Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Walla sunu bılır sunu soylerım
NERDE HAREKET ORADA BEREKET
ben eskıden ne yesemde kılo alsam dıye ugrasıyodum yaklasık 3 sene önce
Bnm yedıgımı 2 kışı zor yerdı ama cok hareketlıydım asırı hemde afedersınız yedıgımı hmn cıkartıyodum
Hm iş hem okul ewe gel ew işi yap
Sonra etraftakı ımsanlarla ugras
Millete yarsnacam dıye gece gunduz calış kılo alamıyodum 52 gecmıyodu 53 olsam sewınıtodum
Ne zamn ewlndım esmle hep dısarda yıyoduk ılk zamnlar faln sonra gamıle kaldım ewde durdum derken ......
Suanda buradayız yanı
Hareket spor bi aksıyon bi macera bi bişiler lazım yani ;)))))))))

:46::46::46::46::46:

off ben neden bu kadar çabuk hırslanıp bu kadar çabuk vazgeciyorum 15 kilo 30 kilo verdim diyenleri gördükce bi yandan hırslanıyorum bi yandan da korkuyorum ben verebilirmiyim acaba
30 kilo versemde 50 kilo olsam tekrar

Verırsın cnm verırsın senle pek muhabbet kuramadık ama amac belli yanı kendımı tanıtayım bn
Bendeniz merve:))
23 yasındayım
160 boy pos
72.1 dim gecen cuma tartıldıgımda
2. Haftam oluyo baslıyalı
Baslangıc kılom 74 idi
Ewet cnm 1.900 gr verebıldım 1 haftada napım allh berekt versın
He buarada ewlıyım ve bır yasında dunyalar tatlısı bi cadım var
Ya sen kimlerdensin:))))

Zordegil( merve) cnm ii geceler
Sölemiştim eşim izinde oldugundan dolayı pek giremıyom cnm haftaua baslıyo işe bol boool konusuruz hepberaber inşşş

Deniz ablaaaaa gözükmüyosunn nerdesinnn
Eda senıde yakalayamadım yhaa neyse olsun
Fatma cım sen nerdesın

Verırsın cnm verırsın senle pek muhabbet kuramadık ama amac belli yanı kendımı tanıtayım bn
Bendeniz merve:))
23 yasındayım
160 boy pos
72.1 dim gecen cuma tartıldıgımda
2. Haftam oluyo baslıyalı
Baslangıc kılom 74 idi
Ewet cnm 1.900 gr verebıldım 1 haftada napım allh berekt versın
He buarada ewlıyım ve bır yasında dunyalar tatlısı bi cadım var
Ya sen kimlerdensin:))))

ben melis
23 yaşındayım
boyum 160 ama biraz şikayetciyim :))
ben dün başladım 80 kilo ile
umarım burası bana iyi gelecek
bu arada benim en iyi arkadasım arkadastanda öte kardesim dediğim kişi de merve
bi an o mu acaba diye düşündüm ki kızın varmış ALLAH BAĞIŞLASINN onun bi oğlu var
bu arada izmirde yasıyorum sen nerde yasıyosun

Canlsrım herkese iyi geceler
Rabbim rahatlık huzur versınnn
Yarın görüşmek dileğiyleeeee
HOŞCAKALINNNN

ben melis
23 yaşındayım
boyum 160 ama biraz şikayetciyim :))
ben dün başladım 80 kilo ile
umarım burası bana iyi gelecek
bu arada benim en iyi arkadasım arkadastanda öte kardesim dediğim kişi de merve
bi an o mu acaba diye düşündüm ki kızın varmış ALLAH BAĞIŞLASINN onun bi oğlu var
bu arada izmirde yasıyorum sen nerde yasıyosun

İstanbulda yasıyorum cnm boşwer şikayet etmeyı
Kendını oldugun gıbı kabullen sıkıntı yapma cnm
Kılo verınce 160 mışlık boyumız 170 gıbı duracak ınan ewlımısın

Yatıcaktım ama cvb yazayım dedım
Burası gercekten cok farklı kız kıza veya kadın kadına ohhh
İçini dokuyosun
Motive oluyosun
Ne bılım arkadaslık kuruyosun düşün yaniii
İnşş kılolardan kurtulup bi zayıflarsak varyaaa
Olacak bn ınanıyorummm
Sadece nefsimize hakım olup irademize sahıp cıkıcaz bu yanı

Yatıcaktım ama cvb yazayım dedım
Burası gercekten cok farklı kız kıza veya kadın kadına ohhh
İçini dokuyosun
Motive oluyosun
Ne bılım arkadaslık kuruyosun düşün yaniii
İnşş kılolardan kurtulup bi zayıflarsak varyaaa
Olacak bn ınanıyorummm
Sadece nefsimize hakım olup irademize sahıp cıkıcaz bu yanı

ewet bende senin gibi dşünüyorum daha yeniyim ama güzel arkadaşlıklar kurulacak gibi geliyo

Avrupa yakası basaksehırdeyım cnm
Rabbım karsına hayırlı bi kısmet cıkarsın inşş
İlk hedefın Zayıflmk olsun cnm gerısı gelırrrr merak etme

ewet bende senin gibi dşünüyorum daha yeniyim ama güzel arkadaşlıklar kurulacak gibi geliyo

Yani amac aynı oluncaa
Ben burda cok rahatım
Kızlara anlatıyommm eltımı onu bunu sunu ;))) aklıma ne gelırseee yanı
İçimi dokuyom bı nevı ayy bı guzel oluyo kı

inşllah ya inşallah en kısa süredeee...

Canımm sana ayıp olmassa bn uyuyayım diyorum malum cocuklu hatınların uykusu sayılı gun gıbı bnm kı bu sralar 6 da kalkıyo
Dişleri cıkıyo ablası
Bi fena bi fena şimdi yatmayıp sabah uyanamassam yanıma gelip o dişlerini bnm yanaklarda bilerler iyi geceker cnm

Canımm sana ayıp olmassa bn uyuyayım diyorum malum cocuklu hatınların uykusu sayılı gun gıbı bnm kı bu sralar 6 da kalkıyo
Dişleri cıkıyo ablası
Bi fena bi fena şimdi yatmayıp sabah uyanamassam yanıma gelip o dişlerini bnm yanaklarda bilerler iyi geceker cnm

ayy masallahh yerim ben onu ya ben çocukları çookkk severim inşallah benimde olur
sen uyu tabi cnm iyi gecelerr

Hayır kesinlikle hap kullanmadi onu biliyorum ve bir senedir kilo almamis saglikli vermis. Bende merak ediyorum daha aramadi bende menü mu paylasmaya girdi m arayinca konusunca ilk isim buraya yazmak kızlar. .ama anlatacagim sey olmaz olur mu dedi ben bi tavsiyen var mi demistim de.. bende zaten anlatmak isterim dedi .. harfi harfine uyarim. Ya cok kiloluudu 54 kilo ne demek ya hala inanamıyorum ki. Neyse iste ben biliyorum da kızı. Neyse ben menü mü paylasayim
Sabah;
4 zeytin
1kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Haslanmis yumurta
1.5 dilim kepek ekmegi
Ara ;
Yatim kase yogutt
Bir dilim ekmek
Aksam;
1tabak nohut
Yarim tabak pilav
Salata
Yogurt
Toplam kalori; 900
Su; 2litre
Cay; aksam icerim
Sporuma da az sonra gidicem yazarim

Öpüyorum. Özellikle edadan yorum bekliyorum ;)

Ahhh ahhhhh kendimi bir yerlerden atacağım. :9:
Sabah ne güzel başlamışsın. Şu öğle yemeklerinibir yemeye başlasan ne güzel olacak. Akşam yediğin nohut pilav kalori miktarını şişirmiş. Ee ama şöyle bir şey var. Akşamları daha hafif geçirmeye çalışsan öğle yemeği atmasadanda güzel bir salata+ayran+ et/balık/tavuk gibi birşey yesen ne kadar güzel olacak. Akşamları sebze yemeği yemek daha faydalı. Çünkü akşamları metabolizma hızımız düşüyor. Bu nedenle akşam alınan fazla kaloriler kilo olmaya daha müsait kilo almasadan kilo veremezsin yani...
Bugünden itibaren ara çğünlerinde Sabahla öğle arasında 1 bardak süt şekersiz olmak şartıyla kahve olarakta içebilirsin. Öğle yemeyi yiyorsun ve öğle ile akşam arasına 1 porsiyon meyve. Elma ye mesela. Açıkırsan salatalık domates doğra ye. akşamda salata yapıyorsun. ve sebze yemeyi pişiriyorsun. Ondan yiyorsun anlaştık mı ?

Lütfen yanlış anlama ultimatom gibi değilde yapman gereken bu olduğu için söylüyorum. İnan senin iyiliğin için...

1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)135 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)125 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Fincan (150ml) Filtre Kahve (Sütlü) (6 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Rosto Et (Haşlanmış Patates İle) (311 kcal)156 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Rosto Et (Haşlanmış Patates İle) (311 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Brokoli Çorbası (108 kcal)108 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)42 kcal
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
3.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)252 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tutmaç Çorbası (182 kcal)182 kcal
Alınan Kalori Toplamı1336 kcal

bu seferki çok tutmuş ya :( aslına bakarsan ben daha akşama meyve de yerim diyodum ama damlaya damlaya kalori oluyomuş yani... iyiki yazıyouz gerçekten, ne işe yaradığı şimdi daha anlaşılır oldu :)

oradaki dana rosto patates püresiyle diyo ya, etin hepsini yedim pürenin de 3te birini yedim aslında ama kaloriyi nasıl ayarlayacağımı bilmedim için 0.75lik yaptım ortaya karışık :)

bu arada bu verdiğim kaloriler hep en maksimumu. yani 100 gram dan daha az yoğurt yedim misal aslında ama 50den de fazlaydı :) takribi rakamları veriyorum kısacası ama eksiğini değil de fazlasını veriyorum...

spor: 1 saat hafif tempoda yürüyüş yaptım. bugün adetimin ilk günü hiç gücüm yok inanın
çay: sabah yeşil çay, şimdi de formula 7

Püreyi hayatından çıkartmalısın. Patates zayıflayana kadar yok. İlla yiyeceğim diyorsan haşlayıp azcık ye. Marmelat göze çarpıyor..
akşamda çorba içmeseydin yada bir tane köfteyi azaltsaydın on numara menü olmuş. (kalori çok fazla değil) sıkıntı yapma. Sadece yasaklı yiyecekler yemişsin. Tebrikler...

Edacim bunları bizimle paylastigin cok iyi oldu bilgilerimi tazelemis oldum ve fark ettim ki uzun zamandir bunlar hakkında arastirma yapmıyorum arastirma yapmakta motivasyonu yuksek tutuyor :)
Dün girmeye calistim ama olmadi dunku ve bugünku menumi birlikte paylasiyim
Dunku menum
Sabah 2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Salatalik domates

Daha sonrasinda bir kacamak var aslında yeminliydim ama tek secenegim o bir dilim pizzayi yemekti yoksa 8e kadar ac kalicaktim 1 dilim ekmek domates peynir ve sucuk yiyormus gibi dusunup kendimi rahatlattim ve yedim yoksa yiyemezdim ama en son ogle yemegi yemedigimde hastanelik oluyordum hastanedense yemek daha iyi bir secenekti yaninda ayran icip proteinle kapatmaya calistim ve dun sitede calisma var diye giremedim ceza alicagimi bildigimden yerinede getirdim :) sabah kendi sporumu yapmistim aksam yemeginden sonra da 1 saat orta tempoda yurudum
Oglen 1 dilim pizza 1 kutu ayran

Aksam tavuk sote
4yk yogurt
Salata

Spor: sabah 15dk interval kosu 30dk orta tempoda yuruyus aksam 1 saat orta tempo yuruyus
Su 3 litreyide gecirmeye çalıştım idrar yoku enfeksiyonundan endiseleniyorum :( her türlü hastalik beni buluyor ya
Bugun
Sabah 2 yumurta
1 dilim peynir
Salatalık domates
1 dilim ekmek
5 zeytin
Ara 1 avuc kuru üzüm
Oglen 100gr ton baligi
2 dilim ekmek
Salata
Ara 1 bardak sut
Aksam 8yk bezelye yemegi
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Spor yok dunden sonra bugun cok yorgunluk oldu ustumde dinlenicem
Su 3 litreyi gectiginde saat 5ti cok su içiyorum ben ya
Mesaj daha yazicam :)

Ay canım harikasın. Yaptığın kaçamağa hemen cezanı kesmişsin ve uygulamasın en doğrusunu güzelini yapmışsın.
İsteğe göre haftada 1 gün spor için tatil yapabiliyoruz. Seninde dün yapmadığın spor tatil gününden olsun. Hadi bakalım:46::46:

Back
X