• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karnım acıktı
Aldım bi elma kütür kütür yedim aclığım gitti yuppiiiiiiii
Elmayı sewıyorumm

kızlar bugün abla şinitzel makarna ve sigara böreği yapmış yemek olarak:43:
14:30
ama benüm menüm
3. çatal makarna (tabağımın kenarına koydum)
1 adet şinitzel
2 bardak su

15:00
1. ara
form plus kiraz saplı çay

fadikçim acıkmışsın sanırım.....ara öğünde süt ilaveli nescafe +3-4 tane yulaflı bisküvi yada bir kaç çubuk kraker atıştıra bilirsin cnm....meyve demedim açım diyorsun diye bunlar sana tokluk hissi verir.....

arkadaşlar, geçenlerde bebeği olan bir arkadaşımıza gidiceğimizi ve muhtemelen de pizza partisi olacağını söylemiştim öğle yemeği yerine. sonra o gün iptal olmuştu malum... ama bugün o ziyaret gerçekleşti. pizza söylemedik ama yine pastalı börekliydi. livanın içi nutella parça çikolatalı falan olan bir rulo keki var bilir misiniz bilmem? işte ben ondan YEMEDİMM!!! alkış lütfen :46: yine livadan çeşit çeşit kuru pasta vardı. onlardan da hiç almadım. ama açtım sonuçta öğle vakti. börek vardı ev yapımı yufkadan kıymalı ama nasıl diyeyim yani bir tanesi anca bir sigara böreği kadardır. yuvarlaktı ama çok küçüktü... 2 tane ondan yedim sadece... öğle yemeğim bu oldu bugünlük... dolayısı ile açım aslında :44: ceviz yedim mandalina yedim ama tam tokluk oluşmadığın hep bişiler ararsın ya yiyecek o haldeyim... bir ayran içebilirim şimdi... bence fena atlatmadım bu ziyareti ne dersiniz? :)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Süperrsin cnm helal olsun işte 14. Takımın azimlilerinden duyguuuuuu
Alkışşş

bende acıktım yaa kayın validem aradı baban adana dürüm almıs gel yemeye dio yok dedim bende hazırladım yemek :)) bende bamya yiim ozaman:)

:46::46::46::46::46::46::46:
Süpersin işte buu
O dürümü yesydin cok pişman olacaktınnn emin ol ne gerek var bamya ıle doyarsın hemde saglıklı

bu arada bugün masa etrafında oturmuş arkadaşlarla konuşuyoduk, kilodan falan bahsediyoruz tabiki :) bir arkadaşım sen zayıflamışsın dedi ben tabi pek bir sevindim mutlu oldum. sonra zaman geçti üstünden ayakta gördü beni bir yere gidiyodum... yok sen gerçekten baya zayıflamışsın baya farketmiş dedi:53::10: çok çok mutlu oldum.... sonra tabi hemen cool takılıp yok ya tartıda bişi farketmedi de işte sporu tekrardan soktum hayatıma sıkılaştım muhtemelen felan ayaklarına yattımmm :9: gıcığım di miii :) :9:

bu arada bugün masa etrafında oturmuş arkadaşlarla konuşuyoduk, kilodan falan bahsediyoruz tabiki :) bir arkadaşım sen zayıflamışsın dedi ben tabi pek bir sevindim mutlu oldum. sonra zaman geçti üstünden ayakta gördü beni bir yere gidiyodum... yok sen gerçekten baya zayıflamışsın baya farketmiş dedi:53::10: çok çok mutlu oldum.... sonra tabi hemen cool takılıp yok ya tartıda bişi farketmedi de işte sporu tekrardan soktum hayatıma sıkılaştım muhtemelen felan ayaklarına yattımmm :9: gıcığım di miii :) :9:

Kız duygu aynı kafadayız banada zayıflamışşın dıyenler oldu ama bn caktırmadım hee oylemı hıç farkında degılım dedımm:9::9:

***14. TAKIM 327. ETAP ***

Valkyrie89 : (92,3/ / / %)
faTTa83 : (81.5/ / / %)
cglaa16:(68.8/ / / %)

Ryeo:(61,1/ / / %)
Ftm86: (77.9/ / / %)
zordegil: (70.4/ / / %)
Humeyrasağlam: (70.3/ / / %)
morkurbaga: (61.5/ / / %)
yeni üye hedef:55 kg

mutlulukperisii: (79.4/ / / %)yeni üye hedef:55 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar listemizin son hali
:16::54:

edacımmmm canım:16:....kaç haftadır liste hazırlama işi üzerine kaldı....canım yarın öğleden sonra olamayabilirim bir koşuşturmacadır gidiyor şu sıralar:52::32:

kızlar bildirimleri sabah erken yaparsanız çok sevinirim....:46:

ola ki yetişmesse edacım bu haftada listeyi hazırlamanı rica edicem canımmmmm:29:

selam kızlar:16:
nasılsınız keyifler yerinde değilmi:21:

yarın büyük gün :52:bugün biraz dikkat edin lütfen....bitki çaylarınızı ihmal etmeyin.....

edacım takım tabikide arada küçük kaçamaklarımız olacak ,ödüllerimiz olacak....yalnız bu kaçamaklar kilomuzu etkilemeyecek hafif şeyler olacak....geçen haftalardada bu konuyu konuştuk haftada 1-2 gün 'dediğin gibi cuma sonrası olmalı:56::39::9:) sütlü tatlı tüketebiliriz kızlar...bunu yerken tarçınını eklemeyi unutmayın ama:27::52:

İiyiz abla sen nasılsın
Yarını cok merak edıyorum sabah erknden gıtcem eczaneye bi fark cıkcanı sanmıyorum adetten dolayı ama olsun

''
quote_icon.png
morkurbaga kullanıcısından alıntı

Kız duygu aynı kafadayız banada zayıflamışşın dıyenler oldu ama bn caktırmadım hee oylemı hıç farkında degılım dedımm:9::9: ''

sizi gidiler sizi az değilsiniz valla:9::9::9::8::7::10::12::13::16:

İiyiz abla sen nasılsın
Yarını cok merak edıyorum sabah erknden gıtcem eczaneye bi fark cıkcanı sanmıyorum adetten dolayı ama olsun

iyiyim canım bende şu sıralar biraz yoğunum ;sizlerden biraz ayrı kalıyorum onun dışında herşey süpperrrrrrrr:nazar::46::52::16::9:

artı çıkmazsan çok sevinicem:52::34:bu dönemlerde olur canım çok sıkıntı yapma....zaman zaman duraksamalarımızda olacak...bünye bu ;sadece kilo artışlarımız olmasın önemli olan bu.....:16:

papatya çayı içebilirsin rahatlatır....:7:

''
quote_icon.png

Kız duygu aynı kafadayız banada zayıflamışşın dıyenler oldu ama bn caktırmadım hee oylemı hıç farkında degılım dedımm:9::9: ''

Ama abla ole deme
Desekkı dıyet yapıyoz spor yapıyoz heee olemi cnm tabıkıde eerursın ben yapsam bnde werırım bılmem cokta zayıflamamışşında işte spor yapıyonda ondan heralde böle adamı sinir ediyolar bende demıyorum

Ama abla ole deme
Desekkı dıyet yapıyoz spor yapıyoz heee olemi cnm tabıkıde eerursın ben yapsam bnde werırım bılmem cokta zayıflamamışşında işte spor yapıyonda ondan heralde böle adamı sinir ediyolar bende demıyorum

en iyisini yapmışsınız canım....diyet süresince moralimizi olumsuz yönde etkileyecek şeylerden kaçmak mübahtır:52::52::52:

selam kızlar:16:
nasılsınız keyifler yerinde değilmi:21:

yarın büyük gün :52:bugün biraz dikkat edin lütfen....bitki çaylarınızı ihmal etmeyin.....

edacım takım tabikide arada küçük kaçamaklarımız olacak ,ödüllerimiz olacak....yalnız bu kaçamaklar kilomuzu etkilemeyecek hafif şeyler olacak....geçen haftalardada bu konuyu konuştuk haftada 1-2 gün 'dediğin gibi cuma sonrası olmalı:56::39::9:) sütlü tatlı tüketebiliriz kızlar...bunu yerken tarçınını eklemeyi unutmayın ama:27::52:

yeşil çay gerçekten ödem söktürücü inanılmaz bişeyy:7::7::7::7:

Karnım acıktı
Aldım bi elma kütür kütür yedim aclığım gitti yuppiiiiiiii
Elmayı sewıyorumm

elma beni nasıl acıktırıyo bi bilsenn canım:39::39::39::39::39:

fadikçim acıkmışsın sanırım.....ara öğünde süt ilaveli nescafe +3-4 tane yulaflı bisküvi yada bir kaç çubuk kraker atıştıra bilirsin cnm....meyve demedim açım diyorsun diye bunlar sana tokluk hissi verir.....

canım bitki çayı iyi geliyor yeşil çayıda baya seviyorum birde saat 6 gibi ara öğün olarak bir adet muzumu yedim mi tamamdır :39::39::39::39::39:

bende acıktım yaa kayın validem aradı baban adana dürüm almıs gel yemeye dio yok dedim bende hazırladım yemek :)) bende bamya yiim ozaman:)

tebriklerrrr canım :46::46::46:

hahahahahahahah süpersin wallaaa ne gıcığıııııı:32::32::32::32::32::32:

''
quote_icon.png

iyiyim canım bende şu sıralar biraz yoğunum ;sizlerden biraz ayrı kalıyorum onun dışında herşey süpperrrrrrrr:nazar::46::52::16::9:

artı çıkmazsan çok sevinicem:52::34:bu dönemlerde olur canım çok sıkıntı yapma....zaman zaman duraksamalarımızda olacak...bünye bu ;sadece kilo artışlarımız olmasın önemli olan bu.....:16:

papatya çayı içebilirsin rahatlatır....:7:

Tesekkür ederım ablacım hmn alıp denerim
Artı cıkcamıda sanmam sporumu yapıyorum dıyet kacamaksız sukurrr suyumu artırdım bile bitki çayımı gunde 2 kupa muhakkak içiyorumm

arkadaşlar, geçenlerde bebeği olan bir arkadaşımıza gidiceğimizi ve muhtemelen de pizza partisi olacağını söylemiştim öğle yemeği yerine. sonra o gün iptal olmuştu malum... ama bugün o ziyaret gerçekleşti. pizza söylemedik ama yine pastalı börekliydi. livanın içi nutella parça çikolatalı falan olan bir rulo keki var bilir misiniz bilmem? işte ben ondan YEMEDİMM!!! alkış lütfen :46: yine livadan çeşit çeşit kuru pasta vardı. onlardan da hiç almadım. ama açtım sonuçta öğle vakti. börek vardı ev yapımı yufkadan kıymalı ama nasıl diyeyim yani bir tanesi anca bir sigara böreği kadardır. yuvarlaktı ama çok küçüktü... 2 tane ondan yedim sadece... öğle yemeğim bu oldu bugünlük... dolayısı ile açım aslında :44: ceviz yedim mandalina yedim ama tam tokluk oluşmadığın hep bişiler ararsın ya yiyecek o haldeyim... bir ayran içebilirim şimdi... bence fena atlatmadım bu ziyareti ne dersiniz? :)

Ooo duygucum 2 gündür senden süper şeyler duyuyoruz. Sen bu diyet olayına alıştın iyice ve tebrikler çok iyi iş çıkartmışsın. :)
:46::46:

Ay çağlacım harikasın.. Geçen gün motivasyonun düşmüştü ama bak yine toparladın. Anlıktır geçer. Böyle harika devam ediyorsun. İstikrarından ötürü tebrik ediyorum seni.

Back
X