Bilmiyorum ablacım. Herkes çok geniş takılınca bana sinir geliyor. Bu da karakterimden dolayı bunun için yapabileceğim bir şey yok. En fazla törpüleyebiliyorum.
Rekabet duygusu gelişmiş bir insanım. Gerek takım içi gerek takımlar arası rekabetin yoğunluğu beni daha çok motive ediyor.
Ee bu hafta birinci olalım diyoruz menülerde bir sürü kaçamak havada uçuşuyor. Ayrıca eleştiri konusunda dozajı ayarlayamıyorum.
Ben diyete adapte olana kadar bende kaçamak yaptım ama çok sık değildi. Bir de dukan yapıyordum ondan kaynaklıydı. Hatalarımı fark ettim düzelttim herkes adapte olsun istiyorum ama benim istemem yetmiyor. Takım arkadaşlarımın kaçamakları yada ilgisizliği benim motivasyonumu düşürüyor. Artık menülere yorum yapasım gelmiyor. Çünkü kendim çalıp oynuyorum. Sanırım ben işi fazla ciddiye alıyorum.

Yine karakterimden. Hatırlarsan ilk mesajımdı sana mükemmelliyetçi rekabetçi bir insanım diye. Bunu pozitif yönlü kullanmaya çalışıyorum fakat bazen tıkandığım noktalar oluyor. Takımada kimse uğramayınca bende nerdesiniz napıyorsunuz hadi kendimize gelelim falan filan çabalarken ortada kalınca benim motivasyonum düşüyor. Toparlanırım.
Ama sakın yanlış anlamayın beni kimseye bir şey demiyorum, demekte hakkım değil. Sadece farklı insanlarız ve hepimizi motive eden şeyler farklı. Bende en iyiyi en kısa ve pratik yoldan yapmak ve hırslanma şeklinde motive oluyorum. Geçen haftaki düşük puanımız beni biraz üzdü...
Not: Motivasyonumun düşmesinden dolayı bir kaç gün mazur görün demedim. Cidden ay sonu. Bayram dönüşüde beyanname olduğundna eylül ayı işleri ellerimden öpüyor.