:803
Su;2 lt
Bitki çayı ; 3 kupa
Mesaj;17
Bugun biraz öenü saatlerim karısık oldu
YORUMLARINIZI BEKLIYORUMMM CANLARIM

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar buun bir karar verdim
Ekmegi tamamn kesiyorum
Yeşilcay gunde 3 defa düEnli içiyorum
Sabahcok erken kalkıpac karna yürüyüse gidiyorum( havalar soguyana kadar en azından)
Aksam en gec ama en geç 19;30 da bitiyorum yeme işini oldu ki ogun aksam gecikti o zaman bile yemicem yemek saatim gelince bişiler yicem
Atıyorum elma bisküvi form olandan gibi gibi seler
Suyu 3 lt cıkarmaya baslıyorum yarından ıtıbaren
Sizce nasıl

Back
X